Tekoäly vahvistaa liiketoimintaasi

Tekoäly eli AI (Artificial Intelligence) tuo tehokkaat ratkaisut liiketoiminnan kehittämiseen. Elisan palveluilla voit ottaa tekoälyn arkesi apuriksi tai mullistaa liiketoimintasi. Tekoälypalveluiden ja isojen kielimallien avulla voimme muun muassa parantaa asiakaspalvelua ja myyntitoimintoja, vahvistaa liiketoimintaprosesseja sekä luoda innovatiivisia ratkaisuita yrityksille.

Edelläkävijöinä hyödynnämme uusia teknologioita asiakkaidemme hyväksi. Olemme toteuttaneet erilaisia tekoälyratkaisuja asiakkaillemme sekä hyödyntäneet tekoälyä itse jo useita vuosia. Olemme kehittäneet asiakkaillemme käytännönläheisen lähestymistavan tekoälyn hyödyntämiseen liiketoiminnassa aina perusasioista liiketoimintaprosessien uudistamiseen.

Ota yhteyttä

Tekoälypalvelut yrityksille

 • Copilot for Microsoft 365

  Copilot for Microsoft 365 tuo tekoälyn tuttuihin Microsoft 365 -toimistosovelluksiin, kuten Word, Excel, PowerPoint ja Teams. Copilot julkaistiin laajaan myyntiin 16.1.2024 ja se on tilattavissa Elisalta. Asiantuntijamme tukevat käyttöönoton kanssa.

 • Puheentunnistuksen tekoäly

  Elisa AI Botti on tekoälyä ja luonnollisen kielen tunnistamista hyödyntävä robotti, joka ymmärtää ja käsittelee puhuttua, luonnollista kieltä. Puhebotilla on kyky vastata puheluihin, kääntää puhe tekstiksi, tehdä luokitteluja asiakkaan puheen perusteella sekä tuottaa puhetta.

 • Chatbot nettisivuille

  Elisalta saat tekoälyä hyödyntävän chatbotin verkkosivuillesi. Chatbot tarjoaa vastauksia asiakkaiden kysymyksiin ja se oppii asiakkaiden kysymysten kautta lisää. Chatbot tuo monia hyötyjä asiakaspalvelun tueksi. Kokemuksemme mukaan chatbot hoitaa loppuun asti jopa 80% asiakkaiden kysymyksistä.

Tekoäly haltuun työpajojen avulla

Johdatus tekoälyn hyödyntämiseen -työpaja

Työpaja vastaa kysymyksiin ”Mitä AI on ja mitä se ei ole?”, ”Mihin AI:ta voi hyödyntää?”, ”Miten päästä alkuun?” ja ”Mitä Elisa on oppinut omasta tekemisestään?”. Työpajassa käydään läpi konkreettisin esimerkein mitä tekoäly käytännössä on ja mitkä ovat sen hyödyntämisen mahdollisuudet organisaatiossasi.

Työpajassa käydään myös läpi potentiaalisia käyttötapauksia juuri teidän organisaatiollenne erityisesti tuottavan tekoälyn näkökulmasta. Työpaja antaa valmiudet ymmärtää miten organisaatiosi voisi hyödyntää tekoälyä ja mistä lähteä liikkeelle.

Tekoäly-hackathon

Hackathonin alkupuoliskolla johdatellaan osallistujat tekoälyn maailmaan konkreettisten esimerkkien avulla. Kun perusymmärrys tekoälystä on hallussa, siirrytään ideoimaan ja tunnistamaan mitä ongelmia tekoälyn avulla voisi ratkoa tai miten ja missä prosesseissa juuri teidän organisaationne voisi hyötyä tuottavasta tekoälystä.

Hackathonin tavoitteena on muodostaa useampia konkreettisia ja käyttökelpoisia ideoita tekoälyn hyödyntämisestä organisaatiossanne.

Azure OpenAI -työpaja

Azure OpenAI tuo ChatGPT:n kehittäneen OpenAI:n kielimalliteknologian Azure-ympäristöön. Azureen rakennettu ympäristö on tietoturvallinen, joten sinne voidaan syöttää yrityksen omaa dataa, kuten palvelukuvauksia, sopimuksia ja muita dokumentteja.

Ympäristöön voidaan rakentaa sovelluksia, kuten vaikkapa ChatGPT:n kaltainen chatnäkymä. Tällainen ympäristö luodaan Elisan OpenAI-työpajassa. Lue lisää Azure OpenAI -työpajasta.

Lähestymistapamme tekoälyn hyödyntämiseen

 • Tutustu

  Tutustu avullamme tekoälyn mahdollisuuksiin organisaatiollenne. Käymme kanssasi läpi tekoälyn perusteet ja miten juuri sinun yrityksesi toimialalla voidaan hyödyntää sitä. Kartoitamme tilannekuvan yrityksen valmiuksista tekoälyn hyödyntämiseen ja avustamme tekoälysovellusten käyttöönotossa.

 • Hyödynnä

  Tuemme yrityksesi tekoälystrategian suunnittelua ja yhdessä kartoitamme konkreettisia käyttötapoja sen hyödyntämiseen. Toteutamme yrityksellesi tekoälyratkaisuja, jotka hyödyntävät yrityksesi omaa dataa ja tarjoamme tehokkaat tekoälytyökalut työntekijöidesi käyttöön.

 • Mullista

  Visiosta valmiuteen – mullista liiketoimintaprosessiesi tehokkuus ja toiminta tarkasti kohdistetuilla tekoälysovelluksilla. Varmista tekoälyn käyttö organisaatiossasi sisällyttämällä se osaksi prosesseja ja järjestelmiä. Elisalta saat tehokkaat tekoälyä hyödyntävät palvelukokonaisuudet suoraan liiketoiminnan tueksi.

Kuinka Elisa auttaa tuottavan tekoälyn hyödyntämisessä?

Asiakaskeskeisessä lähestymistavassamme keskitymme ensisijaisesti tunnistamaan asiakkaan arvoa tuottavat käyttötapaukset. Tämän jälkeen määrittelemme ja toteutamme käyttötapauksiin sopivat tekoälyratkaisut.

Yrityksen datan turvallinen ja tehokas hyödyntäminen on meille erityisen tärkeää. Tarjoamme valmiit toimintatavat datan hyödyntämiseen tekoälyllä, huomioiden tietosuojan ja tietoturvan. Näin saavutetaan parhaat tulokset ja hyödynnetään arvokkaita oivalluksia liiketoiminnan kehittämisessä.

Pitkäaikainen yhteistyömme Microsoftin kanssa on tuonut meille laajan osaamisen ja käytännön kokemuksen tekoälyn kyvykkyyksien hyödyntämisestä. Tarjoamme laajan valikoiman Microsoftin tekoälykyvykkyyksiä ja -alustoja. Olemme saaneet tunnustusta työstämme ja saavuttaneet arvostetun Microsoftin Solutions Partner for Microsoft Cloud -kyvykkyyden.

Olemme myös olleet vuodesta 2019 mukana Aalto-yliopiston FCAI (Finnish Center of Artificial Intelligence) -tutkimusohjelmassa.

Meiltä löytyvät tietotaito ja välineet koko tekoälypolulle, aina kokeiluista toteutukseen. Microsoft 365 Copilot -tuotteet tehostavat toimistotyötä, Dynamics-alustan tekoälytoiminnot uudistavat CRM:n, Power-alusta yhdistää low code / no code -lähestymistavan tuottavaan tekoälyyn ja Azure-tekoälyalusta sekä Azure OpenAI -palvelu tarjoavat rajattomat mahdollisuudet tuottavan tekoälyn hyödyntämiseen.

Kun siirryt tekoälyn hyödyntämisen polulla vaativampiin käyttötapauksiin, Elisan osaajat toteuttavat visiosi. Meillä on vahva kokemus erityisesti isoja kielimalleja hyödyntävien sovellusten ja valmisratkaisujen kehittämisessä asiakaskohtaisiin konkreettisiin käyttötapauksiin.

Oli sitten kyse plugin-toteutuksista Large Language Model (LLM) -sovellusten kyvykkyyksien parantamiseksi, laajemman tietosisällön tuomisesta Microsoftin Copilottien käyttöön connectoreiden avulla tai agenttipohjaisten automaatioiden tutkimisesta, Elisan asiantuntijat toteuttavat toiveesi.

Usein kysytyt kysymykset

Lue lisää aiheesta

Haluatko kuulla lisää tekoälypalveluista?

 Jätä yhteystietosi, niin kerromme Elisan tekoälypalveluista tarkemmin!

Kysy lisätietoja