Elisan avulla saat tietoturvallisen tietoliikenteen ja tietoverkot

Luotettava tietoverkko edistää liiketoimintaasi

Huolehdimme sujuvasta ja turvallisesta tietoliikenteestä

Tänä päivänä yhteiskuntamme ja yritysten liiketoiminta ovat riippuvaisia toimivasta tietoliikenteestä. Digitaaliset palvelut ja työvälineet ovat yhä tärkeämpi osa arkeamme niin töissä kuin vapaalla.

Digitaalinen toimintaympäristömme vaatii entistä nopeampia ja tehokkaampia tietoliikenneyhteyksiä. Lisäksi on tärkeä huomioida tietoverkkojen turvallisuus ja varmistaa palveluiden jatkuvuus tilanteesta toiseen.

Elisa on tietoverkko- ja tietoturvapalveluiden kokenut kumppani

Yritysten verkkoratkaisumme yhdistävät liiketoimintasi tarpeet ja teknologian mahdollisuudet, jotta tietoliikenneyhteydet tukevat yrityksesi koko toimintaa.

Asiantuntijamme suunnittelevat yrityksellesi verkkokokonaisuuden, joka skaalautuu, toimii tietoturvallisesti ja integroituu saumattomasti ICT-ympäristöösi.

Teemme tiivistä yhteistyötä yrityksesi kanssa ja tarjoamme kattavat tietoliikennepalvelut sekä tietoliikenneratkaisut. Hyödynnämme laajaa kumppaniverkostoamme, jotta yrityksesi tietoliikenneyhteydet kehittyvät myös tulevaisuuden tarpeiden mukaan.

Elisan tietoliikenneyhteydet ja verkkoratkaisut yrityksille

 • Nettiliittymät

  Elisalta saat nopeat ja vakaat internet-liittymät toimistolle, liiketiloihin ja työntekijöiden etätöihin. Valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja yrittäjille, PK-yrityksille sekä suuremmille yrityksille.

 • Yritysverkot

  Elisan yritysverkkoratkaisuilla yhdistät usean eri toimipisteesi saman verkon alle. Näin työntekijäsi voivat käyttää yritysverkkoon liitettyjä sovelluksia, pilvipalveluita ja tiedostoja millä tahansa toimipisteellä.

 • Privaattiverkko

  Yritykselle räätälöity privaattiverkko on paikallinen mobiiliverkko. Suljettu mobiiliverkko sopii hyvin kriittiseen ympäristöön, kuten tehtaaseen tai sairaalaan.

 • Lähiverkot

  Lähiverkko- ja WiFi-ratkaisuilla saat langattoman sisäverkon toimistollesi tai liiketilaan. Toteutamme lähiverkkoja sekä LAN- että WLAN-ratkaisuina tarpeidesi mukaan.

 • Verkon ja laitteiden tietoturva

  Autamme suojaamaan tietoliikenteesi ja laitteesi hyökkäyksiä vastaan. Kattavilla tietoturvaratkaisuillamme saat palomuurit, turvallisen VPN-yhteyden sekä virustorjunnan työvälineillesi.

 • NOC palveluna

  NOC-palvelumme huolehtii tietoverkkojesi hallinnasta 24/7. Verkon jatkuva seuranta, viankorjaus ja optimointi takaavat yrityksellesi vakaan tietoliikenteen. Kehitämme verkkoympäristöäsi myös jatkuvasti eteenpäin.

 • Kyberturvapalvelut

  Elisa Kyberturvapalvelut varmistaa tietoliikenteesi turvallisuuden. Kyberturvakeskuksemme (SOC) valvoo verkkoasi 24/7 ja reagoi verkon uhkiin nopeasti. Näin ehkäisemme vaarat ja hyökkäykset tietoverkkoosi.

Asiakascase

Meyerin asiakastarina

Meyer:

Meyerin Turun telakan tietoverkko päivittyi kerralla älykkäämmäksi asiantuntemuksemme avulla.

"Tärkein peruste oli kuitenkin modernin ympäristön entistä parempi tietoturva, joka pitää tunkeilijat poissa verkosta ja yrityksen liikesalaisuudet turvassa."

Lue koko asiakastarina

Mitä tietoliikenne ja tietoverkko tarkoittavat?

Tietoliikenne on langallisten tai langattomien siirtoteiden kautta tapahtuvaa määrämuotoista tiedonvälitystä viestivien osapuolien kesken. Kun tietokone tai älypuhelin avataan, syntyy samalla yhteys tietoliikenneverkkoon. Osapuolina voivat toimia ihmiset tai laitteet. Määrämuotoinen tieto voi sisältää tekstiä, ääntä tai kuvia.

Langallinen siirtotie toteutetaan kupari- tai valokuitukaapeleiden päällä erilaisilla tekniikoilla, esimerkiksi Ethernet, MPLS tai IP. Langaton siirtotie taas hyödyntää yleisimmin radiotaajuuksia esimerkiksi WLAN- tai mobiilitekniikoiden avulla.

Millaista verkkoratkaisua etsit yrityksellesi?

Jätä yhteystietosi ja katsotaan yhdessä, minkälainen tietoverkkopalvelu sopii parhaiten sinun yrityksesi tarpeisiin:

Ota yhteyttä