Pelikoneet

Huipputehokkaat pelikannettavat ovat valmiina raskaisiin töihin ja vielä raskaampiin huveihin. Järeillä prosessoreilla ja näytönohjaimilla varustetut voimanpesät sopivat täydellisesti paitsi uusimmista hittipeleistä nauttimiseen, myös yhtä lailla vaativaan kuvankäsittelyyn tai laskentatehoa edellyttävään työskentelyyn. 

Ulkoasultaan modernin tyylikkäät pelikoneet kulkevat saumattomasti mukana virtuaalisilta taistelutantereilta neuvotteluhuoneisiin sekä edustustehtäviin.

Nopea toimitus | Jopa 36 kk korotonta maksuaikaa | Pankki- ja luottokorttimaksu

Etsitkö tietokoneellesi näppäimistöä, hiirtä, suojalaukkua tai muita lisätarvikkeita? Katso myös tietokoneiden lisätarvikkeet.

Katso lisätarvikkeet tietokoneelle

Pelikoneita yritysasiakkaille

Pelaajien vaatimukset huomioiden muotoillut ja suunnitellut pelitietokoneet tarjoavat korkealaatuiset komponentit sekä ominaisuudet. Pelikannettavilla on erinomainen suorituskyky, minkä ansiosta on mahdollista suorittaa vaativia ohjelmia ja tehtäviä sekä moniajaa useita ohjelmia samanaikaisesti.

Pelaamiseen ja muuhun vaativaan käyttöön sopivat erinomaisesti valikoimastamme löytyvät huippuluokan suorituskyvyllä sekä suurella muistilla varustetut peliläppärit joilla raskaammatkin pelit ja editointiohjelmat pyörivät saumattomasti taaten erinomaisen käytettävyyden. Pelikoneita löytyy yritysasiakkaille valmistajilta kuten Lenovo ja MSI.