Dell-tietokoneet – tuottoisuutta työpäiviin

Dellin monipuolisesta valikoimasta löydät tehokkaat yrityskannettavat. Dell kannettavissa tietokoneissa ja pöytäkoneissa on mukana ProSupport -tukipalvelu, joka tarjoaa kattavaa tukea kellon ympäri. Palvelu huolehtii työasemasi toimivuudesta jopa 36 kuukauden ajan, sisältäen teknisen tuen puhelimitse kellon ympäri sekä omissa toimitiloissasi tapahtuvat on-site-korjauspalvelun.

Nopea toimitus | Jopa 36 kk korotonta maksuaikaa | Pankki- ja luottokorttimaksu

Etsitkö tietokoneellesi näppäimistöä, hiirtä, suojalaukkua tai muita lisätarvikkeita? Katso myös tietokoneiden lisätarvikkeet.

Katso lisätarvikkeet tietokoneelle

Dell-tietokoneet yrityksille

Dell-tietokoneet ovat tunnettuja niiden huippuluokan suorituskyvystä, luotettavuudesta ja laadusta. Ne tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja eri yritystarpeisiin sopivista malleista, joten voit löytää juuri yrityksesi tarpeisiin sopivan tietokoneen. Dell-tietokoneet yrityksille tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja, kuten kannettavat tietokoneet, pöytätietokoneet ja työasemat. Valitse Dell-tietokone, kun haluat luotettavan ja tehokkaan työvälineen yrityksesi käyttöön. Dell on tunnettu brändi, joka tarjoaa laadukkaita ja kestäviä tietokoneita, joilla voit tehdä töitä tehokkaasti ja luottavaisin mielin. Dell-tietokoneet tarjoavat useita turvallisuusominaisuuksia, joiden avulla voit suojata yrityksesi tärkeät tiedot. Näihin kuuluvat muun muassa biometriset tunnistusmenetelmät, salausominaisuudet ja tietoturvaohjelmistot. Voit olla varma, että Dell-tietokoneet auttavat pitämään yrityksesi tiedot turvassa.