Dell-tietokoneet – tuottoisuutta työpäiviin

Dellin monipuolisesta valikoimasta löydät tehokkaat yrityskannettavat. Dell kannettavissa tietokoneissa ja pöytäkoneissa on mukana ProSupport -tukipalvelu, joka tarjoaa kattavaa tukea kellon ympäri. 

Palvelu huolehtii työasemasi toimivuudesta jopa 36 kuukauden ajan, sisältäen teknisen tuen puhelimitse kellon ympäri sekä omissa toimitiloissasi tapahtuvat on-site-korjauspalvelun.

Nopea toimitus | Jopa 36 kk korotonta maksuaikaa | Pankki- ja luottokorttimaksu

Etsitkö tietokoneellesi näppäimistöä, hiirtä, suojalaukkua tai muita lisätarvikkeita? Katso myös tietokoneiden lisätarvikkeet.

Katso lisätarvikkeet tietokoneelle

Dellin tietokoneet yrityksille

Dell-tietokoneet ovat tunnettuja niiden huippuluokan suorituskyvystä, luotettavuudesta ja laadusta. Ne tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja eri yritystarpeisiin sopivista malleista, joten voit löytää juuri yrityksesi tarpeisiin sopivan tietokoneen. 

Dell-tietokoneet yrityksille tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja, kuten kannettavat tietokoneet, pöytätietokoneet ja työasemat. Valitse Dell-tietokone, kun haluat luotettavan ja tehokkaan työvälineen yrityksesi käyttöön. 

Dell on tunnettu brändi, joka tarjoaa laadukkaita ja kestäviä tietokoneita, joilla voit tehdä töitä tehokkaasti ja luottavaisin mielin. Valmistajan tietokoneet tarjoavat useita turvallisuusominaisuuksia, joiden avulla voit suojata yrityksesi tärkeät tiedot. Näihin kuuluvat muun muassa biometriset tunnistusmenetelmät, salausominaisuudet ja tietoturvaohjelmistot. 

Voit olla varma, että Dell-tietokoneet auttavat pitämään yrityksesi tiedot turvassa.