Pilvipohjaiset työkalut yrityksille

Pilvipohjaiset työkalut ovat tärkeä osa nykypäivän modernia IT-ympäristöä. Tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia pilvityökaluja tehokkaan työympäristön rakentamiseksi. Ratkaisujemme avulla yritykselläsi on parhaat teknologiat tukemassa työntekoa sijainnista riippumatta.

Tuemme yritystäsi sopivien digitaalisten työvälineiden valinnassa sekä hallinnassa ja tarjoamme myös asiantuntijatukea niiden kehittämisessä.

Tutustu tarjontaamme alla ja ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Tutustu älykkäisiin pilvityökaluihimme

Elisan pilvisovellukset kattavat kaikki loppukäyttäjätarpeet tuesta laitehallintaan. Pilvi- ja tekoälypohjaisilla ratkaisuillamme työ on ennakoitavampaa, sujuvampaa sekä tuottavampaa – missä sitä ikinä tehdäänkään.

Kun häiriöt ja IT-ongelmat vähenevät, jää työntekijöillesi enemmän aikaa sille, mikä on olennaista.

Tarjoamme lisenssien ja asennuspalvelun lisäksi hallintapalveluita, henkilöstön koulutusta sekä eri työympäristöjen kehityskonsultointia jotta lisensseistä ja pilvityökaluista saa täyden hyödyn irti.

 • Copilot for Microsoft 365

  Copilot for Microsoft 365 tuo tekoälykyvykkyydet osaksi toimistosovelluksia. Tekoälytoiminnot tehostavat työntekoa ja työntekijät voivat keskittyä ajatustyötä vaativiin tehtäviin. Palvelu integroituu saumattomasti kaikkiin M365-työkaluihin.

 • Microsoft 365 -toimistosovellukset

  Microsoft 365 sisältää tuttujen toimistosovellusten, kuten Word ja Excel lisäksi myös muun muassa Teamsin sekä tietoturvan kannalta kaiken oleellisimman. Uusi tekoälypohjainen M365 Copilot parantaa tuottavuutta merkittävästi.

 • Microsoft Teams Premium

  Microsoft Teams Premium on Teams-sovelluksen lisäominaisuuksia sisältävä versio. Palvelu tarjoaa useita turvallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevia ominaisuuksia kokousten järjestämiseen – sen avulla tuot esimerkiksi brändisi esiin etäkokouksissa.

 • Microsoft Dynamics 365

  Dynamics 365 on kattava CRM-järjestelmä, joka tehostaa ja tukee niin myynnin, markkinoinnin kuin asiakaspalvelun työtä. Sen tuottama data auttaa myös viestimään asiakaskunnallesi paremmin ja kohdistetummin. Ratkaisu voidaan rakentaa juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaan.

 • Microsoft Power BI

  Microsoft Power BI on kattava analytiikkatyökalu, joka helpottaa datan seurantaa sisältäen monipuoliset, interaktiiviset visualisoinnit. Power BI:n avulla teet parempia päätöksiä datan perusteella. Asiantuntijamme tukevat ratkaisun sujuvassa käyttöönotossa.

 • Microsoft Power Apps

  Microsoft Power Appsilla voidaan kehittää sovelluksia ja käyttöliittymiä ketterästi - ilman riviäkään koodia. Autamme sinua hyödyntämään Power Appsia tehokkaasti, yrityksesi tarpeiden mukaan. Sertifioitujen asiantuntijoidemme avulla saat liiketoimintaasi tukevat räätälöidyt sovellukset.

Elisa Pilvikumppani-palvelulla lisää kokonaisvaltaista tukea

Elisa Pilvikumppani

Pilvikumppani -konsultointipalvelumme avulla saat kattavan lisätuen Microsoft 365-ympäristön kehittämiseen ja siinä työskentelyn optimointiin.

Autamme yritystäsi hyödyntämään Microsoft 365 -palveluita.

Lopputuloksena tehokkaampaa tiimityötä, ajansäästöä sekä ketterät työvälineet liikkuvaan työhön.

Pilvityökalujen hyödyt

 • Paikkariippumaton työ

  Pilvipohjaisilla työkaluilla työntekijöilläsi on mahdollisuus tehdä töitä sujuvasti sijainnista riippumatta. Kaikki tiedostot, data ja sovellukset ovat käytettävissä reaaliaikaisesti ja tieto kulkee ilman katkoksia oikeiden henkilöiden välillä.

 • Uusimmat teknologiat käytössäsi

  Pilvityökaluilla saat aina uusimmat teknologiat käyttöön liiketoimintasi tueksi. Esimerkiksi M365 Copilot tuo tekoälyn käyttäjän avuksi Microsoft 365 -sovelluksiin. Elisa on Microsoftin kumppanina osallistunut M365 Copilotin kehitystyöhön.

 • Työskentelet tietoturvallisesti

  Tietoturva on vaatimuksena nykypäivän digitaalisessa työympäristössä. Elisan pilvisovelluksilla työskentelet tietoturvallisten työkalujen kanssa – varmistamme myös, että ne integroituvat sujuvasti muihin taustajärjestelmiin.

Elisa on vuoden 2023 Microsoft-kumppani

Pilvityökalut: Asiakkaidemme kokemuksia

Elisa Case Hetki Finland Pilvityökalut

Hetki Finland:

Yrittäjä Janne Oksanen keskitti kaikki IT-palvelut Elisalle voidakseen käyttää aikansa ja osaamisensa nuoren yrityksen kehittämiseen. Elisan ratkaisuista liikkuvaa työtä tukevat 5G-ratkaisut sekä Microsoft 365 -ohjelmistopaketti.

“Yrittäjän ei tarvitsekaan yrittää osata kaikkea, vaan on parempi antaa tukitoiminnot sellaisten käsiin, jotka osaavat. Vaikea olisi olla kaikessa riittävän hyvä.”

Lue koko asiakascase

Elisa Case Kiilto Pilvipohjaiset työkalut

Kiilto:

Elisa toteutti Kiillolle CRM-ratkaisun, jonka tavoitteena oli yhdenmukaistaa asiakkuudenhallintaa ja johtamista yli 10 maassa. Ratkaisu rakennettiin Microsoft-ekosysteemin Dynamics 365 -alustalle.

“Suosittelen Elisaa CRM-toimittajaksi vastaaviin hankkeisiin. Elisa ei ole vain tekninen toteutuskumppani. Elisan asiantuntijoiden ja Kiillon eri liiketoimintojen edustajien välillä keskusteltiin muutakin kuin IT- ja järjestelmäkieltä. Santtu Salonen, Kiilto”

Lue koko asiakascase

Haluatko kuulla lisää pilvipohjaisista työkaluista?

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä sopiva kokonaisuus yrityksellesi!