Puhelimet yrityksille


Elisan yritysverkkokaupasta löydät Applen, Nokian, OnePlussan, Sonyn ja Samsungin älypuhelimet sekä monet muut yrityskäyttöön erinomaisesti soveltuvat puhelinmallit. Lisäksi laaja valikoima vaativaan työhön sopivia veden- ja iskunkestäviä luureja, Android-puhelimia sekä 5G-puhelimia.

Elisa Esiasennuspalvelu – helposti käyttövalmiina loppukäyttäjälle.
Olethan yhteydessä Elisan yritysasiakaspalveluun tai vastuumyyjääsi. Palvelun sisällöstä on aina sovittava ennen ensimmäistä tilauskertaa.

Alv. aina 0 % | Nopea toimitus | Jopa 36 kk korotonta maksuaikaa | Pankki- ja luottokorttimaksu


Etsitkö puhelimellesi suojakuorta, näytönsuojaa tai muita lisätarvikkeita?


 
Etsitkö uutta puhelinta? Elisan Yritysten verkkokaupasta löydät uusimmat ja suosituimmat puhelimet. Kattavassa valikoimassa on työkäyttöön erinomaisesti sopivia älypuhelimia useilta valmistajilta. Tilaat yritykselle puhelimet ilman alv:ia ja voit maksaa kertamaksulla tai osamaksulla. Tarjoamme jopa 36 kuukautta korotonta maksuaikaa.

Tarvitsetko apua ja vinkkejä sinulle sopivan puhelimen valintaan? Tutustu suosittuun vertailuumme 500 ja 1000 euron puhelimista.

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Miten ostan puhelimen yritykselle?

Voit ostaa puhelimen helposti Elisan yritysverkkokaupasta valitsemalla ensin tuotteen ostoskoriin ja kirjautumalla sen jälkeen OmaElisa-tunnuksillasi sisään. Jos sinulla ei ole vielä OmaElisa-tunnuksia, voit luoda tunnukset helposti.

Maksutapoina käyvät korttimaksu (Mastercard ja Visa, debit/credit-kortit) tai lasku.

Lue lisää ohjeita ostamisesta.