Luotettava internet-liittymä toimistolleLuotettava internet-liittymä toimistolle
Elisa Netti Plus ja Elisa Netti Pro

Luotettavalla internet-liittymällä hoidat liiketoimintaasi sujuvasti

Elisa Netti Plus ja Elisa Netti Pro ovat nettiliittymiä, joilla saat yrityksesi toimipisteelle vakaan ja toimivan nettiyhteyden. Vaihtoehdoistamme löytyy ratkaisu niin toimistolle, myymälään kuin myös vaativampiin tarpeisiin, kuten konesaleihin.

Elisan Netti Plus ja Netti Pro -liittymät tekevät netinkäytöstä sujuvaa. Molemmat liittymät ovat Elisan aktiivisen valvonnan piirissä, jolloin ennaltaehkäisemme viat ja reagoimme häiriöihin nopeasti. Näin sinä voit hyödyntää nettiä jokapäiväisessä liiketoiminnassasi.

Elisan Netti Plus ja Netti Pro -liittymät ovat joustavia kokonaisuuksia. Molemmissa nettiliittymissä on saatavilla monipuolinen valikoima lisäpalveluita, joilla yrityksesi saa juuri tarvitsemansa ominaisuudet liittymään.

Tutustu ja kysy lisää, niin autamme sinua eteenpäin!

Tilaa Netti Plus -liittymä verkosta

Kirjaudu Yritysten OmaElisaan ja valitse tilaussivulla "Elisa Netti Plus" -lomake.

Tilaa Yritysten OmaElisasta

Tilaa Netti Pro -liittymä myyjän kautta tai kysy lisätietoja

Jätä yhteydenottopyyntö myynnille

Minkälaista nettiä etsit toimipaikallesi?

Netti Plus – luotettava netti toimistolle tai liiketiloihin

Internet toimistolle tai liiketilaan

Netti Plus -liittymällä saat toimivan nettiyhteyden yrityksesi konttorille tai toimipisteelle. Valvomme Netti Plus -liittymien verkkoa aktiivisesti, jotta sinä voit hoitaa liiketoimintaasi netin välityksellä joka päivä.

Netti Plus sopii sekä pienen että suuren yrityksen tarpeisiin. Voit käyttää sitä esimerkiksi:

 • Toimiston vakaana nettiyhteytenä. Työntekijäsi voivat käydä videopuheluita ja käyttää eri pilvipalveluita hyvällä nettiyhteydellä - ja tehdä töitä tehokkaasti.
 • Liiketilan monipuolisena nettiyhteytenä. Netti Plus -liittymää voi käyttää esimerkiksi myymälän tai ravintolan maksuliikenteen ja hälytysjärjestelmän internet-yhteytenä. Lisäksi työntekijäsi voivat käyttää samaa nettiä liiketilassa, kun he ottavat esimerkiksi asiakkaiden tilauksia vastaan tabletilla tai kassalla.
Netti Plus -internet sopii yrityksen toimipaikalle

Mitä Netti Plus -liittymään kuuluu?

 • Toimiva netti hyvällä nopeudella: Netti Plus -liittymä on saatavilla useilla eri nopeuksilla ja tekniikoilla. Yrityksellesi katsotaan sijainnin mukaan sopivin vaihtoehto - joko valokoitu, VDSL, mobiili tai kiinteistökytkintekniikka.
 • Helppo käyttöönotto: Asiakkaan tiloihin sijoitetaan reititin, jonka Elisan asiantuntija tulee asentamaan paikan päälle.
 • Verkon aktiivinen valvonta: Verkkoa hallitaan aktiivisesti ja verkon häiriöitä ennaltaehkäistään.
 • Liittymän viankorjaus: Palvelutasoon kuuluu, että vioilla on korjaustakuu. Palvelutasoa on mahdollista korottaa (esimerkiksi pidempi palveluaika).
 • Yksi kiinteä julkinen IP-osoite: Lisäpalveluna voi hankkia lisää osoitteita.
 • Kattavat lisäpalvelut

Netti Plus -teknologiat

Valokuitu

1G/1GM, 500/500M, 200/200M, 100/100M

Kiinteistökytkintekniikka

900/900M, 500/500M, 100/100M, 100/25M

G.fast-kiinteistökeskitinkohteet

100M/50M Full Rate, 300M/100M Full Rate, 600M/100M Full Rate, 1G/100M Full Rate

VDSL

100/25M Full Rate, 30/5M Full Rate

Mobiili 4G

Max 100M

Mobiili 5G

Max 300M, Max 600M, Max 1G

Netti Plus -liittymän lisäominaisuudet

 • Korotettu palvelutaso (SLA): Oletusarvoisesti viankorjauksen palveluaika on maanantaista perjantaihin kl. 7-18 ja viat korjataan 24 palveluaikatunnin kuluessa. Korotetut palvelutasot mahdollistavat sen, että palveluaikaa pidennetään esimerkiksi iltoihin ja viikonloppuihin ja viankorjauksen tavoiteaikaa lyhennetään esimerkiksi 6 tuntiin.
 • Julkisten IP-osoitteiden määrän lisäys: Lisäpalveluna on saatavana useampi kiinteä julkinen osoite asiakkaan käyttöön.
 • Mobiilivarayhteys: Mikäli liittymän käyttämä valokuitu- tai kuparikaapeli katkeaa, niin tietoliikenne kääntyy Elisan 4G- tai 5G-verkkoon pohjautuvalle varayhteydelle automaattisesti.
 • Pikatoimitus: Tyypillinen toimitusaika on noin kolme viikkoa. Pikatoimituksena liittymä voidaan toimittaa noin viikossa.
 • Keskitetty palomuuri: Palomuuri on tarpeellinen tietoturvan takaamiseksi. Elisan keskitetty palomuuripalvelu tuottaa palomuurauksen Elisan konesaleista käsin, ilman tarvetta sijoittaa ylimääräisiä laitteita asiakkaan tiloihin.
 • IPv6: IP-protokollan versio 6 on uuden sukupolven tietoliikennekäytäntö, joka mahdollistaa lähes rajattoman määrän julkisia IPv6-osoitteita.
 • WLAN reitittimessä: Langattoman verkon tukiasema (WiFi) mahdollistaa sen, että työasemat kytkeytyvät reitittimeen langattomasti.
 • SNMP-lukuoikeudet: Mikäli asiakkaalla on oma verkonvalvontaohjelmisto, asiakas voi lukea tietoliikenteeseen liittyviä tilastotietoja suoraan reitittimestä.

Hanki Netti Plus -liittymä nyt yrityksellesi!

Tilaa helposti verkosta

Kirjaudu Yritysten OmaElisaan ja valitse tilaussivulla "Elisa Netti Plus" -lomake.

Tilaa Yritysten OmaElisasta

tai

Tilaa Elisan yritysmyyjän kautta

Jätä Yhteydenottopyyntö

Sinua voivat kiinnostaa myös nämä palvelut

WiFi-verkko toimipisteelle

Elisa YritysWiFi on helppo langaton WiFi-ratkaisu toimistolle tai liiketilaan.

Tutustu YritysWiFiin

Kuituverkko koko kiinteistöön

Yhdistä liikekiinteistösi kuituverkkoon helposti Elisan avulla.

Tutustu Yrityskiinteistökuituun

Netti Pro – tehokas ja räätälöitävä liittymä

Internet-liittymä konesaliin ja liiketoimintakriittiseen IT-ympäristöön

Netti Pro on räätälöitävä internet-liittymä, joka sopii vaativampiin tarpeisiin. Nettiliittymä rakennetaan saumattomaksi kokonaisuudeksi yrityksesi liiketoiminnan kanssa, jotta se tukee yrityksesi prosesseja ja järjestelmiä optimaalisesti. Aktiivisella 24/7-valvonnalla pidämme huolta verkon vakaudesta ja korkeasta käyttöasteesta.

Netti Pro -liittymä kannattaa valita esimerkiksi näissä tilanteissa:

 • Isomman toimipisteen nettiyhteys. Netti Pron kapasiteetti riittää hyvin isoihin tarpeisiin ja sen saa liitettyä yrityksen lähiverkkoon, yritysverkkoon sekä tietoturvapalveluihin.
 • Liiketoimintakriittinen IT-ympäristö. Esimerkiksi konesaleissa, datakeskuksissa ja tehtaissa on tärkeä, että verkko pysyy pystyssä ilman katkoksia.
 • Aktiivinen sisällöntuotanto verkkoon. Esimerkiksi mediatalot julkaisevat paljon uutta sisältöä verkkoon nopealla tahdilla, jolloin tarvitaan nettiliittymään tarpeeksi kapasiteettia.
Netti Pro -liittymällä yrityksesi saa räätälöidyn verkon

Mitä Netti Pro -liittymään kuuluu?

 • Räätälöitävä verkko: Toteutamme internet-liittymän asiakastarpeiden mukaan.
 • Korkeat nopeudet: Käytämme valokuitua ja muita nopeita teknologioita. Netti Pro -liittymä on luonteeltaan symmetrinen, jolloin saadaan sama tietoliikennenopeus molempiin suuntiin.
 • Verkon aktiivinen 24/7 valvonta: Hoidamme verkon ongelmia ennaltaehkäisevästi.
 • Liittymän viankorjaus: Palvelutasoon kuuluu, että internet-liittymän vioilla on korjaustakuu. Palvelutasoa on mahdollista korottaa jopa 24/7-tyyppiseksi.
 • Yksi kiinteä julkinen IP-osoite: Lisäpalveluna voi hankkia lisää osoitteita. Mahdollisuus myös IP Transit -tyyppiseen toimitukseen, mikäli asiakkaalla on operaattoririippumattomat julkiset IP-osoitteet.
 • Kattavat lisäpalvelut

Netti Pro -teknologiat

Valokuitu

10M, 20M, 50M, 100M, 200M, 500M, 1G, 2G, 5G, 10G, 20G, 50G, 100G

Elisan kiinteistökytkinkohteet / Ethernet

10M, 20M, 50M, 100M, 200M, 500M

SHDSL 

2M/2M, 4M/4M, 5M/5M, 10M/10M

4G (kiinteän liittymän varaliittymäksi)

Max 100M

5G (kiinteän liittymän varaliittymäksi)

Max 300M, Max 600M, Max 1G

Netti Pro:n lisäpalvelut

 • Korotettu palvelutaso (SLA): Oletusarvoisesti viankorjauksen palveluaika on maanantaista perjantaihin kl. 7-18 ja viat korjataan 24 palveluaikatunnin kuluessa. Korotetut palvelutasot mahdollistavat sen, että palveluaikaa pidennetään esimerkiksi iltoihin ja viikonloppuihin ja viankorjauksen tavoiteaikaa lyhennetään esimerkiksi 6 tuntiin. Myös 24/7-tyyppinen palveluaika on mahdollinen.
 • Julkisten IP-osoitteiden määrän lisäys: Lisäpalveluna on saatavana useampi kiinteä julkinen osoite asiakkaan käyttöön.
 • Asiakkaan omat IP:t: Mikäli asiakkaalla on operaattoririippumattomat IP-osoitteet, niin niitä on mahdollista käyttää Netti Pro-liittymässä.
 • Mobiilivarayhteys: Mikäli liittymän käyttämä valokuitu- tai kuparikaapeli katkeaa, niin tietoliikenne kääntyy Elisan 4G- tai 5G-verkkoon pohjautuvalle varayhteydelle automaattisesti.
 • Kiinteä varmistus: Kaksi Netti Pro -liittymää muodostaa toisiaan varmistavan parin. Mikäli toinen liittymistä vikaantuu, niin liikennöinti jatkuu toisen kautta.
 • Pikatoimitus: Tyypillinen toimitusaika on noin kolme viikkoa. Pikatoimituksena liittymä voidaan toimittaa noin viikossa.
 • Keskitetty palomuuri: Elisan keskitetty palomuuripalvelu tuottaa palomuurauksen Elisan konesaleista käsin, ilman tarvetta sijoittaa ylimääräisiä laitteita asiakkaan tiloihin.
 • IPv6: IP-protokollan versio 6 on uuden sukupolven tietoliikennekäytäntö, joka mahdollistaa lähes rajattoman määrän julkisia IPv6-osoitteita.
 • BGP-reititys: Elisan reitittimen ja asiakkaan reitittimen välille voidaan määritellä dynaaminen reititys.
 • Kultaluokka (Elisa VoIP): Tiettyjen puhesovellusten tarpeisiin voidaan määritellä sellainen IP-liikenteen laatuluokka, joka takaa puheensiirron korkean laadun. Palvelu on saatavissa vain niitä tapauksia varten, joissa liikenteen molemmat päät ovat Elisan verkossa.
 • SNMP-lukuoikeudet: Mikäli asiakkaalla on oma verkonvalvontaohjelmisto, asiakas voi lukea tietoliikenteeseen liittyviä tilastotietoja suoraan reitittimestä.
 • Hälytysviesti: Asiakkaan matkapuhelimeen lähetetään sms-viesti, jos Elisan verkonvalvonta menettää yhteyden asiakkaan tiloissa olevaan reitittimeen.
 • Transit-tyyppinen toimitus: Mikäli asiakkaalla on omat, operaattoririippumattomat IP-osoitteet, voidaan Netti Pro -liittymä toimittaa Transit-tyyppisesti, jolloin osapuolet vaihtavat reititystietoja keskenään dynaamisesti. Transit-tyyppiseen liittymään ei sisälly asiakasreititintä, vaan rajapinta on kuidun päässä. Eräs sovelluskohde on asiakkaan toteuttama Multihoming, jossa käytetään kahden eri operaattorin internet-kapasiteettia.

Haluatko kuulla lisää Netti Pro -liittymästä?

kysy lisätietoja tai pyydä tarjous

Elisa palvelee sinua kokonaisvaltaisesti

Elisa on asiantunteva ja luotettava kumppani internet-yhteyksissä

Elisalta saat toimivan ratkaisun asiantuntemuksella

Tekninen osaamisemme on huippuluokkaa ja olemme monissa asioissa edelläkävijä. Rakennamme valokuituverkon alusta asti itse ja laajennamme jatkuvasti 5G-mobiiliverkkoa ympäri Suomen. Kehitämme aktiivisesti eri verkkoratkaisujamme, jotta voimme palvella yrityksesi erityistarpeita ja luoda uudenlaista lisärvoa.

Elisalla on infrastruktuuri mahdollisimman pitkälle omissa käsissä. Meillä on runsaasti omaa kuituverkkoa, oma IP-runkoverkko, oma kansainvälinen kapasiteetti sekä oma verkonhallintakeskus. Riippuvuutemme kolmansista osapuolista on minimoitu. Näin voimme hallinnoida nettiyhteyttäsi yhtenä kokonaisuutena alusta loppuun asti.

Internet-liittymän voi integroida muihin ratkaisuihin ja palveluihin

Olemme täyden palvelun operaattori ja ICT-alan asiantuntija. Kykenemme sitomaan internet-liittymät osaksi laajempaa palvelukokonaisuutta:

 • Verkkoratkaisut

  Toteutamme yritys- ja lähiverkkoja tarpeidesi mukaan.

 • Tietoturvapalvelut

  Elisalta saat palomuurit, VPN-yhteyden ja muut tietoturvapalvelut.

 • Konesalipalvelut

  Hanki kapasiteettia helposti julkisesta tai yksityisestä pilvestä.

 • Asiantuntijapalvelut

  Autamme hyödyntämään pilvi- ja verkkoratkaisuja optimaalisesti.

Oletko kiinnostunut kokonaisratkaisusta?

Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä:

Jätä yhteydenottopyyntö