Brodit Lukollinen tablettiteline Samsung Galaxy Tab A8 + lisävarusteet
Brodit Lukollinen tablettiteline Samsung Galaxy Tab A8 + lisävarusteet

Brodit Lukollinen tablettiteline Samsung Galaxy Tab A8 + lisävarusteet

Brodit Lukollinen tablettiteline Samsung Galaxy Tab A8 -tabletille. Telineen voi kätevästi ja luotettavasti lukita ja se on käännettävissä vertikaalisesti ja horisontaalisesti. Pakkaus sisältää tupakansytytin adapterin, kaksi avainta ja USB-kaapelin.
Toimi nopeasti, tuotetta jäljellä rajoitetusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut89,00 €

Brodit Lukollinen tablettiteline Samsung Galaxy Tab A8 + tupakansytytin

Yleinen kuvaus

  • Tablettiteline yhteensopiva Samsung Galaxy Tab A8
  • Helppo asettaa autoon
  • Lukollinen kiinnitys
  • Mukana tupakansytytin adapteri, kaksi avainta ja USB-kaapeli

Brodit tablettiteline on yhteensopiva Samsung Galaxy Tab A8 10.5 mallin kanssa. Telineessä on lukitusmahdollisuus ja sen voit kääntää horisontaalisesti tai vertikaalisesti. Telineen pidikkeessä on kallistuskäännin, jolla voit helposti säätää kulmaa paremman katselun saavuttamiseksi.

Telineen mukana tulee USB-kaapeli ja tupakansytytin adapteri. Voit yhdistää USB-kaapelin tai tupakansytytin adapterin ajoneuvon USB-pistorasiaan tai 12/24V-pistorasiaan. Tupakansytytin adapterissa on kaksi USB Type-A -porttia: QC 3.0A + 2.4A. Sinulla on täysi pääsy kameraan ja kaikkiin painikkeisiin, kun laite on telineessä. Mukana myös kaksi avainta.

Teline kääntyy 17° ja pyörii 360° henkilökohtaisen tarpeesi mukaan. Aseta tablettiteline helposti autoosi ja lähde huoletta työmatkoille ja käytä esimerkiksi tablettisi navigointiominaisuuksia turvallisesti.

Tuotekoodi

735286