NOC on verkon hallintapalvelu, joka takaa tietoverkkojen toimivuuden.NOC on verkon hallintapalvelu, joka takaa tietoverkkojen toimivuuden.
NOC - verkonhallintapalvelu

NOC takaa yrityksellesi toimivan ja turvallisen verkkoympäristön

Yrityksen tietoliikenteen hallinta on entistä vaativampaa tänä päivänä. Yhä useamman yrityksen data ja palvelut sijaitsevat hajautetusti pilvessä ja eri tietojärjestelmissä. Monimutkaisuus asettaa uusia vaatimuksia verkkoinfrastruktuurin suunnittelulle, optimoinnille ja valvonnalle. Ilman järjestelmällistä hallintaa yrityksen tietoliikenne on alttiina hyökkäyksille ja verkon häiriöille.

NOC (Network Operations Center) on verkon hallinta- ja palvelukeskus, joka huolehtii tietoverkkojen toimivuudesta. Elisalta saat hankittua NOC-verkonhallinnan palveluna, jolloin vastaamme verkkoympäristösi tietoturvasta ja käytettävyydestä.

NOC-palvelutiimimme valvoo yrityksesi tietoverkkoja 24/7, joten sinä voit huoletta keskittyä liiketoimintaasi. Asiantuntijamme auttavat yritystäsi myös kehittämään verkkoympäristöä jatkuvasti, jotta infrasi toimisi mahdollisimman tehokkaasti ja turvallisesti. Näin saat meiltä uusimmat tiedot ja teknologisen osaamisen käyttöösi.

Asiantuntijamme kertovat lisää

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä ja kerromme NOC-palvelusta tarkemmin:

kysy lisää

Meyer:

“Tämä toimii kumppanuutena, me ideoimme ja kehitämme verkkoa yhdessä. Elisalla on pursuava into selvittää ongelmat. Sen lopputuloksena meidän verkkomme toimii taas paremmin.”

Lue koko case-tarina

NOC-palvelu huolehtii verkonhallinnasta ja -valvonnasta

  • Saat vakaan ja turvallisen verkkoympäristön

    Tiimimme valvoo verkkoasi kellon ympäri. Havaitsemme verkon häiriöt hyvissä ajoin ja korjaamme vikatilanteet nopeasti. Jatkuvalla optimoinnilla ja ylläpidolla ehkäisemme monet ongelmat jo ennen kuin ne ilmenevät.

  • Voit nukkua yösi rauhassa ja keskittyä liiketoimintaasi

    NOC-palvelulla siirrät verkkoympäristön huolet meidän hoidettavaksi. Verkon valvonnan lisäksi katsomme ICT-ympäristösi arkkitehtuuria ja autamme kokonaisuuden hallinnassa. Näin yritykselläsi säästyy aikaa itse liiketoimintaan.

  • Saat osaavaa tukea ja kehitysideoita tulevaan

    Toimimme luotettavana kumppanina ja tiiviissä yhteistyössä yrityksesi kanssa. Tiimimme antaa aktiivisesti suosituksia ja kehitysehdotuksia, jotka parantavat tietoliikenteesi toimintaa ja tuovat kustannustehokkuutta.

Nordkalk käyttää Elisan NOC-palvelua

Nordkalk:

“Elisan kyvykkäät asiantuntijat ovat tärkeässä roolissa koordinoidessaan Nordkalkin jatkuvaa muutostarvetta ja kehitystyötä niin, että sekä tietoliikenne että IT-palvelut toimivat saumattomasti yhteen.”

Lue koko asiakas-case

Elisasta saat luotettavan NOC-kumppanin

NOC on ulkoistettu verkonvalvonta yrityksille

Asiantunteva tiimi

Saat käyttöösi ICT-alan ammattilaiset, jotka tuntevat verkon arkkitehtuurin, tekniikat ja tietoturvan. Vuosien kokemus ja tiivis yhteistyö asiakkaidemme kanssa ovat kehittäneet prosesseistamme sujuvia. Näin osaamme yhdistää teknologiat, kyvykkyydet ja asiakastarpeet toimiviksi kokonaisratkaisuiksi.

Joustava toimintamalli

NOC-palvelun sisältö katsotaan yrityksesi tarpeiden ja tahtotilan mukaan. Meillä on kyky toteuttaa palvelumme joustavasti, jotta NOC integroituu osaksi yrityksesi prosesseja ja ICT-ympäristöä. Ketterä toimintamme takaa sen, että voimme palvella yrityksesi yksilöllisiä tarpeita ja reagoida nopeasti muutoksiin.

Läpinäkyvä palvelu

Raportoimme verkkosi tilanteesta ja toiminnastamme avoimesti ja selkeästi. Reaaliaikaisesta palveluportaalistamme näet tarkat tiedot, mikä on verkkosi ja palveluidesi tila eri hetkinä. Asiakkuustiimimme käy myös säännöllisesti läpi, mitä olemme tehneet, miten toimenpiteemme ovat vaikuttaneet ja mitä teemme seuraavaksi.

Jätä yhteystietosi, niin jutellaan lisää!

Ota yhteyttä

Tutustu NOC-palvelun asiakastarinoihin:

Rexel Finland luottaa Elisan NOC-palveluun

Rexel Finland:

“Elisan NOC havaitsee mahdolliset häiriöt verkkoliikenteessä ja saamme tästä välittömästi tiedon. Myös tietoturvan ja haavoittuvuuksien hallinta on erittäin tärkeää.”

Lue koko asiakas-case

Valmet

Valmet:

“Projektin aikana Elisa on lunastanut lupaukset täysimääräisesti. Kun kaikki puhaltavat yhteen hiileen, saadaan maailmanluokan lopputuloksia. Verkkouudistushanke loi tukevan pohjan tulevalle yhteistyöllemme.”

Lue koko asiakas-case

Tutustu myös näihin Elisan palveluihin:

Asiantuntijapalvelut

Kyberturvapalvelut ja SOC

Älykäs Verkko

Heräsikö kysymyksiä?

Jätä yhteystietosi, niin kerromme Elisan palveluista tarkemmin:

ota yhteyttä