Suosittelemme

Elisa suosittelee

Tutustu suosituimpiin palveluihimme

Olemme keränneet tälle sivulle koosteen Elisan suosituimmista ratkaisuista ja palveluista asiakkailtamme saamamme palautteen perusteella.

Löydät tältä sivulta myös sisältöä, jota itse suosittelemme yritysasiakkaillemme jo 140 vuoden kokemuksella.

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä

Microsoft 365 Elisalta

Microsoft 365 Elisalta

Toimivat toimistosovellukset ovat yksi menestyvän yritystoiminnan perusedellytyksistä. Olemme Microsoftin virallinen jälleenmyyjä ja kouluttaja Suomessa.

Saat ostettua Microsoft 365 -lisenssit yrityksille turvallisesti ja kätevästi meiltä.

Autamme myös palvelun sujuvassa käytössä - alkaen käyttöönotosta koulutuksiin, ulottuen jatkuvaan tukeen ja lisenssien päivitykseen. Paikallisesti ja suomeksi.

Elisan Yritystietoturva yrityksen laitteita turvaamaan

Elisan Yritystietoturva yrityksen laitteita turvaamaan

Elisa Yritystietoturvalla suojaa laitteet verkon hyökkäyksiä, viruksia ja kalasteluohjelmia vastaan.

Kotimaisen F-Securen palkittuun SAFE-palveluun perustuva Elisa Yritystietoturva suojaa uusina ominaisuuksinaan nyt myös henkilötiedot ja tarjoaa salasanaholvin.

Palvelumme toimii kaikissa päätelaitteissa, joten saat virustorjunnan niin älypuhelimiin, tietokoneisiin kuin tabletteihin.

Elisa Ring - joustava sekä kattava puhe- ja asiakaspalveluratkaisu

Elisa Ring - joustava sekä kattava puhe- ja asiakaspalveluratkaisu

Elisa Ring on kokonaisvaltainen puhe- ja asiakaspalveluratkaisu. Se yhdistää asiakaspalvelun ja puhelinvaihteen parantaen asiakastyytyväisyyttä ja tehostaen yrityksesi toimintaa.

Palvelun ansiosta asiakaspalvelun jakaminen eri asiantuntijoille, myyjille tai teknisille henkilöille on joustavaa.

Elisa Ring on pilvipohjainen ja toimii siten myös mobiilisti. Puhelinvaihteen ominaisuudet voi räätälöidä helposti juuri sinun yrityksesi tarpeita vastaavaksi.

API-rajapinnat yritystarpeisiin

API-rajapinnat yritystarpeisiin

Elisan kokeneet asiantuntijat varmistavat, että organisaatiosi saa tarpeitaan vastaavan kokonaisratkaisun.

Autamme digitaalisten työkalujen sujuvassa käyttöönotossa ja ylläpidossa, prosessien kehittämisessä sekä henkilöstön kouluttamisessa.

Tutustu tarjoamiimme API-rajapintoihin eri palveluillemme. Jos tarpeesi on muulle datalle, voimme usein räätälöidä erillisratkaisun sille.

Elisan Suomen Yrittäjien jäsenedut

Elisan Suomen Yrittäjien jäsenedut

Teemme tiivistä yhteistyötä Suomen Yrittäjien kanssa, sillä haluamme helpottaa yrittäjien arkea tehokkailla työvälineillä ja yhteyksillä.

Suomen Yrittäjien jäsenenä saat alennuksia esimerkiksi 5G-liittymistämme ja IT-tuesta.

Autamme sinua viihtymään ja palautumaan myös vapaa-ajallasi tarjoten alennuksia esimerkiksi Elisa Viihde -palveluista ja Elisa Kirjasta. Osa eduistamme on jatkuvia ja osa on vuosittain vaihtuvia.

Elisa on kumppanisi myös etätyössä

Olemme kumppanisi myös etätyössä

Etätyö on helppoa mahdollistaa työntekijöille ja toimijoille, joiden työ ei ole tiettyyn paikkaan sidottua. Etätyö edellyttää kuitenkin sitä, että tietoliikenneyhteydet, tietoturva ja päätelaitteet ovat kunnossa myös kotitoimistolla. Nämä kaikki saat hankittua sujuvasti kauttamme.

Lue lisää ratkaisuistamme Etätyö-osiostamme tai ota yhteyttä, jos et ole esimerkiksi varma, mikä nettilittymä sopii sinun yrityksesi tarpeisiin parhaiten.

Ajankohtaista tietoa asiakkaillemme

Ajankohtaista tietoa asiakkaillemme

Lue ajankohtaista-osiostamme ajantasaista sisältöä mm. uusista ratkaisuistamme.

Löydät sivulta lisäksi koosteen tärkeimmistä kyberturvallisuutta parantavista toimenpiteistä, joihin on syytä panostaa erityisen korkealla prioriteetilla.

Palveluvalikoimaamme lukeutuvat myös kyberturvapalvelut.

Elisa on suomalainen tietoliikenne- ja digitaalisten palvelujen markkinajohtaja

Tehtävämme on tuoda ja kehittää digitalisaatiolla ratkaisuja, jotka ovat tärkeitä niin yksityishenkilöille kuin yrityksille sekä yhteiskunnan kestävälle kehitykselle.

Elisa yrityksille tarjoaa kaikenkokoisille yrityksille kattavat, skaalautuvat ratkaisut. Valikoimaamme sisältyvät muun muassa laitteet, nettiliittymät sekä asiantuntijapalvelut. Saat kauttamme myös digitaalista asiakaskokemusta parantavat CX-ratkaisut.

Yritysmyynnille kohdennetusta verkkokaupastamme voit tilata helposti ja nopeasti kaiken tarvittavan toimistoon ja kotikonttorille. Palvelemme sinua ympäri Suomen Elisan myymälöissä.