Nettiliittymät yrityksille


Elisalta saat laadukkaan ja nopean laajakaistan yrityksellesi. Valikoimastamme löydät nettiliittymät niin yrittäjille, PK-yrityksille kuin isommillekin organisaatioille.

Valitse sopiva laajakaista- tai laitenettiliittymä

Tarjoamme yritysnetin liikkuvaan työhön, toimistoon tai etätöihin sekä etäohjattaviin älylaitteisiin.

Miksi kannattaa valita Elisan yritysnetti?

Edelläkävijyys


Elisalla on korkea asiantuntemus ja vuosien kokemus verkkoyhteyksien rakentamisesta ja toimittamisesta. Kehitämme teknologioita jatkuvasti eteenpäin ja olemme 5G-teknologian ja valokuidun edelläkävijä.

Toimintavarmuus


Huolehdimme verkkosi koko toimitusketjusta ja ylläpidosta. Näin voimme varmistaa luotettavan ja toimivan nettiyhteyden yrityksellesi. Jos tarpeesi muuttuvat, voimme myös muuttaa yritysnettisi joustavasti toiseen ratkaisuun.

Kotimaisuus


Suomalaisena yrityksenä olemme lähellä sinua. Saat meiltä henkilökohtaista palvelua chatissa, puhelimessa ja Elisan myymälöissä ympäri Suomen. Lisäksi saat netin asennuspalvelut ja ohjeistukset helposti meiltä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Minkälainen nettiliittymä sopii liikkuvaan työhön?

5G-mobiililaajakaistaliittymä on sopiva valinta erityisesti liikkuvaan työhön. Liikkuvan mobiililaajakaistan avulla työ on sujuvaa ja joustavaa eri paikoissa, ja netti kulkee mukana niin työmatkoilla kuin myyntitapaamisissakin. Suosittelemme liikkuvaan työhön 5G-dataliittymää ja erillistä mobiilireititintä.

Mikä on paras nettiliittymä etätöihin tai pieneen toimistoon?

Etätöihin tai pienen toimiston tarpeisiin paras nettiliittymä on Netti Lite -kiinteä laajakaistaliittymä. Palveluun kuuluu WLAN-reititin, täysi ylläpito, päivitykset ja korjaukset, ja tekninen tuki neuvoo ja auttaa netin kanssa ympärivuorokautisesti. Netti Lite sopii erinomaisesti myös kotitoimiston nettiyhteydeksi.

Mikä nettiyhteys sopii toimipaikalle tai suurelle yritykselle?

Suurelle yritykselle sopiva nettiyhteys on Elisa Netti Plus, jos yrityksellä on paljon työntekijöitä ja useita toimipisteitä tai sen toiminnalle on tärkeää, että nettiyhteys on toimintavarma. Yrityksen tarpeen mukaan liittymään saa palveluina mm. 24/7-verkkovalvonnan tai tietoturvaa lisäävät palomuurin ja vpn-yhteyden.

Mikä liittymä sopii yrityksen etäohjattaviin laitteisiin?

IoT-liittymä tuo nettiyhteyden etäohjattaviin laitteisiin. Esimerkiksi hälytysjärjestelmät ja valvontakamerat voi liittää mobiiliverkkoon, jolloin niiden dataa voi kerätä ja hallinnoida etäyhteydellä. Laitenetti-liittymä riittää yksittäisille laitteille ja M2M-yritysliittymä on tarkoitettu suurempiin kokonaisuuksiin.

Vain Elisan liittymillä on Avainlippu-tunnus


Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä ja yrityksen kotimaisuudesta.

Elisa on ainoa operaattori, jonka mobiili- ja kiinteän verkon liittymille on myönnetty Avainlippu suomalaisen palvelun merkiksi.

Avainlippu-tunnuksen ovat saaneet kaikki Elisan yritys- ja kuluttajapuolen liittymät (mobiili ja kiinteä).

Elisan liittymä on oiva valinta sinulle, kun haluat suosia suomalaista!

Elisalta saat yrityslaajakaistan lisäksi nämä palvelut:


Lähiverkot ja WiFi-ratkaisut

Yritysverkot

Verkon ja laitteiden tietoturva


Autamme sopivan yrityslaajakaistan valinnassa


Tilaa liittymät yrityksellesi helposti verkosta tai anna myyntimme auttaa sinua, niin katsotaan sopiva laajakaista yrityksellesi!