Elisalta saat etätyöhön sopivat laitteet, yhteydet ja ratkaisut

Etätyö sujuvaksi ratkaisuillamme

Etätyö on yhä useammalle pysyvä osa työarkea. Työskentelit sitten kotitoimistolla, mökillä tai mobiilisti, on tärkeä panostaa laadukkaisiin ja toimintavarmoihin työvälineisiin sekä verkkoyhteyksiin tietoturvaa unohtamatta.

Olemme koonneet tälle sivulle tarjoamiamme palveluja, ratkaisuja sekä vinkkejä, joiden avulla voit saada myös sinun yrityksesi etätyön sujuvaksi ratkaisuillamme.

Liikkuva laajakaista yrityskäyttöön

Elisan Mobiililaajakaista eli liikkuva laajakaista sopii hyvin liikkuvaan työhön sekä sijainteihin, joihin ei ole saatavissa kiinteää laajakaistaa.

Mobiililaajakaistamme on saatavissa 4G- ja 5G-versioina. Kaikissa liittymissä on rajaton netti kotimaassa ja voit valita nopeudeksi jopa 1000M.

VPN-etäyhteys tietoturvalliseen etätyöhön

Elisan VPN-yhteys varmistaa tietoturvallisen työskentelyn sekä pääsyn yrityksen suojattuihin tiedostoihin sekä palveluihin myös etätöissä.

Käyttäjien vahvan todentamisen ja salatun yhteyden ansiosta kriittinen tieto pysyy yrityksen sisällä myös liikkuvassa työssä tai etänä eikä päädy vääriin käsiin.

Pilvipalvelut yrityskäyttöön

Elisan Pilvipalvelut yritykselle varmistavat sen, että yrityksen pilvisovellukset ja niissä sijaitsevat tiedostot ovat saavutettavissa aina, paikasta riippumatta.

Asiantuntijamme auttavat valitsemaan yrityksellesi sopivat pilvipalvelut ja autamme niiden käyttöönotossa. Saat meiltä myös tuen pilviympäristön jatkuvaan kehitykseen sekä optimointiin.

Kannettavat tietokoneet kotitoimistoon


Hyvän, toimintavarman kannettavan tietokoneen merkitys korostuu varsinkin, jos oma tai työntekijöidesi työ sisältää myös hybrityötä. Näin siirtymä eri työpisteiden välillä onnistuu sekin mahdollisimman sujuvasti.

Löydät yrityskaupastamme kattavan valikoiman kannettavia tietokoneita kohtaamaan kaikki käyttäjätarpeet kevyestä tekstin- ja tiedostojen käsittelystä vaativaan käyttöön, kuten kuvankäsittely ja videoeditointi.

Jos kaipaat vinkkejä siihen miten valita kannettava työkone, tutustu Ideat-sivustollamme artikkeliin Kannettavan tietokoneen valintaopas.


Etätyössä puhelimen laadukkuus on tärkeää


Etätyö edellyttää laadukasta, varmatoimista puhelinta. Työpuhelimen valinnassa kannattaa kiinnittää hinnan lisäksi huomiota mm. niihin ominaisuuksiin, joita tarvitset työssäsi eniten.

Näitä ominaisuuksia voivat olla esimerkiksi puhelimen tallennustila, kamerat, käytettävyys ja akun kesto.

Elisa Yritystietoturva suojaa laitteesi myös kotitoimistolla

Elisa yritystietoturva suojaa laitteesi

5G-verkkolaitteet vauhdittamaan etätyöskentelyä

 
Reitittimillä vastaanotat nopean signaalin ja jaat datan eteenpäin lähiverkon kautta kätevästi eri päätelaitteillesi. Mobiilireittimet kulkevat mukanasi siellä missä sinäkin.

Artikkeleja aiheesta etätyö


Haluatko lisää vinkkejä ja ideoita etätyön sujuvoittamiseen? Tutustu Ideat-osioomme. Alla on listattuna muutamia poimintoja. Kaikki artikkelit löydät aihetunnisteella #etätyö.

Jos olet kiinnostunut lisätiedoista siitä, miten saada etätyö sujuvammaksi ratkaisuillamme, ota yhteyttä myyntimme!