Applen iPadit kuljettavat yrityksesi aina mukana

Apple iPad -tabletit ovat tunnettuja laadustaan, suorituskyvystään ja monipuolisista ominaisuuksistaan. Ne tarjoavat upean käyttökokemuksen niin henkilökohtaiseen viihtymiseen kuin työskentelyynkin.

iPadin monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä monipuolisen laitteen eri tarpeisiin. Voit käyttää sitä luovaan työskentelyyn, multimedian nauttimiseen, verkkoselailuun, viestintään ja paljon muuhun. Apple-tuoteperheen laaja sovellusvalikoima ja ekosysteemi tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia laitteen räätälöintiin omiin tarpeisiisi.

Nopea toimitus | Jopa 36 kk korotonta maksuaikaa | Pankki- ja luottokorttimaksu

Apple-iPad-Pro-11-MVW23KN/A

Verkkokaupastamme löydät uudet Applen tabletit yrityksille ja yrittäjille.

Apple iPad Pro 13 (2024) 5G 512GB

Ohuen ohut iPad Pro 13 (2024) tekee työskentelystäsi sulavaa ja tehokasta. Laite on varustettu tehokkaalla Apple M4 -sirulla, joka tarjoaa uskomattoman suorituskyvyn, huippuluokan grafiikat ja edistyneet tekoälyominaisuudet.


Apple iPad Pro 11 (2024) 5G 256GB

iPad Pro 11 (2024) on muotoilultaan käsittämätön kompakti ja ohut. Sen ytimessä on alan ehdottomaan eliittiin sisältyvä huipputehokas M4 -siru, sen näyttönä toimii uskomattoman tarkka Ultra Retina XDR ‑näyttö sekä yhteydestä vastaa huippunopea 5G.


Apple iPad Air 13 (2024) 5G 128GB

iPad Air 13 (2024) on ihanteellinen valinta liikkuville ammattilaisille, jotka arvostavat kevyttä ja kompaktia muotoilua. Se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja monipuolisuuden, joka mahdollistaa tehokkaan työskentelyn missä tahansa ympäristössä, olipa kyse sitten kokouksista, asiakastapaamisista tai matkoista.


Apple iPad

Apple iPad – yrityksille ja yrittäjille

Apple iPad tarjoaa monipuoliset käyttöratkaisut yrittäjille ja yrityksille. iPadin kevyt rakenne tekee siitä helpon kuljettaa mukana ja sen uskomaton suorituskyky mahdollistaa työtehtävien tehokkaan hoidon. 

Apple iPad käyttää tehokasta iPadOS-käyttöjärjestelmää, joka tarjoaa saumattoman yhteensopivuuden muiden Applen laitteiden kanssa. Voit synkronoida ja jakaa tietoja helposti iPhonen, Macin ja muiden laitteiden kanssa.

Applen laitteet, ohjelmistot ja palvelut tarjoavat yhdessä yrityksesi tarvitseman tehokkuuden ja joustavuuden.

Lue artikkelimme Applen ekosysteemistä ja tutustu koko Applen tuoteperheeseen.