IT-palvelut yrityksille

IT-palvelut yrityksille

Älykkäät IT-palvelut tukevat yrityksen kasvua ja sujuvaa arkea

Elisa on luotettava ja kokonaisvaltainen kumppani IT-palveluissa. Autamme niin arjen IT-haasteissa kuin IT-infrasi jatkuvassa kehittämisessä. Nykyaikaiset ratkaisumme, ketterät palvelumme sekä huippuasiantuntijamme takaavat yrityksellesi sujuvan ja laadukkaan arjen. Avullamme siirryt myös turvallisesti pilveen - oli kyse sitten Microsoft 365 -sovelluksista tai kapasiteetin hankkimisesta julkipilvestä.

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti eteenpäin, jotta ne vastaavat yrityksesi liiketoiminnan tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa. Esimerkiksi automaatiolla, tekoälyllä ja robotiikalla saamme uudenlaista tehoa IT-palveluihin. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Ota yhteyttä

Microsoft on valinnut Elisan vuoden 2023 kumppaniksi

Microsoft Partner Of The Year 2023

Valintaperusteina olivat muun muassa Elisan laaja-alainen osaaminen tekoälystä, tietoturvasta, automaatiosta ja monipuolisesti Microsoftin teknologioista. Valinta on jatkumoa Elisan vahvalle Microsoft-kumppanuudelle.

“IT-edelläkävijänä vahvuuksiamme ovat tietoturva-, tekoäly- ja automaatio-osaaminen, ja haluamme olla suomalaisorganisaatioiden luotetuin kumppani näissä aiheissa.”

Asiakaskeskeisyys on Elisalle tärkeä arvo, ja tämä tarkoittaa meille sitä, että lähdemme aina asiakkaan tarpeista. Kiitos kuuluu hienosti arvojamme toteuttaneille, osaaville IT-asiantuntijoillemme, kommentoi Elisan IT-liiketoiminnan johtaja Sari Torkkola.

Nykyaikaiset ja tehokkaat IT-palvelut yrityksille Elisalta

 • Pilvityökalut osana modernia työympäristöä

  Tarjoamme kattavan valikoiman pilvipohjaisia työkaluja tehokkaan työympäristön rakentamiseksi sekä liiketoimintasi tueksi - työntekijöidesi sijainnista riippumatta. Tuemme yritystäsi sopivien digitaalisten työvälineiden valinnassa sekä hallinnassa. Saat kauttamme myös asiantuntijatukea niiden kehittämisessä.

 • Pilvipalvelut sovelluksista konsultointiin

  Saat Elisalta monipuolisesti pilvipalveluita. Autamme yritystäsi löytämään sopivat työvälineet ja ottamaan ne sujuvasti käyttöön. Kauttamme saat esimerkiksi Microsoft 365 -sovellukset, Dynamics 365 -CRM:n ja analytiikkatyökalut. Lisäksi autamme yritystäsi siirtymään turvallisesti pilveen ja hyödyntämään esimerkiksi julkipilveä tarpeidesi mukaan.

 • Päätelaite- ja loppukäyttäjäpalvelut

  Elisalta saat apua arjen IT-haasteisiin nopeasti ja vaivattomasti. Palveluistamme löytyy IT-tukea niin yrittäjille, PK-yrityksille kuin suuremmillekin organisaatioille. Autamme yritystäsi huolehtimaan myös mobiili- ja päätelaitteiden elinkaaresta, jotta työntekijöilläsi on aina ajantasaiset työkalut. Näin työt sujuvat ilman IT-ongelmia.

 • Hybridipilvi- ja kapasiteettipalvelut

  Autamme yritystäsi hybridipilven ja kapasiteetin turvallisessa hankinnassa ja käytössä. Asiantuntijamme katsovat yrityksellesi toimivan kokonaisuuden, joka skaalautuu yrityksesi tarpeiden mukaan. Voit hankkia kapasiteettia yksityisestä tai julkisesta pilvestä - tai näiden hybridinä. Meiltä löytyy ratkaisuja sekä kotimaahan että globaaleille markkinoille.

Asiakkaidemme kokemuksia IT-palveluistamme

Elisa on Helenin IT-kumppani

Helen:

“Uusien pilvipalveluiden käyttöönotossa Elisan kumppanuus ja osaavat asiantuntijat ovat auttaneet meitä suuresti.”

Lue koko case

Savox ulkoisti IT-palvelut Elisalle

Savox:

“Luo turvallisuutta, kun on IT-kumppani, jonka ihmiset tietävät mistä puhuvat ja osaavat selvittää asioita, jos jotakin tapahtuu.”

Lue koko case

Haluatko kuulla lisää älykkäistä IT-ratkaisuistamme?

Elisan asiantuntijat auttavat yritystäsi ottamaan IT-palveluiden uudet tuulet käyttöön. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää:

Kysy lisää

Tutustu myös artikkeleihimme aiheesta: