ICT-palvelut Pienet ja keskisuuret yrityksetICT-palvelut Pienet ja keskisuuret yritykset
ICT-ratkaisut PK-yrityksille

ICT-palvelut, jotka kehittyvät yrityksesi tarpeiden mukana

Haluatko kehittää liiketoimintaasi digitalisaation avulla ja syventää pilvipalveluiden käyttöä? Hidastavatko ajan- ja osaamisenpuute kuitenkin etenemistäsi?

Elisa on IT- ja tietoliikennepalveluiden luotettava kumppani. Erityisesti PK-yrityksille suunnittelemamme ICT-palvelut varmistavat sujuvan arjen. Meiltä saat tuki- ja hallintapalvelut, pilvi- ja kapasiteettipalvelut sekä työvälineet ja turvalliset yhteydet. Näin saat yrityksesi tarvitsemat ICT-ratkaisut helposti ja voit keskittyä täysin oman liiketoimintasi kehittämiseen.

Elisa palvelee sinua ja sinä palvelet entistäkin paremmin asiakkaitasi.

Kun kaikki pelaa yhteen

IT ja tietoliikenne yhdestä paikasta, läheltä sinua

Kotimaisena yrityksenä olemme lähellä sinua ja valtakunnallinen verkostomme tavoittaa sinut myös paikallisesti. Tunnemme suomalaiset yritykset ja niiden toimintatavat hyvin, joten osaamme tarjota juuri oikeat ratkaisut liiketoiminnan kehittämiseen.

Elisalta saat kaikki yrityksesi ICT-palvelut yhdestä paikasta ja yhdellä sopimuksella. Kokonaisvaltaisena kumppanina voimme hallita ICT-palvelukokonaisuutta puolestasi, jolloin saat apua nopeasti yhden luukun kautta.

Meille on tärkeää, että saat toimivia ja laadukkaita ratkaisuja. Kehitämme osaamistamme ja palveluitamme jatkuvasti ja panostamme tietoturvaan kaikessa toiminnassamme. Olemme edelläkävijä 5G-verkon kehittämisessä Suomessa ja toimintamallimme on palkittu Suomen laatupalkinnolla.

Haluatko kuulla lisää ICT-ratkaisuista PK-yrityksille? Jätä yhteystiedot niin jutellaan lisää!

Ota yhteyttä

Hanki ICT-ratkaisut yhdessä paketissa

Elisa Oma IT sisältää it-tuen ja -palvelut yrityksille

Nopea ja osaava tukipalvelu helpottamaan yrityksesi arkea

Elisa Yritysguru on nopea, kettärä IT-tuki ja asiantuntijapalvelu yrittäjille ja pienille yrityksille.

Voit käyttää Yritysgurua joustavasti - aina tarpeen mukaan tai kertaluonteisesti. Elisan Yritysgurun kautta voit hankkia myös asiantuntijapalveluitamme.

Autamme eri sovellusten koulutuksessa ja käyttöönotossa. Näin saat sujuvasti esimerkiksi Microsoft 365 -lisenssit käyttöön yrityksessäsi. IT-kumppanina varmistamme sujuvan arjen ja nykyaikaisten työtapojen hyödyntämisen yrityksessäsi.

Ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat sinua käyttämään uusia teknologioita siten, että ne tukevat liiketoimintaasi.

Ketterät toimintamallimme takaavat puolestaan sen, että IT-palvelut mukautuvat joustavasti yrityksesi muuttuviin tilanteisiin.

Yritysguru auttaa esimerkiksi:

  • Internet-yhteyksien eri ongelmatilanteissa ja tietoturvapalvelujen asennuksessa
  • Yrityksesi eri laitteiden, kuten puhelinten ja tietokoneiden käyttöönotossa
  • Erilaisten Elisan palveluiden käyttöönotossa

lue lisää Elisan YRITYSGURUSTA

Voit hankkia ICT-palvelut myös erillisinä ratkaisuina

Elisan pilvi- ja kapasiteettipalvelut PK-yrityksille

Pilvi- ja kapasiteettipalvelut – toimiston työkalut ja konesalit pilvessä

Microsoft 365 tuo PK-yritykselle kaikki keskeiset pilvityökalut toimisto- ja tiimityöskentelyyn. Microsoft 365 -paketilla saat Teams-ryhmätyötilan, Outlook-sähköpostin, Office-ohjelmistot ja muut olennaiset sovellukset liikkuvaan työhön. Elisa auttaa sinua ottamaan Microsoft-ohjelmistot ja -lisenssit sujuvasti käyttöön ja saamaan niistä kaiken hyödyn irti. Olemme Microsoftin kärkikumppani Suomessa ja meillä on 140 Microsoft-sertifiointia (lue lisää Elisan asiantuntijoista).

Palvelinratkaisuksi voit valita Elisan jaetun kapasiteetin tai Microsoft Azuren, jolla saat käyttöösi perinteisten virtuaalipalvelimien lisäksi ohjelmistokehittäjien arvostaman viimeisimmän teknologian, kuten keinoälyn ja koneoppimisen. Elisa auttaa sinua valitsemaan ratkaisun, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

Elisan laitteet ja yhteydet PK-yrityksille

Työvälineet ja yhteydet turvallisesti - yhdestä paikasta

Minkälaiset yhteydet työsi vaatii? Elisan kiinteät ja mobiilit nettiyhteydet, etenkin supernopea 5G, antavat yrityksellesi täydet valmiudet työskennellä joustavasti ja ehdottoman tietoturvallisesti toimistolla, kotona ja työmatkalla. Liittymäpaketeillamme käytät dataa samalla edullisella hinnalla niin Suomessa kuin EU- ja ETA-maissa. Saat meiltä myös puhelimet, tietokoneet ja lisävarusteet – kaikki helposti yhdestä paikasta Elisalta.

Elisa Lähiverkko Plus -ratkaisulla saat yrityksesi tiloihin juuri sellaisen langattoman verkon kuin tarvitsette. Suunnittelemme ja toteutamme tietoturvallisen verkkokokonaisuuden, johon kuuluvat yrityksellesi sopivat laitteet ja palvelut. Elisa Yritysverkko on puolestaan suljettu tietoliikenneratkaisu, jolla jaat yrityksen sisäverkon, pilvipalvelut sekä laiteresurssit organisaatiosi sisällä turvallisesti. Yritysverkkoon voit yhdistää yrityksesi useita eri toimipisteitä – myös ulkomailla.

Asiakascaseja

Event Liven työt sujuvat vaikka veneessä tai Colosseumin rappusilla

Event Live

LIIKETOIMINTARATKAISUNA: MICROSOFT 365

Tapahtumayrittäjän on oltava valmis tekemään töitä tien päällä – vaikka veneessä tai Colosseumin rappusilla, kuten Event Liven perustajille on käynyt. Asiakkaita tavataan ympäri maata seminaareissa, yritysjuhlissa ja muissa tapahtumissa.

“Elisa on kulkenut rinnalla alusta asti. Saimme käyttöömme aivan huikean kokonaisuuden. Office 365 -toimistopaketin ja One Drive -pilvipalvelun ansiosta suunnitelmien ja tapahtumadokumenttien tallentaminen ja jakaminen onnistuu vaivatta juuri oikeiden ihmisten kesken reaaliaikaisesti.”

Pirjo Kivistö, Partner, Event Live

Lue koko tarina

Copla keskitti verkkoratkaisut Elisalle

Rakennusalan konsulttitoimisto Copla tekee tiivistä yhteistyötä Elisan kanssa. Elisa huolehtii Coplan netti- ja puhelinliittymistä, palomuureista ja VPN-yhteydestä.

Verkkoympäristön toimivuutta parannettiin lisäksi Lähiverkko Plus -palvelulla, jotta työntekijät pääsisivät nauttimaan laadukkaasta verkosta ja keskittymään itse liiketoimintaan.

“Ihmiset toimistolla ovat olleet tyytyväisiä, kun verkko toimii nopeasti. Tuntuu siltä, että koko työnteko olisi kokonaisuutena helpottunut. Mielestäni Elisa hoiti tämän hienosti ja kekseliäästi.”

Mikko Kajander, Tuotepäällikkö, Copla

Lue koko tarina

Copla

LIIKETOIMINTARATKAISUNA: LÄHIVERKKO PLUS, ELISA PALOMUURI, ELISA VPN

Asiantuntijuus avainasemassa

Huippuasiantuntijamme auttavat liiketoimintasi kehittämisessä sekä osaavat valita sopivimmat teknologiat ja palvelut käyttöösi.

Tutustu asiantuntijoihimme

Koulutuksella lisää osaamista

Markkinoiden laajimmasta IT- ja ICT-koulutustarjoomasta löytyy varmasti teidänkin yrityksellenne sopiva koulutus.

Tutustu koulutustarjontaamme