Contour RollerMouse Pro USB hiiriohjain
Contour RollerMouse Pro USB hiiriohjain
Contour RollerMouse Pro USB hiiriohjain

Contour RollerMouse Pro USB hiiriohjain

Contour RollerMouse Pro USB hiiriohjain on suunniteltu tarjoamaan ergonomista ja tehokasta työskentelyratkaisua, joka vähentää rasitusta ja mahdollistaa luonnollisen käden asennon. Sen käyttäjäystävälliset mukautusmahdollisuudet ja vaivaton asennus tekevät siitä täydellisen valinnan työhyvinvoinnin parantamiseen.
Tuotetta varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut224,00 €

Contour RollerMouse Pro USB hiiriohjain

Yleinen kuvaus

  • Ergonominen muotoilu vähentää rasitusta
  • Keskittynyt hiiren käyttö parantaa käden asentoa
  • Magneettikiinnitteiset rannetuet tarjoavat yksilöllisen mukautuvuuden
  • Helppo Plug & Play -asennus kaikille käyttäjille
  • Ohjelmoitavat painikkeet ja säädettävä napsautusvastus lisäävät käyttömukavuutta

Contour RollerMouse Pro USB hiiriohjain tarjoaa ainutlaatuisen ergonomisen ratkaisun työpäivääsi. Sen suunnittelu on viimeistelty huolellisesti yhteistyössä ergonomia-asiantuntijoiden kanssa, mikä takaa parhaan mahdollisen mukavuuden ja tehokkuuden työskentelyyn. Käsivarret pysyvät luonnollisessa asennossa suoraan kehon edessä, jolloin hartioihin, käsivarsiin ja kyynärpäihin kohdistuva jännitys vähenee merkittävästi. RollerMouse Pro mahdollistaa myös vaihtelun käytettäessä osoitinta sekä oikealla että vasemmalla kädellä, mikä lisää käyttömukavuutta entisestään

RollerMouse Pro tarjoaa yksilöllisiä ratkaisuja erilaisten käyttäjien tarpeisiin. Sen magneettikiinnitteiset rannetuet voidaan helposti vaihtaa ilman työkaluja, ja laaja valikoima erilaisia tukia tarjoaa optimaalisen tuen niin fyysisiin kuin tyylillisiin tarpeisiin. Lisäksi hiiriohjaimen asennus ja käyttö on vaivatonta, olitpa sitten PC- tai Mac-käyttäjä. Plug & Play -toiminnon ansiosta voit liittää sen helposti tietokoneeseesi Bluetoothin, 2,4 GHz USB-vastaanottimen tai USB-johdon avulla. RollerMouse Pro on täydellinen valinta niille, jotka haluavat parantaa työskentelymukavuuttaan ja ehkäistä rasitusvammoja ennakoivasti.

Tekninen kuvaus

Tuotekoodi

CDRMPRO20210

Yhdistettävyys

USB

Ominaisuudet

5 napsautuksen vastustaso, ohjelmoitavat painikkeet, Rollerbar, säädettävä kallistuskulma, vierityspyörä

Mitat

38.2 cm x 14.9 cm x 2.3 cm

Takuu

24 kk