Lisätarvikkeet puhelimelle

Elisan yrityskaupasta löydät eri puhelinmalleihin yhteensopivat lisätarvikkeet puhelimelle, kuten kuulokkeet, laturit ja suojakotelot. Tilaa mieleisesi lisätarvikkeet puhelimeesi ja pidät puhelimestasi parempaa huolta! 

Suojaa puhelimesi parhaalla mahdollisella tavalla valitsemalla laadukkaat suojakuoret, suojakotelot ja näytönsuojat. Pidä puhelimesi turvassa ja säilytä sen ulkonäkö virheettömänä!

Nopea toimitus | Jopa 36 kk korotonta maksuaikaa | Pankki- ja luottokorttimaksu

Suojaa puhelimesi parhaalla mahdollisella tavalla valitsemalla laadukkaat suojakuoret, suojakotelot ja näytönsuojat Elisan yritysverkkokaupasta. Pidä puhelimesi turvassa ja säilytä sen ulkonäkö virheettömänä!

Suojakotelot ovat monipuolisempia vaihtoehtoja, sillä ne tarjoavat suojan sekä takakuorelle että näytölle. Suojakoteloissa on usein integroitu näytönsuoja, joka estää naarmut ja säröt. Lisäksi suojakotelot tarjoavat usein myös lisäominaisuuksia, kuten korttitaskuja ja telineitä, jotka tekevät puhelimen käytöstä entistä kätevämpää.

Suojakuoret ovat käytännöllisiä ja tyylikkäitä vaihtoehtoja puhelimen suojaamiseen. Ne kattavat takakuoren ja sivut, tarjoten suojaa naarmuilta, iskuilta ja putoamisilta.

Näytönsuojat ovat välttämättömiä lisävarusteita puhelimesi suojaamiseen. Ne estävät naarmut, sormenjäljet ja säröt näytössä. Laadukkaat näytönsuojat ovat valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten lasista tai kovasta muovista, ja ne tarjoavat kirkkaan näkyvyyden ja kosketusherkkyyden.

PanzerGlass näytönsuojalasi on erittäin ohut ja läpinäkyvä, joten se ei vaikuta näytön tarkkuuteen tai kosketusherkkyyteen. Se suojaa näyttöä naarmuilta, likaantumiselta, sormenjäljiltä ja jopa iskuilta, absorboimalla iskun voimaa. Näytönsuojalasi on myös helppo asentaa ilman ilmakuplia tai rakoja.