Elisalta saat etätyöhön sopivat laitteet, yhteydet ja ratkaisut

Etätyö sujuvaksi ratkaisuillamme

Etätyö on yhä useammalle pysyvä osa työarkea. Työskentelit sitten kotitoimistolla, mökillä tai mobiilisti, on tärkeä panostaa laadukkaisiin ja toimintavarmoihin työvälineisiin sekä verkkoyhteyksiin tietoturvaa unohtamatta.

Olemme koonneet tälle sivulle tarjoamiamme palveluja, ratkaisuja sekä vinkkejä, joiden avulla voit saada myös sinun yrityksesi etätyön sujuvaksi ratkaisuillamme.

Liikkuva laajakaista yritykselle

Liikkuva laajakaista yrityskäyttöön

Elisan Mobiililaajakaista eli liikkuva laajakaista sopii hyvin liikkuvaan työhön sekä sijainteihin, joihin ei ole saatavissa kiinteää laajakaistaa.

Mobiililaajakaistamme on saatavissa 4G- ja 5G-versioina. Kaikissa liittymissä on rajaton netti kotimaassa ja voit valita nopeudeksi jopa 1000M.

VPN-etäyhteys tietoturvalliseen etätyöhön

VPN-etäyhteys tietoturvalliseen etätyöhön

Elisan VPN-yhteys varmistaa tietoturvallisen työskentelyn sekä pääsyn yrityksen suojattuihin tiedostoihin sekä palveluihin myös etätöissä.

Käyttäjien vahvan todentamisen ja salatun yhteyden ansiosta kriittinen tieto pysyy yrityksen sisällä myös liikkuvassa työssä tai etänä eikä päädy vääriin käsiin.

Pilvipalvelut yrityskäyttöön

Pilvipalvelut yrityskäyttöön

Elisan Pilvipalvelut yritykselle varmistavat sen, että pilvisovellukset ja niissä sijaitsevat tiedostot ovat saavutettavissa aina, paikasta riippumatta.

Asiantuntijamme auttavat valitsemaan yrityksellesi sopivat pilvipalvelut ja autamme niiden käyttöönotossa. Saat meiltä myös tuen pilviympäristön jatkuvaan kehitykseen sekä optimointiin.

Älykkäät pilvityökalut helpottamaan etätyötä

Älykkäät pilvityökalut

Pilvi- ja tekoälypohjaiset ratkaisumme kattavat kaikki loppukäyttäjäpalvelut tuesta laitehallintaan. 

Pilvipohjaisten työkalujen kuten Microsoft Copilotin sekä Microsoft Teams Premiumin avulla työ on ennakoitavampaa, sujuvampaa sekä tuottavampaa myös etänä.

Kannettavat tietokoneet kotitoimistoon

Hyvän, toimintavarman kannettavan tietokoneen merkitys korostuu varsinkin, jos oma tai työntekijöidesi työ sisältää myös hybrityötä. Näin siirtymä eri työpisteiden välillä onnistuu sekin mahdollisimman sujuvasti.

Kannettavat tietokoneet etätyöhön

Löydät yrityskaupastamme kattavan valikoiman kannettavia tietokoneita kohtaamaan kaikki käyttäjätarpeet kevyestä tekstin- ja tiedostojen käsittelystä vaativaan käyttöön, kuten kuvankäsittely ja videoeditointi.

Jos kaipaat vinkkejä siihen miten valita kannettava työkone, tutustu Ideat-sivustollamme artikkeliin Kannettavan tietokoneen valintaopas.

Kannettavat tietokoneet verkkokaupassamme

Etätyössä puhelimen laadukkuus korostuu

Etätyö edellyttää laadukasta, varmatoimista puhelinta. Työpuhelimen valinnassa kannattaa kiinnittää hinnan lisäksi huomiota mm. niihin ominaisuuksiin, joita tarvitset työssäsi eniten.

Näitä ominaisuuksia voivat olla esimerkiksi puhelimen tallennustila, kamerat, käytettävyys ja akun kesto.

Puhelin etätyössä

Apple iPhone

  • Applen puhelimet ovat klassikkovalinta tyylikästä ja laadukasta työpuhelinta etsivälle. Apple tunnetaan ajattomasta designistaan, intuitiivisesta käyttöliittymästään sekä yrittäjän arkea helpottavasta ekosysteemistään.

Samsung Galaxy

  • Samsungin puhelimet ovat liikkuvan yrittäjän näkökulmasta aivan omassa luokassaan monipuolisuudellaan ja soveltuvat monenlaiseen työntekoon.

OnePlus

  • OnePlus -puhelimet tunnetaan vahvasta suorituskyvystään, pitkästä akunkestosta sekä hyvästä hinta-laatusuhteestaan. Ne ovatkin monen mielestä keskihintaisten puhelinten aatelistoa.

Elisa Yritystietoturva suojaa laitteesi myös kotitoimistolla

Elisa yritystietoturva suojaa laitteesi

Verkon hyökkäyksiä, viruksia ja kalasteluohjelmia vastaan

Elisa Yritystietoturva pohjautuu palkittuun F-Secure SAFE -palveluun. Sen avulla suojaat päätelaitteesi ja tietosi pysyvät turvassa ja vältät virukset. Uutena ominaisuutena mukana nyt myös henkilötietojen suojaus sekä salasanaholvi.

5G-verkkolaitteet vauhdittamaan etätyöskentelyä

Reitittimillä vastaanotat nopean signaalin ja jaat datan eteenpäin lähiverkon kautta kätevästi eri päätelaitteillesi. Mobiilireittimet kulkevat mukanasi siellä missä sinäkin.

Artikkeleita aiheesta etätyö

Haluatko lisää vinkkejä ja ideoita etätyön sujuvoittamiseen? Tutustu Ideat-osioomme. Alla on listattuna muutamia poimintoja. Kaikki artikkelit löydät aihetunnisteella #etätyö.

Jos olet kiinnostunut lisätiedoista siitä, miten saada etätyö sujuvammaksi ratkaisuillamme, ota yhteyttä myyntimme!