Päätelaite- ja loppukäyttäjäpalvelut

Elisalta saat asiantuntevaa apua IT-ympäristön ja päätelaitteiden hallintaan. Autamme työntekijöitäsi arjen IT-haasteissa ja ratkomme ongelmatilanteet nopeasti.

Päätelaitteiden elinkaaripalvelut takaavat työntekijöillesi toimivat ja turvalliset laitteet työskentelyyn. Näin sinä säästät aikaasi ja voit keskittyä oman liiketoimintasi kehittämiseen. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä

Onko yrityksesi identiteetin- ja pääsynhallinta ajan tasalla?

Identiteetin- ja pääsynhallinta (IAM) on tärkeä osa tietoturvaa

Identiteetin- ja pääsynhallinta (IAM, Identity & Access Management) on tärkeä osa yrityksen tietoturvaa.

Kun tiedät tarkalleen, kenellä yrityksessäsi on pääsy mihinkin tietoon ja millä laitteilla, pidät yrityksesi datan oikeissa käsissä.

Ajantasainen identiteetin- ja pääsynhallinta auttaa myös välttämään tietojenkalastelijat sekä reagoimaan nopeasti tietoturvauhkiin.

Elisa on kehittänyt nykyaikaisen IAM-palvelun yhdessä IAM-ratkaisuihin erikoistuneen Intragenin kanssa. Ratkaisu perustuu vahvasti automaatioon, mikä parantaa tietoturvaa ja kustannustehokkuutta.

Lisäksi se vastaa modernin ICT-ympäristön vaatimuksiin ja helpottaa työntekijöiden, IT:n sekä HR-osaston elämää.

Lue lisää nykyaikaisesta identiteetin- ja pääsynhallinnasta.

Kysy lisätietoja IAM-palvelusta

IT-tukipalvelut

 • IT-tukipalvelu yrittäjille

  Elisa Yritysguru on nopea ja helppo IT-tuki yrittäjille ja pienille yrityksille. Soita Yritysgurun puhelinpalveluun, kun kaipaat apua esimerkiksi nettiongelmissa, laitteiden asennuksessa tai muissa arjen IT-haasteissa.

 • Kattava palvelu loppukäyttäjille

  Loppukäyttäjäpalvelut huolehtii, että työntekijöidesi IT-arki sujuu vaivattomasti. Valitse lähituki paikan päällä tai käyttäjätuki etänä. Lisäksi huolehdimme IT-ympäristösi hallinnasta ja tietoturvasta.

 • Raportointi- ja asiointiportaalit

  Elisan raportointipalvelulla seuraat reaaliaikaisesti IT-ympäristön ja tietoliikenteen tilannetta. Loppukäyttäjille tarjoamme puolestaan helppoja asiointiportaaleja, joista voi hallinnoida omia laitteita ja pyytää IT-tukea.

Päätelaitteiden hallinta ja elinkaaripalvelut

 • Sopivat työvälineet työntekijöille

  Elisan Palvelupäätelaite -palvelulla (EPP) saat työntekijöillesi mielekkäät työvälineet vaivattomasti. Hoidamme laitteiden toimituksen ja tuomme uudet laitteet rikkoontuneiden tilalle.

 • Laitteiden koko elinkaari palveluna

  Voimme hoitaa yrityksesi koko laitehallinnan puolestasi. Huolehdimme, että yrityksesi kaikki laitteet ovat ajantasalla ja tietoturvallisia. Näin saat toimivan ja hallitun IT-ympäristön.

Miksi IT-hallinta kannattaa ulkoistaa Elisalle?

 • Osaavat asiantuntijat

  Elisalta saat palvelua koulutetuilta ja osaavilta ICT-alan ammattilaisilta. Korkea tietotaito ja pitkä kokemuksemme alalta takaavat sen, että ratkomme IT-haasteesi nopeasti.

 • Palvelu skaalautuu tarpeeseen

  Palveluistamme löytyy vaihtoehtoja niin yrittäjille, PK-yrityksille kuin suuremmille yrityksille. Kun yrityksesi tarpeet muuttuvat ajan saatossa, niin meiltä löytyy palveluita myös uuteen tilanteeseen.

 • Tukea läheltä kotimaasta

  Elisa tuntee suomalaiset yritykset ja niiden ICT-ympäristön. Näin osaamme auttaa oikella tapaa ja meiltä saat apua suomenkielellä. Autamme joustavasti joko etänä tai paikanpäällä.

Asiakkaamme kertoo laite- ja tukipalveluistamme:

Elisan asiakas Keva kertoo it-tukipalvelun kokemuksista

Keva:

“Osaavan kumppanin kanssa voimme jatkuvasti kehittää työasemaympäristöämme ja ottaa siitä uusia hyötyjä irti. Palaute loppukäyttäjiltä on kehittynyt myös hyvään suuntaan - tänä vuonna ollut koko ajan yli 9/10.”

Katriina Kontsas, Kevan IT-päällikkö

Lue koko asiakascase

Kiinnostaako IT-ulkoistus ja laitepalvelut?

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä sopiva kokonaisuus yrityksellesi:

Ota yhteyttä