Lisätarvikkeet puhelimelle


Elisan yrityskaupasta löydät eri puhelinmalleihin sopivat lisävarusteet, kuten kuulokkeet, laturit ja suojakotelot. Tilaa mieleisesi lisätarvikkeet puhelimeesi ja pidät puhelimestasi parempaa huolta! Suojaa puhelimesi parhaalla mahdollisella tavalla valitsemalla laadukkaat suojakuoret, suojakotelot ja näytönsuojat. Pidä puhelimesi turvassa ja säilytä sen ulkonäkö virheettömänä!

Alv. aina 0 % | Nopea toimitus | Jopa 36 kk korotonta maksuaikaa | Pankki- ja luottokorttimaksu

Suojaa puhelimesi parhaalla mahdollisella tavalla valitsemalla laadukkaat suojakuoret, suojakotelot ja näytönsuojat Elisan yritysverkkokaupasta. Pidä puhelimesi turvassa ja säilytä sen ulkonäkö virheettömänä!

Näytönsuojat ovat välttämättömiä lisävarusteita puhelimesi suojaamiseen. Ne estävät naarmut, sormenjäljet ja säröt näytössä. Laadukkaat näytönsuojat ovat valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten lasista tai kovasta muovista, ja ne tarjoavat kirkkaan näkyvyyden ja kosketusherkkyyden.

PanzerGlass näytönsuojalasi on erittäin ohut ja läpinäkyvä, joten se ei vaikuta näytön tarkkuuteen tai kosketusherkkyyteen. Se suojaa näyttöä naarmuilta, likaantumiselta, sormenjäljiltä ja jopa iskuilta, absorboimalla iskun voimaa. Näytönsuojalasi on myös helppo asentaa ilman ilmakuplia tai rakoja.