Toimivat työvälineet ja IT-ratkaisut yrittäjille

Yrittäjän ja pienen yrityksen palvelut

Elisalta saat toimivat työvälineet ja joustavat yrittäjän palvelut, jotka helpottavat arkeasi.

Löydät meiltä yrittäjille ja pienille yrityksille sopivat yhteydet, toimivat laitteet, luotettavat tietoturvaohjelmat sekä tehokkaat toimistosovellukset. Hankit meiltä helposti kaikki palvelut myös työntekijöillesi.

Kotimaisena yrityksenä toimimme lähellä sinua ja osaamme löytää juuri sinun yrityksellesi parhaiten sopivat ratkaisut.

Palvelemme asiakkaita henkilökohtaisesti Elisan myymälöissä ympäri Suomen. Lisäksi Yritysten OmaElisa -itsepalvelussa hoidat laite- ja liittymäasiasi juuri silloin, kun sinulle sopii.

Tutustu yrittäjän ja pienen yrityksen palveluihin ja ota yhteyttä!

Voit saada yrityksellesi henkilökohtaisen yhteyshenkilön Elisalta! Asioi henkilökohtaisesti myymälässä tai soita maksuttomaan myyntipalveluumme:

Palvelua paikan päällä:

Varaa aika keskustelulle

Soita myyntipalveluun:

Soita 0800 04411

Yrittäjän luotettava kumppani

  • Sujuvaa työtä parhailla työvälineillä

    Hallitse työ- ja vapaa-aikasi tasapainoa parhailla työvälineillä. Löydät tarpeisiisi ja työntekoon soveltuvat laitteet verkkokaupastamme. Lisäksi meiltä löydät työntekoa helpottavat Microsoft 365 -toimistosovellukset. Ja jotta yrityksesi tiedot pysyvät turvassa, Elisalta löydät myös erilaiset tietoturvapalvelut niin pienyrittäjien kuin pientenkin yritysten tarpeisiin.

  • Laadukkaat yhteydet ja apua arjen IT-haasteisiin

    Laadukas ja kattava verkko tekee yrittäjän työnteosta sujuvaa. Autamme yrittäjiä myös arjen IT-haasteissa. Elisalta saat kotimaisia ja tietoturvallisia IT- ja verkkopalveluita asiantuntemuksella – palveluistamme löydät laadukkaat liittymät yrittäjille sekä ratkaisut myös laitteiden etäseurantaan ja -hallintaan. Arjen teknisissä haasteissa Yritysgurun IT-tuki on apunasi.

  • Erinomaista asiakaspalvelua asiakkaillesi

    Tarjoamme helppokäyttöisiä työkaluja, joilla mahdollistat paremman palvelun asiakkaillesi eri kanavissa. Palveluistamme löydät erilaiset asiakaspalveluratkaisut sekä tekstiviestipalvelut, joiden avulla viestintä asiakkaiden kanssa on helppoa. Meiltä saat yrityksellesi myös verkkotunnuksen sekä palvelunumerot.

Suomen Yrittäjät

Suomen Yrittäjät -yhteisön jäsenedut Elisalta

Elisa tekee tiivistä yhteistyötä Suomen Yrittäjien kanssa. Suomen Yrittäjien jäsenenä saat alennuksia esimerkiksi 5G-liittymistä ja IT-tuesta, jotka tukevat sujuvaa työntekoa. Lisäksi autamme sinua viihtymään vapaa-ajallasi paremmin.

5G-kuuluvuus Suomessa

Huippunopea 5G-verkko tekee työnteosta sujuvaa

Elisan 5G-verkko on kattava. Tee töitä vaikka mökin laiturilla ja nauti toimintavarmasta yhteydestä!

Asiakascaset

"Varmatoiminen 5G-yhteys on meille erittäin tärkeä, koska vain luottavan yhteyden avulla voimme tarjota parhaan hygienian ja erinomaisen asiakaskokemuksen. Jos yhteys ei toimisi, kioski olisi heti kiinni."

Alexandre Benjamin, Perustaja, Fizza

Fizzan pizza-automaatit yleistyvät teknologian avulla

Fizzan pizza-automaatit pystyvät teknologian tehokkaan hyödyntämisen ansiosta tarjoamaan ravintolatason vastapaistettua pizzaa ympäri vuorokauden. Höyryävän, vastapaistetun, herkullisen pizzan taustalta löytyy kymmeniä sensoreita, älykästä teknologiaa ja luotettava 5G-yhteys.

Lue Fizzan asiakastarina

"Meillä on yhdistettynä saman reitittimen kautta verkkoon tietokoneet, padit ja kassajärjestelmä ja tulostimet. Kapasiteetti riittää hyvin, ja kaikki toimii todella hyvin."

Eveliina Syrjälä, Idanne

5G vie vaatteet Seinäjoelta ja verkkokaupasta kanta-asiakkaille

Idanne-vaatekaupalle henkilökohtaisen palvelun ohessa tärkeä työkalu on Elisan sujuvat 5G-yhteydet, joiden varassa toimivat varasto- ja kassajärjestelmät.

Lue Idannen asiakastarina

Vinkkejä yrittäjille