ICT-palvelut Pienet ja keskisuuret yrityksetICT-palvelut Pienet ja keskisuuret yritykset
ICT-ratkaisut PK-yrityksille

ICT-palvelut, jotka kehittyvät yrityksesi tarpeiden mukana

Haluatko kehittää liiketoimintaasi digitalisaation avulla ja syventää pilvipalveluiden käyttöä? Hidastavatko ajan- ja osaamisenpuute kuitenkin etenemistäsi?

Elisa on IT- ja tietoliikennepalveluiden luotettava kumppani. Erityisesti PK-yrityksille suunnittelemamme ICT-palvelut varmistavat sujuvan arjen. Meiltä saat tuki- ja hallintapalvelut, pilvi- ja kapasiteettipalvelut sekä työvälineet ja turvalliset yhteydet. Näin saat yrityksesi tarvitsemat ICT-ratkaisut helposti ja voit keskittyä täysin oman liiketoimintasi kehittämiseen.

Elisa palvelee sinua ja sinä palvelet entistäkin paremmin asiakkaitasi.

Kun kaikki pelaa yhteen

IT ja tietoliikenne yhdestä paikasta, läheltä sinua

Kotimaisena yrityksenä olemme lähellä sinua ja valtakunnallinen verkostomme tavoittaa sinut myös paikallisesti. Tunnemme suomalaiset yritykset ja niiden toimintatavat hyvin, joten osaamme tarjota juuri oikeat ratkaisut liiketoiminnan kehittämiseen.

Elisalta saat kaikki yrityksesi ICT-palvelut yhdestä paikasta ja yhdellä sopimuksella. Kokonaisvaltaisena kumppanina voimme hallita ICT-palvelukokonaisuutta puolestasi, jolloin saat apua nopeasti yhden luukun kautta.

Meille on tärkeää, että saat toimivia ja laadukkaita ratkaisuja. Kehitämme osaamistamme ja palveluitamme jatkuvasti ja panostamme tietoturvaan kaikessa toiminnassamme. Olemme edelläkävijä 5G-verkon kehittämisessä Suomessa ja toimintamallimme on palkittu Suomen laatupalkinnolla.

Haluatko kuulla lisää ICT-ratkaisuista PK-yrityksille? Jätä yhteystiedot niin jutellaan lisää!

¹ ²) Katso tarkemmin Elisan tietosuojaperiaatteet. Voit milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumuksen.
Ilmoittautuessasi webinaariimme, tapahtumaamme tai lataamalla jonkin oppaistamme tallennamme sinusta tarvittavat yhteystiedot ja yhdistämme ne asiakastietojärjestelmäämme. Näin saamme tiedon tekemistäsi toimista esimerkiksi asiakaspalvelumme tietoon. Yhdistämistä tarvitaan erityisesti tilanteissa, joissa esimerkiksi tapahtuman ajankohta muuttuu ja haluamme ottaa sinuun yhteyttä.

Hanki ICT-ratkaisut yhdessä paketissaElisa Oma IT sisältää it-tuen ja -palvelut yrityksille

Voit hankkia ICT-palvelut myös erillisinä ratkaisuina

Elisan laitteet ja yhteydet PK-yrityksille

Työvälineet ja yhteydet turvallisesti - yhdestä paikasta


Minkälaiset yhteydet työsi vaatii? Elisan kiinteät ja mobiilit nettiyhteydet, etenkin supernopea 5G, antavat yrityksellesi täydet valmiudet työskennellä joustavasti ja ehdottoman tietoturvallisesti toimistolla, kotona ja työmatkalla. Liittymäpaketeillamme käytät dataa samalla edullisella hinnalla niin Suomessa kuin EU- ja ETA-maissa. Saat meiltä myös puhelimet, tietokoneet ja lisävarusteet – kaikki helposti yhdestä paikasta Elisalta.

Elisa Lähiverkko Plus -ratkaisulla saat yrityksesi tiloihin juuri sellaisen langattoman verkon kuin tarvitsette. Suunnittelemme ja toteutamme tietoturvallisen verkkokokonaisuuden, johon kuuluvat yrityksellesi sopivat laitteet ja palvelut. Elisa Yritysverkko on puolestaan suljettu tietoliikenneratkaisu, jolla jaat yrityksen sisäverkon, pilvipalvelut sekä laiteresurssit organisaatiosi sisällä turvallisesti. Yritysverkkoon voit yhdistää yrityksesi useita eri toimipisteitä – myös ulkomailla.

Asiakascaseja

Event Liven työt sujuvat vaikka veneessä tai Colosseumin rappusilla

Tapahtumayrittäjän on oltava valmis tekemään töitä tien päällä – vaikka veneessä tai Colosseumin rappusilla, kuten Event Liven perustajille on käynyt. Asiakkaita tavataan ympäri maata seminaareissa, yritysjuhlissa ja muissa tapahtumissa.

Elisa on kulkenut rinnalla alusta asti. Saimme käyttöömme aivan huikean kokonaisuuden. Office 365 -toimistopaketin ja One Drive -pilvipalvelun ansiosta suunnitelmien ja tapahtumadokumenttien tallentaminen ja jakaminen onnistuu vaivatta juuri oikeiden ihmisten kesken reaaliaikaisesti.”


Pirjo Kivistö, Partner, Event Live

Lue koko tarina

Copla keskitti verkkoratkaisut Elisalle

Rakennusalan konsulttitoimisto Copla tekee tiivistä yhteistyötä Elisan kanssa. Elisa huolehtii Coplan netti- ja puhelinliittymistä, palomuureista ja VPN-yhteydestä.

Verkkoympäristön toimivuutta parannettiin lisäksi Lähiverkko Plus -palvelulla, jotta työntekijät pääsisivät nauttimaan laadukkaasta verkosta ja keskittymään itse liiketoimintaan.

Ihmiset toimistolla ovat olleet tyytyväisiä, kun verkko toimii nopeasti. Tuntuu siltä, että koko työnteko olisi kokonaisuutena helpottunut. Mielestäni Elisa hoiti tämän hienosti ja kekseliäästi."

Mikko Kajander, Tuotepäällikkö, Copla

Lue koko tarina

Koulutuksella lisää osaamista

Markkinoiden laajimmasta IT- ja ICT-koulutustarjoomasta löytyy varmasti teidänkin yrityksellenne sopiva koulutus.


Tutustu koulutustarjontaamme

Pysy ajan tasalla!

Tilaa uutiskirjeemme ajankohtaisista asioista.