Tekoäly vahvistaa liiketoimintaasi

Tekoäly eli AI (Artificial Intelligence) tuo tehokkaat ratkaisut liiketoiminnan kehittämiseen. Elisan palveluilla voit ottaa tekoälyn arkesi apuriksi tai mullistaa liiketoimintasi. Tekoälyn ja isojen kielimallien avulla voimme muun muassa parantaa asiakaspalvelua ja myyntitoimintoja, tehostaa liiketoimintaprosesseja sekä luoda innovatiivisia ratkaisuita yrityksille.

Edelläkävijöinä hyödynnämme uusia teknologioita asiakkaidemme hyväksi. Olemme toteuttaneet erilaisia tekoälyratkaisuja asiakkaillemme sekä hyödyntäneet tekoälyä itse jo useita vuosia. Olemme kehittäneet asiakkaillemme käytännönläheisen lähestymistavan tekoälyn hyödyntämiseen liiketoiminnassa aina perusasioista liiketoimintaprosessien uudistamiseen tekoälyn avulla.

Ota yhteyttä

Lähestymistapamme tekoälyn hyödyntämiseen

  • Tutustu

    Tutustu avullamme tekoälyn mahdollisuuksiin organisaatiollenne. Käymme kanssasi läpi tekoälyn perusteet ja miten juuri sinun yrityksesi toimialalla voidaan hyödyntää tekoälyä. Kartoitamme tilannekuvan yrityksen valmiuksista tekoälyn hyödyntämiseen ja avustamme AI:n perustyökalujen käyttöönotossa.

  • Hyödynnä

    Tuemme yrityksesi tekoälystrategian suunnittelua ja yhdessä kartoitamme konkreettisia käyttötapoja tekoälyn hyödyntämiseen. Toteutamme yrityksellesi tekoälyratkaisuja, jotka hyödyntävät yrityksesi omaa dataa ja tarjoamme tehokkaat tekoälytyökalut työntekijöidesi käyttöön.

  • Mullista

    Visiosta valmiuteen – mullista liiketoimintaprosessiesi tehokkuus ja toiminta tarkasti kohdistetuilla tekoälysovelluksilla. Varmista tekoälyn käyttö organisaatiossasi sisällyttämällä se osaksi prosesseja ja järjestelmiä. Elisalta saat tehokkaat tekoälyä hyödyntävät palvelukokonaisuudet suoraan liiketoiminnan tueksi.

Kuinka Elisa auttaa tuottavan tekoälyn hyödyntämisessä?

Elisa erottuu joukosta konkreettisella mallillaan, jolla tekoälyn tuomat hyödyt liiketoiminnalle tunnistetaan ja otetaan käyttöön. Pitkäaikainen ja syvällinen yhteistyömme teknologiakumppanimme Microsoftin kanssa on tuonut meille laajan osaamisen ja käytännön kokemuksen tekoälyn kyvykkyyksien hyödyntämisestä. Olemme myös olleet vuodesta 2019 mukana Aalto-yliopiston FCAI (Finnish Center of Artificial Intelligence) -tutkimusohjelmassa.

Tarjoamme valmiita toteutuksia ja käytännön esimerkkejä, jotka helpottavat tekoälyn käyttöönottoa. Lisäksi laaja kokemuksemme puheentunnistuksesta ja puheboteista antaa meille ainutlaatuisen näkökulman tuottavaan tekoälyyn.

Olemme Microsoftin sertifioima kumppani, ja tarjoamme laajan valikoiman Microsoftin tekoälykyvykkyyksiä ja -alustoja. Olemme saaneet tunnustusta työstämme ja saavuttanut arvostetun Microsoftin Solutions Partner for Microsoft Cloud -kyvykkyyden.

Meiltä löytyvät tietotaito ja välineet koko tekoälypolulle, aina kokeiluista toteutukseen. Microsoft M365 Copilot -tuotteet tehostavat toimistotyötä, Dynamics-alustan tekoälytoiminnot uudistavat CRM:n, Power-alusta yhdistää low code / no code -lähestymistavan tuottavaan tekoälyyn ja Azure-tekoälyalusta sekä Azure OpenAI -palvelu tarjoavat rajattomat mahdollisuudet tuottavan tekoälyn hyödyntämiseen.

Kun siirryt tekoälyn hyödyntämisen polulla vaativampiin käyttötapauksiin, Elisan osaajat toteuttavat visiosi. Meillä on vahva kokemus erityisesti isoja kielimalleja hyödyntävien sovellusten ja valmisratkaisujen kehittämisessä asiakaskohtaisiin konkreettisiin käyttötapauksiin. Oli sitten kyse plugin-toteutuksista Large Language Model (LLM) -sovellusten kyvykkyyksien parantamiseksi, laajemman tietosisällön tuomisesta Microsoftin Copilottien käyttöön connectoreiden avulla tai agenttipohjaisten automaatioiden tutkimisesta, Elisan asiantuntijat toteuttavat toiveesi.

Tekoälypalvelut yrityksille

Tutustu tekoälypalveluihimme. Elisa tarjoaa muun muassa työpajoja tekoälyn hyödyntämiseen, konkreettiseen suunnitteluun sekä toteutukseen.

Työntekijä

Microsoft 365 Copilot

Maaliskuussa 2023 esitelty Microsoft 365 Copilot tuo tekoälyn osaksi tuttuja toimistosovelluksia kuten Word, Excel, PowerPoint ja Teams. Copilot tulee vihdoin julkisesti saataville loppuvuoden 2023 aikana – Copilot-lisenssejä voi hankkia vaiheittain 1.11.2023 alkaen. Asiantuntijamme ovat jo perehtyneet uusiin toiminnallisuuksiin ja olemme valmiina auttamaan yritystäsi heti, tai jo ennen, kun Copilot on saatavilla.

Ota meihin yhteyttä ja katsotaan miten sinun yrityksesi voi hyödyntää uusia toiminnallisuuksia mahdollisimman nopeasti!

Jätä yhteystietosi myynnille

Workshop

Tekoäly haltuun työpajan avulla

Johdatus tekoälyn hyödyntämiseen -työpaja vastaa kysymyksiin ”Mitä AI on ja mitä se ei ole?”, ”Mihin AI:ta voi hyödyntää?”, ”Miten päästä alkuun?” ja ”Mitä Elisa on oppinut omasta tekemisestään?”. Työpajassa käydään läpi konkreettisin esimerkein mitä tekoäly käytännössä on sekä tekoälyn hyödyntämisen mahdollisuudet organisaatiossa.

Työpajassa käydään myös läpi potentiaalisia käyttötapauksia juuri teidän organisaatiollenne erityisesti tuottavan tekoälyn näkökulmasta. Työpaja antaa hyvät valmiudet ymmärtää miten organisaatiosi voisi hyödyntää tekoälyä ja mistä lähteä liikkeelle.

Kysy lisää työpajasta

Puheentunnistus

Puheentunnistuksen tekoäly Elisa Puhebotti

Elisa Puhebotti on tekoälyä ja luonnollisen kielen tunnistamista hyödyntävä robotti, joka ymmärtää ja käsittelee puhuttua, luonnollista kieltä. Puhebotilla on kyky vastata puheluihin, kääntää puhe tekstiksi, tehdä luokitteluja asiakkaan puheen perusteella sekä tuottaa puhetta.

Elisa Puhebotti -ratkaisun pohjalla toimii puheentunnistuksen tekoäly, jonka Elisa on kehittänyt yhdessä Aalto Yliopiston kanssa.

Tutustu Puhebottiin

Chatbot

Chatbot nettisivuille

Elisalta saat myös tekoälyä hyödyntävän chatbotin verkkosivuillesi. Chatbot tarjoaa vastauksia asiakkaiden kysymyksiin ja se oppii jatkuvasti asiakkaiden kysymysten kautta lisää.

Chatbot tuo monia hyötyjä asiakaspalvelun tueksi. Kokemuksemme mukaan chatbot hoitaa loppuun asti jopa 80% asiakkaiden kysymyksistä.

Tutustu Chatbottiin

Mitä on tekoäly ja miksi yrityksen tulisi ottaa AI käyttöön?

Tekoäly

Tekoäly, eli keinoäly tai AI, viittaa koneen kykyyn jäljitellä inhimillistä päättelyä. Käytännössä tekoäly on siis älykäs algoritmi, joka on koodattu käsittelemään ja analysoimaan isoja datamääriä suunnitellulla tavalla ja erittäin nopeasti.

Tekoälykeskustelu sai lisävauhtia marraskuussa 2022, kun ChatGPT:n julkaisu muutti alan näkymiä merkittävästi. ChatGTP:n kaltaisia AI-ratkaisuja kutsutaan yleisesti tuottavaksi tekoälyksi (Generative AI). Tuottava tekoäly pohjautuu erinomaiseen kielten ymmärtämiseen ja laajaan tietomassaan, johon sen kielen ymmärtämisen malli perustuu. Tekoälyn hyödyntäminen tekee työstä tehokkaampaa, ei ainoastaan määrällisesti, vaan myös laadullisesti. Tekoäly vahvistaa liiketoimintaasi – se avustaa saamaan aikaan parempia tuloksia ja antaa luovuudelle enemmän tilaa itse työnteossa.

Vaikka tuottavan tekoälyn valmiit mallit tarjoavat helpon ja nopean tavan ottaa tekoäly käyttöön, perinteisellä tekoälyllä on edelleen omat vahvuutensa muun muassa suurten tietomäärien käsittelyssä ja ennustavuudessa. Tuottavan tekoälyn erityinen vahvuus piilee taas sen päättelymoottorissa – se ei vain prosessoi tietoa, vaan voi päätellä ja yhdistellä sitä eri tietolähteistä. Tämä päättelykyky mahdollistaa yrityksille tekoälyn soveltamisen entistä laajemmin ja monipuolisemmin eri käyttötapauksiin.

Käyttämällä hyväksi tekoälyn kykyä tulkita ja ymmärtää dataa, yritykset voivat luoda innovatiivisia ratkaisuja ja edistää merkittävästi liiketoimintansa kehitystä.

Lue lisää tekoälystä

Haluatko kuulla lisää tekoälypalveluista?

Asiakaskeskeisessä lähestymistavassamme keskitymme ensisijaisesti tunnistamaan asiakkaan käyttötapaukset, joista he saavat eniten arvoa. Tämän jälkeen määrittelemme ja toteutamme ratkaisut. Työkalut ja teknologiat valitaan vasta ratkaisun määrittelyn jälkeen, optimoiden investointien hyödyt.

Yrityksen datan turvallinen ja tehokas hyödyntäminen on meille erityisen tärkeää. Elisa tarjoaa valmiit toimintatavat datan hyödyntämiseen tekoälyllä, huomioiden tietosuojan ja tietoturvan. Näin saavutetaan parhaat tulokset ja hyödynnetään arvokkaita oivalluksia liiketoiminnan kehittämisessä. Jätä yhteystietosi, niin kerromme Elisan tekoälypalveluista tarkemmin!

Kysy lisätietoja