Laaja joukko tabletteja liikkuvaan työhön


Meiltä löydät Applen valloittavat iPadit, Lenovon näppärät Android-tabletit, Microsoftin loistavat Surfacet sekä Samsungin monipuoliset Galaxy-tabletit.

Elisa Esiasennuspalvelu – helposti käyttövalmiina loppukäyttäjälle.
Olethan yhteydessä Elisan yritysasiakaspalveluun tai vastuumyyjääsi. Palvelun sisällöstä on aina sovittava ennen ensimmäistä tilauskertaa.

Alv. aina 0 % | Nopea toimitus | Jopa 36 kk korotonta maksuaikaa | Pankki- ja luottokorttimaksu


Etsitkö tabletillesi suojakuorta, näppäimistöä tai muita lisätarvikkeita?


Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Tarvitseeko tablettiin SIM-kortin?

Tablettia voi käyttää joko WiFi-yhteydellä tai omalla mobiililaajakaistaliittymällä. Jos haluat käyttää tablettia missä ja milloin vain, tarvitset SIM-kortin ja liittymän. Tutustu mobiililaajakaistaliittymiin.

Millainen liittymä kannattaa hankkia tablettiin?

Tablettiin sopii mobiililaajakaista, jonka saat yhdistettyä SIM-kortilla tablettiin. Jos tarvitset nettiyhteyttä vain perusasioiden hoitoon, käyttöösi riittää hitaampi mobiililaajakaistaliittymä. Jos taas työskentelet päivittäin tabletilla ja tabletti yksi tärkeimmistä työvälineistäsi liikkuvassa arjessa, kannattaa valita nopeampi liittymä. Tutustu mobiililaajakaistaliittymiin ja valitse tarpeisiisi sopiva liittymä.
Elisan Yritysten verkkokaupasta löydät loistavasti yrityskäyttöön sopivat tabletit. Kätevä tablet sopii erityisesti liikkuvaan työhön. Kevyet, nopeat ja helppokäyttöiset tabletit kulkevat mukana kiireisessä arjessa. Kattavasta valikoimasta löydät käyttötarpeitasi vastaavan laitteen ja mobiilidataa tukeviin malleihin tilaat myös mobiililaajakaistaliittymän. Muista myös suojata tablet naarmuilta ja kolhuilta. Valikoimastamme löydät suojakoteloiden lisäksi myös esimerkiksi muistikortit ja kuulokkeet. Tabletit voit ostaa kertamaksulla, tai jopa 36 kuukauden korottomalla kuukausimaksulla.