Älykellot ja -rannekkeet

Valitse tarpeisiisi ja tyyliisi sopiva älykello, urheilukello tai aktiivisuusranneke. Löydät valikoimastamme vaihtoehtoja esimerkiksi merkeiltä Apple, Garmin, Polar, Samsung ja Suunto. 

Älykellojen ja -rannekkeiden avulla seuraat kätevästi unen laatua, liikunnan määrää ja päivittäistä aktiivisuuttasi sekä pysyt ajan tasalla tärkeistä asioista ja tehostat työpäiviäsi. Katso myös vinkit valintaan.

Nopea toimitus | Jopa 36 kk korotonta maksuaikaa | Pankki- ja luottokorttimaksu

Aktiivisuusranneke, älykello vai urheilukello? Vinkit valintaan

  • Aktiivisuusrannekkeet

    Valitse aktiivisuusranneke, mikäli haluat kevyen ja siron vaihtoehdon päivittäisen aktiivisuuden seurantaan. Seuraat helposti aktiivisuuttasi ja puhelimen ilmoituksia kätevän ja yksinkertaisesti muotoillun aktiivisuusrannekkeen avulla. Löydät valikoimastamme moneen tyyliin ja tarpeisiin sopivia malleja edulliseen hintaan.

  • Älykellot

    Älyrannekellot sisältävät paljon hyödyllisiä ominaisuuksia päivän aktiivisuuden seurantaan. Näet kätevästi yhdellä vilkaisulla esim. saapuvat puhelut, viestit tai kalenterin ilmoitukset. Eri tyylisten kellojen joukosta löydät varmasti omaan makuusi sopivan vaihtoehdon, halusitpa sitten klassisen kellon tai sporttisemman mallin.

  • Urheilukellot

    Urheilukellot ovat paras valinta aktiiviliikkujalle, joka kaipaa älykkäiden ominaisuuksien lisäksi järeämpiä ominaisuuksia treenien tueksi. Älykäs urheilukello on kuin henkilökohtainen valmentajasi! Urheilukello seuraa aktiivisuuttasi ja tarjoaa palautetta suorituksistasi. Voit seurata entistä tehokkaammin omaa kehittymistäsi ja suunnitella harjoituksiasi