Netti Lite - nettiliittymä pieneen toimistoon ja etätyöhön

Netti Lite - nettiliittymä pieneen toimistoon ja etätyöhön

Elisa Netti Lite on täyden palvelun nettiliittymä pienen toimiston tarpeisiin ja etätyöhön kotitoimistolle. Palveluun kuuluu laajakaistaliittymän lisäksi WLAN-reititin ja sen täysi ylläpito – päivitämme laitetta automaattisesti, jolloin se pysyy ajan tasalla ja tietoturvallisena. Saat tilattua palvelumme helposti verkosta ja sen käyttöönotto on nopeaa.

Tekninen tukemme auttaa ja neuvoo tarvittaessa ympäri vuorokauden. Palveluun sisältyy myös täysi laitetakuu.

Tarkista saatavuus ja tilaa

Online-tilaajan etuna saat asennuspalvelun -55 % (norm. 77 € alv. 0 %).

 • Nopea ja luotettava nettiyhteys

  Nettiyhteys voidaan toteuttaa monella eri tekniikalla. Katsomme sijaintisi mukaan sinulle parhaiten toimivan nettiliittymän, jotta sinä voit nauttia laadukkaasta netistä ja keskittyä olennaiseen.

  Elisa on ainoa operaattori, jonka liittymille on myönnetty Avainlippu suomalaisen palvelun merkiksi. Olemme myös edelläkävijä 5G-verkon kehittämisessä.

 • Saat reitittimen liittymän mukana

  Lähetämme postissa sinulle sopivan reitittimen, joka on helppo asentaa. Päivitämme laitetta automaattisesti, jotta se pysyy jatkuvasti ajan tasalla ja tietoturvallisena.

  Jos laite menee jostain syystä rikki, lähetämme sinulle uuden tilalle.

 • Kattava tyytyväisyystakuu

  Netti Liten 4G/5G -liittymillä on jopa kuukauden tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen palveluun, palautat vain laitteen Elisalle.

  Tarjoamme takuun myös kiinteille Netti Lite 4G/5G -liittymille: Ennen päätöstäsi saat nähdä ja kuulla, miltä ratkaisumme näyttää oikeassa ympäristössä.

  Lue lisää tyytyväisyystakuustamme.

Haluatko lisätietoa Netti Litestä?

Jos haluat lisätietoa Netti Litestä tai muista nettilittymistämme, ota yhteyttä! Voit varata ajan kätevästi verkossa myös asiantunteville yritysmyyjillemme. Saat kauttamme myös yrityksen puhelinliittymät.

Ota yhteyttä

Kysymyksiä ja vastauksia Netti Litestä:

Tarvikkeet kotitoimistoon

Kuuluuko langaton verkko kaikkialle, missä tarvitset nettiä? WLAN-vahvistimilla saat langattoman verkon kuulumaan isossakin talossa, useasta kerroksesta ja kiviseinistä huolimatta. Ulko- ja sisäkäyttöön sopiva 4G/5G-lisäantenni parantaa myös kuuluvuutta haastavissakin kohteissa.

Tilaa WLAN-vahvistin tai lisäantenni helposti verkkokaupastamme:

Tutustu myös Ideat-osiomme artikkeleihin

Elisa Ideat Yrityksille tarjoilee ajankohtaista tietoa mm. nettiyhteyksistä, 5G:stä sekä eri digitaalisista palveluista. Löydät myös muun muassa monia hyödyllisiä vinkkejä esimerkiksi tietoturvasta ja etätyöstä, jotta sinä voit keskittyä työssäsi olennaiseen.