Elisan koulutuspalvelut yrityksille

Elisa järjestää ICT-koulutuksia yrityksille monipuolisesti. Valikoimastamme löytyy koulutuksia niin aloittelijoille kuin asiantuntijoille ja kurssien aihepiirit käsittelevät kattavasti ICT-ympäristön eri osa-alueita: tietoliikennettä, tietoturvaa, pilvisovelluksia sekä IT-palveluita.

Kaikki kouluttajamme ovat aktiivisesti alalla toimivia, sertifioituja asiantuntijoita. Lisäksi olemme Microsoftin virallinen koulutuskumppani.

Toteutamme koulutukset pääsääntöisesti suomeksi ja tarvittaessa myös englanniksi. Tutustu koulutuksiin ja ilmoittaudu mukaan!

Elisan koulutukset takaavat oppia ja kehitystä

 • Huipputason kouluttajat

  Kouluttajat tekevät kouluttamisen ohessa töitä osaamisalallaan eli heillä on selkeä ymmärrys, miten opittua sovelletaan käytäntöön. Kouluttajilla on tunnetuimpien valmistajien viimeisin info.

 • Hyvin suunnitellut koulutukset

  Kurssien sisältö on rakennettu suomalaisille yrityksille ja ja koulutukset pidetään suomeksi tai tarvittaessa englanniksi. Kurssien sisällöt ovat käytännönläheisiä ja sisältävät paljon harjoituksia.

 • Opetusta monipuolisesti

  Järjestämme sekä avoimia kursseja että yrityksille räätälöityjä koulutuksia. Valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja ICT-alan aloittelijoille sekä kokeneille asiantuntijoille.

ICT-koulutukset asiantuntijoille

Tietoliikenne, tietoturva ja pilvipalvelut

Elisa Santa Monican kurssit ICT-asiantuntijoille

Kaipaatko koulutusta ja syvempää osaamista tietoverkoista, tietoturvasta tai esimerkiksi Microsoft Azuresta?

Elisa Santa Monican tietoliikenne-, tietoturva-, pilvi-, konesali- ja virtualisointikoulutukset tarjoavat syventävää ymmärrystä ja käytännön taitoja yrityksesi ICT-henkilöille.

Useat koulutukset antavat myös valmiuden valmistajien virallisten tutkintojen suorittamiseen.

Katso kurssit

Haluatko kuulla lisää ICT- koulutuksista asiantuntijoille?

Jätä yhteystiedot niin kerromme lisää!

Ota Yhteyttä

Microsoft 365 ja Office 365 -koulutukset

Microsoft 365 -sovellukset tutuksi

Tarjoamme monipuolisesti Microsoft 365 -koulutuksia, joissa perehdytään Microsoft-tuoteperheen eri sovelluksiin ja ominaisuuksiin. Näin työntekijäsi saavat käytännön taitoja eri pilvisovelluksista, kuten Teamsista ja Excelistä.

Valikoimastamme löytyy perus- ja jatkokursseja sekä tietoiskuja ja pilvityöpajoja. Sertifioidut kouluttajamme takaavat sinulle korkeatasoisen koulutuksen ja uusimmat tiedot Microsoft 365 -palveluista.

Järjestämme opetusta eri Microsoft 365 -sovelluksista

Opetamme mm. näistä Microsoft-työkaluista:

 • Office-sovellukset (Word, Excel, PowerPoint, Outlook)
 • Microsoft Teams
 • OneDrive for Business
 • Windows 10
 • Power BI
 • PowerApps
 • SharePoint Online

Järjestämme koulutuksia niin aloittelijoille kuin kokeneillekin käyttäjille. Peruskurssimme soveltuvat hyvin uusille käyttäjille, jotka haluavat oppia tietyn Office 365 -tuotteen perusteet. Jatko- ja sparrauskurssimme sopivat puolestaan työntekijöille, jotka haluavat kehittää taitojaan pidemmälle tietyssä O365-sovelluksessa, kuten Excelissä.

Valmiiden kurssipakettien lisäksi voimme räätälöidä Microsoft 365 -koulutuksen juuri teidän yrityksenne tarpeiden mukaan. Tällöin järjestämme yrityksellenne oman erikoiskurssin, jossa syvennymme tiettyihin teemoihin tai sovelluksiin toiveidenne mukaisesti.

Minkälaista kurssia etsit yrityksellesi?

jätä viesti tai tarjouspyyntö

Elisa Ring-palvelun käyttökoulutus

Elisa Ring-koulutukset

Elisa Ring-palvelun käyttöönottokoulutuksessa autamme yritystäsi ottamaan sen ominaisuudet kokonaisvaltaisesti käyttöön. Oikein ajoitettu koulutuskokonaisuus varmistaa tehokkaan ja joustavan palvelun käyttöönoton. 

Näin yrityksesi saa kaiken tehon irti uudesta palvelusta ja investointi maksaa itsensä takaisin.

Palvelun pääkäyttäjää koulutus auttaa ymmärtämään, miten hyödyntää Ring-ratkaisun ominaisuuksia tehokkaasti. Loppukäyttäjille koulutus antaa selkeän ymmärryksen palvelun toiminnallisuuksista, mikä helpottaa palvelun hyödyntämistä monipuolisesti.

Tilaa Ring-koulutus

Pääset tilaamaan Ring-palvelun koulutuksen OmaElisasta:

Tilaa OmaElisasta

Vaihtoehtoisesti voit olla myös yhteydessä myyntiimme:

JÄTÄ VIESTI MYYJÄLLE

Työpajat yrityksille

Elisa järjestää myös työpajoja!

Kaipaatko uusia ideoita liiketoiminnan kehittämiseen? Haluaisitko käydä pilvipalveluita läpi vuorovaikutteisesti ja koko tiimin kesken? Kiinnostaako kenties palvelumuotoilun tehosprint?

Elisa järjestää asiakkaille räätälöityjä työpajoja monista eri aiheista.

Tutustu työpajoihin

Jäikö kysymyksiä Elisan koulutuksista?

Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä!

Jätä yhteydenottopyyntö