Confienta Solid Turvapuhelin
Confienta Solid Turvapuhelin
Confienta Solid Turvapuhelin

Confienta Solid Turvapuhelin

Confienta Solid on markkinoiden helppokäyttöisin turvapuhelin. Se toimii kaikkialla ilman lisälaitteita ja kulkee mukana missä vain helposti ranteeseen asetettuna.
Toimi nopeasti, tuotetta jäljellä rajoitetusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut161,00 €

Confienta Solid Turvapuhelin - Kulkee aina mukana ranteessasi

Yleinen kuvaus

  • Toimii kaikkialla, ilman lisälaitteita
  • Yksi pikapainike jopa viidelle hälytysnumerolle
  • Kevyt ja pienikokoinen
  • 7 vuorokauden valmiusaika

Confienta Solid Turvapuhelin on täydellinen tuki pitämään iäkkäämpi väki turvallisesti yhteyksissä läheisiinsä. Ranteeseen asetettava rannekellomainen puhelin toimii yksinkertaisella ja helppokäyttöisella painikkeella, jonka avulla voit soittaa jopa viidelle eri hälytysnumerolle. Pitkä jopa 7 vuorokauden valmiusaika pitää käyttäjän poissa latauspistokkeilta eikä käyttöön vaadita erillisiä laitteita tai tukiasemia. Jos akun varaus laskee alle 20%:in, lähtee hälytystekstiviesti valitun henkilön puhelimeen ja seuraava viesti lähtee, kun akun varaus laskee alle 10%:n.

Turvapuhelin toimii luotettavasti missä hyvänsä, olit sitten sisällä, ulkona tai marjametsässä. Puhelin on helppo aktivoida ja tuotepakkauksen kyljessä on aktivointikoodi, jonka syöttämällä pääsee tallentamaan esimerkiksi hälytysnumerot. Turvapuhelimen sisällä on valmiiksi asennettuna puhelinliittymä, jonka avulla välitetään puhelut. Liittymän hinta on 7,99 € alv. 0% / kk. Kuukausimaksu sisältää 15 minuuttia puheaikaa. Ylimenevät minuutit laskutetaan kuukausimaksun päälle (6 senttiä minuutilta).

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

SOLID

Akku

Akun valmiusaika on noin 7 vuorokautta

Kun akun virrantila menee alle 20%:n, laite lähettää hälytystekstiviestin ensimmäiseksi asetettuun hälytysnumeroon. Kun akun virrantila menee alle 10%:n, laite lähettää vielä uuden hälytystekstiviestin samaan numeroon.

Ominaisuudet

Turvaranneke on IP66-suojattu

Kestää mm.suihkussa käynnin

(suositellaan riisuttavaksi uidessa ja saunoessa)

Mitat ja paino

4,5 cm x 4 cm x 1,2 cm

45 g

Takuu

24 kk