Asiakaspalveluratkaisut

Saat Elisalta nykyaikaiset asiakaspalveluratkaisut. Autamme yritystäsi löytämään toimivat ja helppokäyttöiset työkalut, joilla tarjoat entistä parempaa palvelua asiakkaillesi eri kanavissa.

Valikoimastamme löytyvät ratkaisut sekä työvälineet niin yrittäjälle, PK-yritykselle kuin suurelle contact center -toimijalle. Tutustu asiakaspalveluratkaisuihimme ja ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä

Ratkaisujamme monikanavaiseen asiakaspalveluun

 • Asiakaspalvelun näkymä ja hallinta

  Elisa Desk antaa 360°-näkymän asiakkuuteen. Asiakaspalvelija näkee hetkessä asiakkaan aikaisemmat tiedot ja viestit, jolloin hän voi tarjota personoitua palvelua. Ratkaisu voidaan yhdistää Elisa Ring-palveluun.

 • Sulautettu puhekanava

  Enreach Voice yhdistää asiakaspalveluun saapuvat puhelut yrityksenne CRM-dataan. Sulautetun puhekanavan avulla puhelut reititetään asiakasdatan perusteella ja soittajan tiedot voidaan tuoda näkyviin jo ennen puheluun vastaamista.

 • Ketterä ratkaisu PK-yritykselle

  Elisa Ring on edistynyt mobiilivaihde, jonka voit yhdistää eri asiakaspalvelun kanaviin. Tällä pilvipohjaisella ratkaisulla palvelet asiakkaita joustavasti missä vain, joten se sopii erinomaisesti liikkuvaan työhön ja etätyöskentelyyn.

 • Puheentunnistus asiakaspalvelussa

  Elisa Puheentunnistus ymmärtää suomenkielistä puhetta ja tekstiä. AI Botilla automatisoit monia asiakaspalvelun prosesseja, mikä säästää yrityksesi aikaa ja resursseja. Botti voi esimerkiksi auttaa asiakasta alkuun ja hoitaa rutiinitehtävät asiakaspalvelijan puolesta.

 • Chat ja chatbot verkkosivuille

  Elisa Chat tuo reaaliaikaisen viestintäkanavan yrityksesi verkkosivuille. Chatissa vastaat asiakkaiden kysymyksiin samantien, mikä parantaa konversiota. Meiltä voit hankkia myös chatbotin helposti. Chatbotille voit kouluttaa oikeat vastaukset, jolloin se palvelee asiakkaita juuri oikealla tapaa.

Puhe- ja vaihdepalvelut

 • Puheratkaisu Vakio - helppo vaihde

  Puheratkaisu Vakio parantaa pienen yrityksen puheluiden hallintaa. Asiakkaiden soitot ohjautuvat työntekijöiden matkapuhelimiin, jolloin asiakaspalvelu onnistuu myös liikkuvassa työssä.

 • Elisa Ring sujuvaan puhelinpalveluun

  Elisa Ring -mobiilivaihteella hoidat puhelinpalvelun joustavasti kentällä ja etätöissä. Elisa Ring sopii myös suuriin puhelumääriin ja skaalautuu yrityksesi tarpeiden muuttuessa.

 • Teams Phone - puhelut Teamsiin

  Teams Phonella yhdistät yrityspuhelut ja tiimityöskentelyn helposti yhteen paikkaan - Microsoft Teamsiin. Työnteko tehostuu, kun pääset hoitamaan kaikki työt yhdessä paikassa.

Numeropalvelut yrityksille

 • 010 Yritysnumero

  Yhtenäistä yrityksesi puhelinnumerot ja hanki 010-yritysnumerot. Näin varmistat yrityksesi tavoitettavuuden ja parannat luotettavuuden kuvaa yrityksestäsi.

 • Palvelunumerot

  Hanki 0800-ilmaisnumero tai maksullinen 0600-numero yrityksellesi. Palvelunumeroita voi käyttää esimerkiksi asiakaspalvelussa tai myynnissä.

 • IP Vaihdeliittymä

  Elisa IP Vaihdeliittymä on VoIP-tekniikkaa hyödyntävä turvallinen ja laadukas puheyhteys. Se sopii hyvin yrityksille, jotka haluavat käyttää kiinteää puhelinvaihdetta.

Asiakkaidemme kokemuksia asiakaspalveluratkaisuista

Elisan asiakas Bygghemma Finland kertoo kokemuksistaan asiakaspalveluratkaisusta

Bygghemma Finland:

“Kun yrityksemme kasvoi, tarvitsimme kunnollisen järjestelmän puheluiden hallintaan. Ring on todella toimiva ratkaisu, kun puheluita tulee paljon sisään ja niitä pitää ohjata eteenpäin.”

Lue koko asiakascase

Elisan asiakas K2 Turvapalvelut on testannut puheentunnistusta asiakaspalvelussaan

K2 Turvapalvelut:

“Puheentunnistuksen avulla voimme erotella kiireelliset ja ei-kiireelliset palvelupyynnöt toisistaan. Noin 80 prosenttia puheluistamme koskee ei-kiireellisiä tapauksia. Näin saamme ohjattua huollon resurssit tarkemmin.”

Lue koko asiakascase

Lataa ilmaiset oppaat nykyaikaisesta asiakaspalvelusta!

Opas: Asiakaspalvelusta arjen sankari puheentunnistuksen avustamana

Puheentunnistus helpottaa asiakaspalvelua monella tapaa. Tästä oppaasta saat tietoa, miten puheentunnistus auttaa esimerkiksi tasaamaan ruuhkapiikkejä sekä vähentämään manuaalista työtä asiakaspalvelussa.

Lataa opas

Opas: Puhe saumattomaksi osaksi asiakaspalvelua

Puheen selkeys osana asiakaspalvelua on äärimmäisen tärkeä. Tästä oppaasta saat tietoa, miten puheen saumattomuudella asiakaskokemus paranee ja kuinka saadaan luotua yhtenäinen kuva asiakaspolusta.

Lataa opas

Opas: Askeleet tulevaisuuden asiointiin ja asiakaspalveluun

Tästä oppaasta opit, mitä on ennakoiva ja älykäs asiointi sekä miten teknologia tukee tulevaisuuden asiakaspalvelua. Lisäksi saat vinkit, miten kaikkikanavaisuus parantaa asiakaskokemusta.

Lataa opas

Opas: Huomisen asiointi tekoälyn ja automaation avulla

Tästä oppaasta voit tutustua uusimpiin asiakaspalvelun trendeihin, kuten kaikkikanavaisuuteen, ja selvittää konkreettisia mahdollisuuksia, kuten tekoälyn tuomista asiakaspalveluympäristöön ja sen tuomia hyötyjä Suomen markkinassa.

LATAA OPAS

Millaista asiakaspalveluratkaisua etsit?

Asiantuntijamme kertovat lisää eri työkaluista ja palveluistamme. Autamme yritystäsi löytämään toimivan kokonaisuuden, joka tehostaa asiakaspalveluasi ja parantaa asiakastyytyväisyyttä. Jätä yhteystietosi, niin sovitaan yhteinen palaveri tai puhelu:

Ota yhteyttä