Elisan avulla saat tietoturvallisen tietoliikenteen ja tietoverkot

Luotettava tietoverkko edistää liiketoimintaasi

Huolehdimme sujuvasta ja turvallisesta tietoliikenteestä


Tänä päivänä yhteiskuntamme ja yritysten liiketoiminta ovat riippuvaisia toimivasta tietoliikenteestä. Digitaaliset palvelut ja työvälineet ovat yhä tärkeämpi osa arkeamme niin töissä kuin vapaalla. Digitaalinen toimintaympäristömme vaatii entistä nopeampia ja tehokkaampia tietoliikenneyhteyksiä. Lisäksi on tärkeä huomioida tietoverkkojen turvallisuus ja varmistaa palveluiden jatkuvuus tilanteesta toiseen.

Elisa on tietoverkko- ja tietoturvapalveluiden kokenut kumppani. Yritysten verkkoratkaisumme yhdistävät liiketoimintasi tarpeet ja teknologian mahdollisuudet, jotta tietoliikenneyhteydet tukevat yrityksesi koko toimintaa. Asiantuntijamme suunnittelevat yrityksellesi verkkokokonaisuuden, joka skaalautuu, toimii tietoturvallisesti ja integroituu saumattomasti ICT-ympäristöösi. Teemme tiivistä yhteistyötä yrityksesi kanssa ja tarjoamme kattavat tietoliikennepalvelut sekä tietoliikenneratkaisut. Hyödynnämme laajaa kumppaniverkostoamme, jotta yrityksesi tietoliikenneyhteydet kehittyvät myös tulevaisuuden tarpeiden mukaan.

Mitä tarkoittavat tietoliikenne ja tietoverkko?

Tietoliikenne on langallisten tai langattomien siirtoteiden kautta tapahtuvaa määrämuotoista tiedonvälitystä viestivien osapuolien kesken. Kun tietokone tai älypuhelin avataan, syntyy samalla yhteys tietoliikenneverkkoon. Osapuolina voivat toimia ihmiset tai laitteet. Määrämuotoinen tieto voi sisältää tekstiä, ääntä tai kuvia. Langallinen siirtotie toteutetaan kupari- tai valokuitukaapeleiden päällä erilaisilla tekniikoilla, esimerkiksi Ethernet, MPLS tai IP. Langaton siirtotie hyödyntää yleisimmin radiotaajuuksia esimerkiksi WLAN- tai mobiilitekniikoiden avulla. Lue lisää tietoverkkojen kehityksestä ja tietoliikennepalveluiden mahdollisuuksista.

Minkälaista verkkoratkaisua etsit yrityksellesi?

Jätä yhteystietosi ja katsotaan yhdessä, minkälainen tietoverkkopalvelu sopisi parhaiten sinun yrityksesi tarpeisiin: