Lähiverkko- ja WiFi-ratkaisut

Lähiverkko tarkoittaa tietoliikenneverkkoa rajatulla alueella, kuten yrityksen toimipisteessä. Toteutamme sekä kiinteän LAN-ratkaisun (Local Area Network) että langattoman WLAN-ratkaisun (Wireless Local Area Network).

Käytössämme ovat markkinoiden parhaat valmistajat ja rautainen ammattitaito. Ratkaisussa varmistamme, että lähiverkko palvelee yrityksesi liiketoimintaa ja ICT-ympäristöä kokonaisuutena.

Tutustu ratkaisuihimme ja ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

ota yhteyttä

Uusi pilvihallittu verkkoratkaisu

Elisa VerkkoPlus on uusi verkkoratkaisu, joka yhdistää lähiverkon, tietoturvan, VPN:n ja SD-yhteydet yhdeksi hallituksi palvelukokonaisuudeksi.

Hankkimalla verkon palveluna me huolehdimme verkkosi toiminnasta – osana palvelukokonaisuutta valvomme ja hallitsemme verkkoa tietoturvallisesti pilvessä.

Palvelu on laajennettavissa yrityksesi tarpeiden mukaisesti ja se sopii kaikenkokoisille orgaanisaatioille.

Räätälöidyt lähiverkot

Lähiverkko voidaan toteuttaa yrityksellesi räätälöitynä kokonaisuutena, jolloin ratkaisu on optimoitu yrityksesi tarpeisiin. Toteutamme ratkaisun joko pilvipohjaisesti, perinteisemmällä teknologialla tai näiden hybridinä. Räätälöityihin lähiverkkoihin kuuluu aina hallinta- ja ylläpitopalvelumme.

Huolehdimme lähiverkkosi valvonnasta 24/7 ja ennaltaehkäisemme verkon häiriöt. Jatkuva hallinta takaa yrityksellesi vakaan ja toimintavarman yhteyden. Tutustu eri vaihtoehtoihimme ja ota yhteyttä!

 • Sisäverkko useaan toimipisteeseen

  Lähiverkko Plus on helppo ja joustava lähiverkkoratkaisu, joka on suunniteltu kaikenkokoisille yrityksille ja yhteisöille. Tämä ratkaisu sopii sinulle, kun tarvitset sisäverkkoa useaan eri toimistoon. Sitä voi käyttää erinomaisesti myös toimipisteen vierailijaverkkona. Lähiverkko Plus -palvelussa voit valita haluamasi palvelut vakioiduista komponenteista. Näin saat juuri sellaisen paketin, kuin haluat.

 • Kokonaisratkaisu yrityksesi lähiverkkotarpeisiin

  Lähiverkko Classic sopii sinulle, kun etsit toimintavarmaa ja kustannustehokasta lähiverkkoratkaisua. Se skaalautuu hyvin erikokoisiin yrityksiin ja tarpeisiin. Rakennamme sekä kiinteän että langattoman lähiverkon toimipisteisiisi vahvan asiantuntemuksemme avulla. Toteutus suunnitellaan alusta asti yrityksesi tarpeiden mukaan, jolloin se toimii optimaalisesti yrityksesi ympäristössä.

 • Lähiverkko dynaamiseen ympäristöön

  SD-LAN sopii sinulle, kun etsit modernia, nopeaa ja ketterää ratkaisua. SD-LAN on ohjelmisto-ohjattu lähiverkko, mikä tuo uudenlaista näkyvyyttä verkon seurantaan ja hallintaan. Parempi näkyvyys mahdollistaa ennakoinnin ja helpottaa verkon optimointia. Verkon muutokset saa tehtyä hetkessä, joten ratkaisu sopii etenkin nopeasti muuttuvaan ympäristöön. Ratkaisu toteutetaan tarpeidesi mukaan.

wifi-verkko pieneen toimitilaan

Helppo WiFi-ratkaisu toimipisteelle

Elisa YritysWIFI -palvelulla saat langattoman WiFi-verkon yrityksesi tiloihin vaivattomasti. Palvelu skaalautuu niin pienelle yrittäjälle kuin isommalle toimijalle esimerkiksi toimistolle tai myymälään.

Yhdellä paketilla saat WiFi-verkkoon tarvittavat laitteet ja lisenssit sekä WiFi-verkon asennuspalvelun.

Langattomien verkkojen asiantuntijapalvelut

Elisalta saat apua huipputason WLAN-ammattilaisilta. Varmistamme, että langattomat verkot palvelevat yrityksesi käyttäjiä, päätelaitteita, ohjelmistoja ja muuta ICT-ympäristöä tehokkaasti. Tarjoamme WLAN-asiantuntijapalveluita langattomien verkkojen ongelmanratkaisuun, optimointiin sekä uusien ratkaisujen suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Hyödynnämme alan parhaita käytäntöjä ja työkaluja sekä monialaista osaamistamme. Tutustu palveluihimme:

Nykyisten langattomien verkkojen viankorjaus & optimointi

Asiantuntijamme tekevät langattoman verkon suorituskykykatselmoinnin, joka auttaa tunnistamaan nykyisen verkkoympäristösi haasteet ja helpottaa korjauksien tekemistä laadukkaasti ja nopeasti.

Palveluun sisältyy:

 • Kokonaisvaltainen näkymä langattomasta verkostasi – laitteistosta ja määrityksistä aina liiketoimintakriittisiin sovelluksiin saakka. Selvitä tarkalleen, mikä vaikuttaa suorituskykyysi ja mitä on tehtävä mahdollisten ongelmien ratkaisemiseksi.
 • Kokeneet ja sertifioidut WLAN-asiantuntijat käytössäsi. Saat meiltä osaamista ja parhaita käytäntöjä WLAN-verkkojen optimointiin.
 • Käytämme tehokkaita WLAN-työkaluja suorituskykykatselmoinnin tekemisessä.

Uusien toimitilojen verkkojen sekä verkkouudistusten suunnittelu & toteutus

Suurin osan WLAN-ongelmista johtuu heikkolaatuisesta suunnittelusta ja/tai toteutuksesta. Autamme sinua varmistamaan optimaalisen suorituskyvyn WLAN-simuloinnilla tai toimitiloissa tehtävällä suunnittelukäynnillä.

Palveluun sisältyy:

 • WLAN-suunnittelu yrityksesi ja nykypäivän tarpeiden mukaan. Arkkitehtuurissa otetaan huomioon verkkoturvallisuuden parhaat ja roolipohjaiset käytännöt.
 • Suunnittelun ja toteutuksen tekevät kokeneet asiantuntijat, jotka päivittäin työskentelevät langattomien verkkojen parissa. Toteutukset katselmoidaan ja hienosäädetään laadun sekä suorituskyvyn maksimoimiseksi.
 • Saatavilla erikokoisille yrityksille ja ympäristöille.

Miksi kannattaa valita lähiverkko Elisalta?

 • Osaavat asiantuntijat

  Asiantuntijamme tuntevat erilaiset lähiverkkoihin liittyvät ratkaisut. Näin osaamme suunnitella yrityksellesi toimivan kokonaisuuden, joka tukee yrityksesi toimintaa ja prosesseja.

 • Toimiva ja huoleton palvelu

  Elisa huolehtii lähiverkkojen toimivuudesta. Aktiivinen seuranta ja ennakoiva huolto takaavat vakaat yhteydet. Näin yrityksesi voi tehdä töitä huoletta ja turvallisesti.

 • Täyden palvelun ICT-talo

  Elisa varmistaa, että lähiverkko sopii yrityksesi ICT-ympäristöön. Meiltä saat apua niin tietoturvaan, pilvipalveluihin kuin henkilöstön työvälineisiin liittyen. Näin saat kaiken avun yhdeltä luukulta.

Lähiverkon termit tutuksi

Asiakkaidemme kokemuksia lähiverkosta

Keskon K-Kampus käyttää Elisan lähiverkkoa

Kesko / K-Kampus:

“Käytännössä työntekijöistä 99 prosenttia käyttää wlan-verkkoa. Vaikka kuormitusta on paljon, se ei hidasta verkon toimintaa. Elisan rooli näissä ratkaisuissa on ollut vahva.”

Lue koko asiakas-case

Elisan lähiverkkoratkaisua käytettiin HKL:n metrojunissa

HKL:

“Elisan langattoman verkkopalvelun ansiosta huoltohenkilöstömme saa vikatietoa metrojunista reaaliaikaisesti. Näin voimme vastata paremmin vikatilanteisiin. Yhteistyö Elisan kanssa on sujunut hyvin ja verkkoprojekti hoitui aikataulussa.”

Lue koko asiakas-case

Copla käyttää Elisan lähiverkkoa toimistolla

Copla:

“Lähiverkko Plus -palvelulla saimme toimistollemme toimivan sisäverkon. Toimistolla ihmiset ovat olleet tyytyväisiä, kun verkko toimii nopeasti ja sujuvasti.”

Lue koko asiakas-case

Kysy lisää lähiverkoista

Asiantuntijamme kertovat lisää lähiverkoista ja eri vaihtoehdoista.

Jätä yhteystietosi, niin sovitaan yhteinen palaveri tai puhelu:

Ota yhteyttä