Elisa Showroom

Elisa Showroom

Tervetuloa vierailulle Elisan Showroomiin!

Elisa Showroom on yritysasiakkaillemme suunnattu kokonaisuus, jossa näet ja koet digitalisaation nykyiset sekä tulevaisuuden mahdollisuudet.

Showroomissa pääset muun muassa koeajamaan 5G:tä erilaisin robotein, tutustumaan SOTE-sektorin ratkaisuihimme sekä vierailemaan Metaverse Labissa ja cSOC-johtokeskuksessamme, josta käsin valvomme mm. mobiiliverkkojemme toimivuutta ja kyberturvaa.

Vierailut ovat aina yrityskohtaisia, maksuttomia ja ne räätälöidään asiakaskohtaisesti. Vierailut voidaan toteuttaa myös virtuaalisesti. Elisa Showroom sijaitsee Helsingin Pasilan pääkonttorissamme osoitteessa Ratavartijankatu 5.

Haluatko lisätietoja tai varata suoraan ajan?

200 yritysvierailua vuodessa

Jukka Isokangas
“Käymme Elisa Showroomissa asiakkaan kanssa läpi elävän elämän demoja ja ratkaisuja, jotka hyödyntävät viimeisintä teknologiaa, kuten 5G:tä. Jokaiselle tulee jotain uutta tietoa ja kaikki kertovat löytäneensä vähintään yhden idean, jota voi kokeilla omassa työssään tai organisaatiossaan.”

Jukka Isokangas, Elisa Showroomin vetäjä

Uutuus: Metaverse Lab

Elisa Showroomissa avautui marraskuussa 2023 Metaverse Lab, jossa perehdymme asiakkaiden kanssa yhdessä VR’n ja AR’n mahdollisuuksiin. Käytännön demot auttavat hahmottamaan metaversen hyötyjä ja ideoimaan metaversen mahdollisuuksia omaan liiketoimintaympäristöösi.

Hybridityö

Metaverse Lab -vierailulla perehdytään esimerkiksi seuraaviin osa-alueisiin:

 • Consumer metaverse - mm. pelit, yhteisöt, viihde ja retail-puolen ratkaisut
 • Enterprise metaverse - mm. VR-ympäristössä kokoustaminen sekä koulutukset ja perehdytykset
 • Industrial metaverse - mm. tuotekehitystiimin työskentely virtuaalisessa työtilassa lisättyä todellisuutta hyödyntäen sekä digitaaliset kaksoset teollisuudessa

Showroom-vierailu SOTE-organisaatioille

SOTE-aiheisella Showroom-vierailulla kerromme laajasti Elisan sote-spesifistä tarjoomasta ja valikoiduista toimialalle erityisen hyvin soveltuvista ratkaisuista.

Kohderyhmänä ovat hyvinvointialueet ja sairaanhoitopiirit, kunnat, kaupungit sekä yksityiset lääkäritalot ja hoivakotiketjut.

SOTE-demossa esitellään muun muassa:

 • Elisa Monipalvelujärjestelmä – alusta sairaalan potilaiden, omaisten ja henkilökunnan väliseen viestintään ja viihtymiseen
 • Elisa Digihoiva – digitaalinen ratkaisu kotihoitoon
 • Etädiagnostiikka-ratkaisu
 • 5G-videorobotti, joka on ollut käytössä HUSin koronapotilaiden hoidossa

Tutustu myös SOTE-alan palvelukokonaisuuteemme.

Elisa Showroom 5G

Elisa 5G demo Showroom

Elisa 5G Showroom -vierailulla esittelemme Elisan asemaa johtavana 5G-toimijana Suomessa ja kerromme lukuisista 5G:n mahdollistamista liiketoimintahyödyistä.

5G Showroom -vierailu sisältää yli 10 ratkaisun esittelyn, jossa havainnollistetaan käytännössä, mitä hyötyä 5G:n lukuisat eri kyvykkyydet kuten nopeus, lyhyt viive ja kapasiteetti tuovat yrityksille ja yritysten työntekijöille.

Voit tilata meidät myös omaan tapahtumaasi

Jos haluat digitaalista sisältöä oman yrityksesi tapahtumaan tai kehityspäivään koeajojen ja demojen muodossa, voit tilata meidät myös vierailulle yrityksesi tiloihin.

Ota yhteyttä ja jutellaan tarkemmin!

Tutustu myös:

 • Itse kokeileminen antaa oivalluksia

  Showroomissa voi itse kokeilla, miten 5G-teknologioita hyödynnetään eri toimialoilla.

  Omakohtainen kokeileminen auttaa synnyttämään ideoita omalle yritykselle.

 • Tutustu Showroomin videoihin

  Katso YouTube-kanavaltamme Elisa Showroomin videoita.

  Kanavalta löydät mm. videon Metaverse Labin suunnittelusta!

 • Katso Showroom-pöhinä LinkedInissä!

  Löydät LinkedInistä hashtagilla elisashowroom keskusteluja, sekä vastaanottamaamme palautetta.

  Muistathan jättää myös oman palautteesi vierailun jälkeen!