Contour RollerMouse Red USB hiiriohjain
Contour RollerMouse Red USB hiiriohjain
Contour RollerMouse Red USB hiiriohjain

Contour RollerMouse Red USB hiiriohjain

Contour RollerMouse Red USB hiiriohjain asettuu näppäimistön eteen, mahdollistaen kevyen ja vaivattoman kohdistimen hallinnan ohjaintangon avulla. Tämä ratkaisu vähentää merkittävästi kehon rasitusta ja parantaa työskentelymukavuutta.
Tilapäisesti loppu, toimitetaan jälkitoimituksena

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut338,00 €

Contour RollerMouse Red USB hiiriohjain

Yleinen kuvaus

  • RollerMouse sijoittuu näppäimistön eteen, vähentäen kurkottelua perinteisen hiiren luokse
  • Ohjaintangolla kohdistimen hallinta on helppoa ja kevyttä sormenpäillä
  • RollerMouse Red tarjoaa paranneltua hallintaa ja mukavuutta
  • Älykkäät ominaisuudet tekevät työskentelystä sujuvampaa
  • RollerMouse vähentää kehon rasitusta ja parantaa käyttömukavuutta

Contour RollerMouse Red USB hiiriohjain tarjoaa käyttäjilleen innovatiivisen tavan hallita tietokonettaan. Sijoittamalla hiiren suoraan näppäimistön eteen, tämä hiiri eliminoi tarpeen kurkottaa kohti perinteistä hiirtä, mikä vähentää niska-, olkapää-, kyynärpää- ja rannetulehdusten riskiä. Ohjaintankoa koskettamalla kevyesti sormenpäillä käyttäjä voi siirtää kohdistinta sujuvasti, mikä tekee työskentelystä ergonomisempaa ja miellyttävämpää.

RollerMouse Red edustaa ergonomisen hiiren viimeisintä kehitystä tarjoten käyttäjilleen entistäkin paremman hallinnan ja mukavuuden. Paranneltu ohjaustanko ja kuvioitu kumipinta tekevät hiiren käytöstä helppoa ja vähentävät rasitusta. Lisäksi älykkäät ominaisuudet, kuten automaattinen osoittimen ulottuman säätö ja digitaalinen napsautus, tekevät työskentelystä entistä sujuvampaa ja tehokkaampaa. RollerMouse Red tarjoaa käyttäjilleen kokonaisvaltaisen ratkaisun työergonomian parantamiseen ja työskentelymukavuuden lisäämiseen.

Tekninen kuvaus

Tuotekoodi

RM-RED

Yhdistettävyys

USB

Ominaisuudet

Irrotettava rannetuki, kopiointipainike, liimaa-painike, ohjelmoitavat painikkeet, On-the-fly DPI-kytkin LED-valoilmaisimella, Rollerbar

Mitat ja paino

42 cm x 15.5 cm x 2.3 cm

1040 g

Takuu

24 kk