Dronet & kuvauskopterit yrityksille

Löydät yritysverkkokaupastamme myös laadukkaat dronet eli kuvauskopterit. Drone on kauko-ohjattava lennokki, jolla otat kuvia tai videokuvaat yläilmoista.

Drone-kuvaus sopii erinomaisesti esimerkiksi mainosten ja yritysvideoiden tekemiseen. Valikoimamme kattaa kuvauskopterit niin aloittelijoille, kuin ammattikäyttöön. Tutustu ja tilaa kauko-ohjattava drone helposti verkosta!

Nopea toimitus | Jopa 36 kk korotonta maksuaikaa | Pankki- ja luottokorttimaksu

Miten valitsen sopivan dronen?

Mieti, mihin tarkoitukseen tarvitset dronen. Haluatko sen harrastuskäyttöön vai ammattimaiseen ilmakuvaukseen?

Tietyissä malleissa on erilaisia lentotiloja ja esteentunnistusominaisuuksia, jotka helpottavat lentämistä. Kiinnitä huomiota kameraan, kuvanvakautukseen ja mahdollisiin lisäominaisuuksiin.

Tarkista, kuinka kauan drone voi lentää yhdellä latauksella ja kuinka kauas se voi lentää ohjaajastaan. Näitä ominaisuuksia tarvitaan pitkien matkojen lentämiseen tai ilmakuvauksen aikana.

Jos aiot kuljettaa dronen mukanasi usein, kannattaa ottaa huomioon sen koko ja kannettavuus. Pienikokoiset taittuvat mallit ovat usein helpommin kuljetettavissa.Tutustu drone-lain viimeisimpiin määräyksiin ja ohjeisiin oikeanlaisesta lennättämisestä

Dronen lennättäminen vaatii oikeanlaisen tietämyksen perusasioista, jotta käyttäjä voi varmistaa oman ja muiden turvallisuuden. Dronen omistajan on muun muassa tutustuttava dronen ohjaukseen, kuten automaattiseen hätälaskuun, esteentunnistukseen ja muihin ominaisuuksiin, jotka voivat auttaa välttämään onnettomuuksia.

Drone-laki uudistui 1.1.2021, voit tutustua uusiin määräyksiin tästä.