Dell 34" C3422WE Curved WQHD USB-C/RJ-45 -näyttö
Dell 34" C3422WE Curved WQHD USB-C/RJ-45 -näyttö

Dell 34" C3422WE Curved WQHD USB-C/RJ-45 -näyttö

Dell C3422WE on 34 tuumainen 21:9 kuvasuhteen videoneuvottelunäyttö sisäänrakennetulla webbikameralla

Dell 34" C3422WE Curved WQHD USB-C/RJ-45 -näyttö

Yleinen kuvaus

 • 34” Curved WQHD (3440 x 1440) -näyttö
 • Kattavat ergonomia säädöt
 • Lataa kannettavasi helposti suoraan näytön kautta
 • Monipuoliset liitännät
 • Pop-up webkamera

Dell C3422WE on 34 tuumainen 21:9 kuvasuhteen videoneuvottelunäyttö sisäänrakennetulla webbikameralla. Pop-up kamera varmistaa yksityisyyden, kun sitä ei käytetä. Sertifioitu Microsoft Teams ja Windows Hello -sovelluksiin. Häikäisysuojattu IPS näyttöpaneeli tuottaa rikkaat ja luonnolliset värit, korkean kontrastin ja erinomaiset katselukulmat. Näyttö on varusteltu kattavalla liitettävyydellä sekä monipuolisesti säädettävällä ergonomisella näyttöjalustalla.

Näytöllä värit heräävät eloon ja näyttävät todenmukaisilta sekä niiden yksityiskohdat toistuvat selkeästi sekä kirkkaassa, että hämärässä käyttöympäristössä. Välkkymätön paneeli ja ComfortView-ominaisuus vähentävä haitallista sinivaloa jopa 60 %, joten UltraSharp ei rasita silmiä edes pidemmillä työrupeamilla ja heijastamatonta kuvaa on miellyttävä katsoa läpi pitkän työpäivän.

Yhdistä kaksi tietokonetta yhteen näyttöön ja voit jakaa kuvan Picture-by-Picture (PbP) tai Picture-in-Picture (PiP) toimintojen avulla. Automaattinen KVM (näppäimistö, video ja hiiri) toiminto mahdollistaa kahden tietokoneen hallinnan yhdellä näppäimistöllä sekä hiirellä ja kytkeytyy automaattisesti viimeiseksi yhdistettyyn laitteeseen.

Dell Display Managerin avulla saat kätevästi lohkottua kuva-alan usean ohjelman kesken. Sovellusikkunat pysyvät järjestyksessä ja Display Managerin palautustoiminto muistaa sovellusten sijainnit näytöllä.

PIVOT-jalusta on kattavasti säädettävissä ja kiinnitys tapahtuu Dellin patentoimalla pikakiinnityksellä, joka on helposti vaihdettavissa Dellin muihin näyttövarsiin. Näytön saa vaihtoehtoisesti kiinnitettyä myös VESA-yhteensopivilla kiinnikkeillä ja telineillä.

USB-C mahdollistaa kannettavan lataamisen (jopa 90W) samaan aikaan kun tietokoneen kuva siirtyy näytölle. Uuden virransyöttötoiminnon avulla voit ladata kannettavaa vaikka näyttö olisi sammutettu ja kytket tarvittaessa kaikki oheislaitteet kätevästi näytön USB-keskittimeen. Näytössä on myös Ethernet-liitäntä joka tukee hallintaominaisuuksia kuten PXE, Wake-on-Lan sekä MAC Address pass-through.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

C3422WE

Näyttö

34 tuuman näyttö ja 21:9 laajakuvasuhde, WQHD resoluutio (3440 x 1440), heijastamaton IPS WLED näyttöpaneeli, laajat katselukulmat (178°/178°), korkea 1000:1 kontrastisuhde, vasteaika 8ms, 60 Hz

Muuta

Tuki Picture-by-Picture (PbP) ja Picture-in-Picture (PiP), Automaattinen KVM (näppäimistö, video ja hiiri) toiminto jolla hallinnoit kahta tietokonetta yksillä oheislaitteilla. USB-C -lataus 90W. Ethernet-liitäntä joka tukee hallintaominaisuuksia kuten PXE, Wake-on-Lan sekä MAC Address pass-through

Kamera

Pop-up webkamera

Liitännät

3.5 mm, DisplayPort, Ethernet (RJ-45), HDMI, USB-A (USB 3.x), USB-C

Mitat

Tuotteen mitat (L x S x K), 813.3 x 57.5 x 359.1 mm

Tuotteen mitat jalustan kanssa (L x S x K), 813.3 x 237.4 x 392.8 - 542.8 mm

Kaiuttimet

Ulkoiset - sijoitettu näytön alareunaan

Pakkauksen sisältö

 • Näyttö
 • Teline
 • Virtakaapeli
 • 1x USB 3.2 (Type-B - Type-A) -kaapeli
 • 1x USB-C - USB-C (1.8m)
 • 1x HDMI-kaapeli (1.8m)
 • 1x DisplayPort - DisplayPort -kaapeli (1.8m)
 • pikaopas, tietoa turvallisuudesta ja säädöksistä, tehdaskalibrointiraportti.

Takuu

Kolmen vuoden onsite-vaihtotakuu ja Dell Premium Panel -pikselitakuu: näyttöpaneeli vaihdetaan ilmaiseksi, jos näytöstä löytyy yksikin kirkas pikseli