Elisa Ring - kokonaisvaltainen puhe- ja asiakaspalveluratkaisuElisa Ring - kokonaisvaltainen puhe- ja asiakaspalveluratkaisu
Elisa Ring

Elisa Ring - kokonaisvaltainen puhe- ja asiakaspalveluratkaisu

Elisa Ring on pilvipohjainen joustava puhe- ja asiakaspalveluratkaisu joka yhdistää asiakaspalvelun ja puhelinvaihteen yhteen pakettiin. Se parantaa asiakkaiden tyytyväisyyttä ja lisää työntekijöiden tehokkuutta.

Elisa Ring -puhelinvaihteen ansiosta asiakkaat saavat parempaa asiakaspalvelua, kun yrityksen työntekijöiden tavoitettavuus nopeutuu. Palvelu ohjaa asiakaspuhelut oikeille ja tavoitettavissa oleville henkilöille suoraan. Näin asiakkaat välttyvät pitkiltä jonotusajoilta.

Elisa Ring auttaa myös yrityksen työntekijöitä yhdistämään asiakaspalvelun liikkuvaan työhön. Sen mobiilisovellus kulkee taskussa paikasta toiseen ja työntekijä voi itse säädellä oman tavoitettavuustilansa.

Asiakaspalvelun jakaminen eri asiantuntijoille, myyjille tai teknisille henkilöille on joustavaa. Puhelinvaihteen ominaisuudet voi helposti räätälöidä yrityksesi tarpeiden mukaan ja käyttöönotto tapahtuu nopeasti.

Elisa Ring on kokonaisvaltainen, kotimainen pilviratkaisu, jossa on varmistettu korkea tietoturva ja käytettävyys. Olisiko aika siirtyä ketterämpään asiakaspalveluun myös sinun yrityksessäsi?

Elisa Ringin hinta alkaen 7,35 €/kk/käyttäjä*

*ALV 0 %. Elisa Ringin hinta määräytyy käyttäjien ja valitsemiesi ominaisuuksien mukaan.


Haluatko kuulla lisää?

pyydä demo


Miten Elisa Ring -mobiilivaihde toimii?


Ring - Puhevaihde liikkuvaan työhön

Mobiilivaihde parantaa asiakaspalvelua

Joustava asiakaspalvelu


Elisa Ring on pilvivaihde, joka toimii mobiilisovelluksessa. Näin yrityksessäsi kuka tahansa työntekijä voi toimia asiakaspalvelijana ja vastata puheluihin haluamallaan päätelaitteella. Asiakaspalvelua voi hoitaa niin toimistolla kuin etätyössä.

Tehokas tavoitettavuus


Elisa Ringillä varmistat helposti, että asiakkaasi tavoittavat juuri oikean henkilön yrityksessäsi. Työntekijäsi voivat myös helposti päivittää, milloin he ovat tavoitettavissa. Näin asiakaspuhelut ohjautuvat juuri oikeaan paikkaan oikeaan aikaan.


Saumaton viestintä


Elisa Ring tehostaa viestintää myös työkavereiden välillä. Työntekijäsi voivat helposti viestiä toisilleen ja kysyä apua, kun he ovat auttamassa asiakkaita puhelimessa. Palvelussamme työntekijäsi voivat myös vaihtaa viestintäkanavan puhelusta chat-yhteyteen joustavasti.Elisa Ring sopii puheluiden hoitoon eri tilanteissa


Bygghemma Finland sai Elisa Ringistä tehokkaan puhelinvaihteen


Helposti integroitavissa eri järjestelmiin

Haluatko kuulla lisää tai saada tarjouksen?


jätä viesti myyjälle


Pyydä Elisa Ring -demo


Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun tarkemmin yhteyttä demon ajankohdasta.
¹ ²) Katso tarkemmin Elisan tietosuojaperiaatteet. Voit milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumuksen. 
Täyttämällä lomakkeen hyväksyt, että tallennamme sinusta tarvittavat yhteystiedot ja yhdistämme ne asiakastietojärjestelmäämme. Näin saamme tiedon tekemistäsi toimista esimerkiksi asiakaspalvelumme tietoon. Yhdistämistä tarvitaan myös tilanteissa, joissa esimerkiksi demon ajankohta muuttuu ja haluamme ottaa sinuun yhteyttä.