Nopeat liittymät yrityksille ja yrittäjille

Liittymät yrittäjille ja yrityksille

Tehoa töihin nopeilla yhteyksillä

Toimivat datayhteydet ovat perusta yrityksesi arjelle. Elisan laadukas ja kattava verkko tekee työnteosta sujuvaa - olit sitten yrityksesi toimistolla tai etätöissä. Meiltä löydät liittymät niin yrittäjälle, PK-yritykselle kuin isommallekin toimijalle.

Olemme edelläkävijä 5G-verkossa. Se takaa entistä nopeamman liittymän.

Tutustu ja valitse sopiva liittymä yrityksellesi ja työntekijöillesi:

  • Puhelinliittymät yrityksille

    Elisa Yritysliittymä 5G sopii erinomaisesti työntekoon. Tällä liittymällä pääset soittelemaan paljon ja surffaamaan sujuvasti sekä 5G- että 4G-verkossa. Voit käyttää nettiä reilulla kädellä: kotimaassa rajattomasti ja ulkomaillakin rutkasti.

  • Nettiliittymät yrityksille

    Elisalta löydät nettiliittymän moneen eri tarpeeseen. Voit valita netin liikkuvaan työhön, kotitoimistolle tai liiketilaasi. Lisäksi saat meiltä liittymät laitteisiin, kuten maksupäätteisiin. Laadukkaat internet-liittymät vauhdittavat yrityksesi toimintaa ja työskentelyä.

Kaipaatko apua liittymän valinnassa?

Ota yhteyttä

Lisäpalvelut työsuhdeliittymiin

Tiesitkö, että Elisalta saat mielekkäitä lisäpalveluita työsuhdeliittymiin?

Elisa Oma Lasku on helppo tapa tehdä työsuhdeliittymistä monipuolisempia. Esimerkiksi Turbonapilla työntekijä saa supernopean datayhteyden päiväksi tai viikoksi.

Lisäksi voitte jakaa kustannukset työntekijän kanssa, jolloin hän voi valita esimerkiksi kalliimman puhelimen itselleen.

Tutustu Oma Laskuun

Avainlippu

Elisan liittymillä on Avainlippu-tunnus

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä ja yrityksen kotimaisuudesta. Elisa on ainoa operaattori, jonka mobiili- ja kiinteän verkon liittymille on myönnetty Avainlippu suomalaisen palvelun merkiksi.

Avainlippu-tunnuksen ovat saaneet kaikki Elisan yritys- ja kuluttajapuolen liittymät (mobiili ja kiinteä).

Elisan liittymä on oiva valinta sinulle, kun haluat suosia suomalaista!