Kuulokkeet, kaiuttimet ja neuvotteluvälineet töihin

Valitse sopivat kuulokkeet käyttötarpeen mukaan. Elisalta löydät kattavan valikoiman langallisia ja langattomia kuulokkeita, kaiuttimia sekä olennaisia kuulokkeiden tarvikkeita.

Tuotteiden MS -versiot on optimoitu Microsoft Teams -käyttöön. UC eli yhdistetyn viestinnän sertifiointi tarkoittaa, että malli on yhteensopiva kaikkien yleisten viestintäsovellusten kanssa.

Nopea toimitus | Jopa 36 kk korotonta maksuaikaa | Pankki- ja luottokorttimaksu

Vinkkejä kuulokkeiden ja neuvotteluvälineiden valintaan

 • Jatkuvaan käyttöön

  Todella paljon puheluita puhuvien kuulokkeilta vaaditaan käyttömukavuutta koko päiväksi. Esimerkiksi asiakaspalvelijoiden ja tukihenkilöiden kuulokkeita valitessa olennaista on mikrofonin laatu ja ergonomisuus.

  Asiakaspalvelutyössä tärkeää on myös puheluiden helppo hallinta.

 • Toimistolla keskittymiseen

  Avokonttoreissa ja toimistossa monet työntekijät kokevat, että melu ja keskeytykset haittaavat työntekoa. Siksi avokonttorin hälyyn kannattaa valita laadukkaat vastamelukuulokkeet, jotka tuovat tarvittaessa keskittymisrauhaa.

  Kun valitset langattomat kuulokkeet, saat käyttöön vapautta ja voit unohtaa solmuun menevät johdot.

 • Liikkuvaan työhön

  Liikkuvan työn tekijälle on tärkeää, että kuulokkeet kulkevat helposti mukana ja ovat ergonomiset käyttää. Työmatkoilla koko päivän kestävä akku on tarpeen ja tärkeissä puheluissa ja neuvotteluissa vaaditaan korkealaatuista ääntä mahdollisesta taustahälystä huolimatta.

  Paljon liikkuvalle käyttäjälle ei välttämättä sovi parhaiten isot sankakuulokkeet, vaan monet haluavat kompaktimmat nappikuulokkeet.

Löydät meiltä hyvän ja kattavan valikoiman kuulokkeita esimerkiksi tuotemerkeiltä Poly, Jabra, JBL, Apple, OnePlus, Samsung ja Beats.

Kuulokkeet ja muut neuvotteluvälineet ostat kertamaksulla tai jopa 36 kuukauden korottomalla kuukausimaksulla.

Tutustu myös vertailuun Langattomat kuulokkeet vai kaiutinpuhelin.