DJI Osmo Action 3 Standard Combo
DJI Osmo Action 3 Standard Combo
DJI Osmo Action 3 Standard Combo

DJI Osmo Action 3 Standard Combo

DJI Osmo Action 3 Standard Combo tarjoaa mahdollisuuden ikuistaa seikkailusi huipputarkkoina ja vakautettuina videoina. Äärimmäisen kestävä kamerapaketti sisältää kaikki tarvittavat lisävarusteet kuvaussessioiden onnistumiseen.
Toimi nopeasti, tuotetta jäljellä rajoitetusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut297,50 €

DJI Osmo Action 3 Standard Combo

Yleinen kuvaus

  • Uskomaton 4K 120 fps -video
  • 155 asteen näkökenttä
  • RockSteady 3.0 -vakautus + HorizonSteady -toiminto
  • Vedenkestävä jopa 16 metriin (kamera)

DJI Osmo Action 3 Standard Combo tarjoaa mahdollisuuden ikuistaa seikkailusi huipputarkkoina ja vakautettuina videoina. Kameran kestävyys on parantunut mm. kylmänkestävyyden, akunkeston ja vedenkestävyyden osilta. Kamerassa on kaksi värikosketusnäyttöä, joiden ansiosta rajaaminen on helppoa. Osmo Action 3 kykenee huipputarkkaan 4K 120 fps -videoon. Voit myös kuvata hidastettuja videoita, joiden avulla näet suorituksistasi uusia yksityiskohtia. Huippulaajan 155-asteen kuvakulman ansiosta saat mahdutettua otokseesi suuren alueen. Laaja kuvakulma luo videoihin upean elokuvamaisen ja mukaansatempaavan tunnelman.

Kameran pohjassa ja suojakotelon kyljessä olevien kiinnityskohtien avulla, voit valita kuvaatko vaaka- vai pystysuunnassa.Osmo Action 3 on kuin kotonaan kylmässä ja kykenee 150 minuutin tallennukseen jopa -20 °C pakkasessa. Laskettelureissut ja talviset patikointimatkat eivät ole koskaan näyttäneet näin hyvältä. Suurikokoinen 1770 mAh akku mahdollistaa jopa 2,5 tunnin toiminta-ajan ja kamera tukee pikalatausta, joten voit saada jopa 80 % latausta vain 18 minuutin latauksella.

RockSteady 3.0 ja HorizonSteady -toiminnot saavat videoisi näyttämään, kuin ne olisi kuvattu huippukalliilla studiokalustolla. RockSteady EIS -kuvanvakautus poistaa videoistasi tärinästä johtuvat epätarkkuudet ja voit kuvata upean tasaista 4K 120 fps -videota. HorizonSteady -vakautus auttaa kuvanvakautuksessa ja pitää lisäksi horisontin suorassa, vaikka kamera kääntyisikin 360-astetta.

DJI Osmo Action 3 runko kestää vettä jopa 16 metriin asti. Vedenalaisessa kuvauksessa on huolehdittava, että kameran kaikki kannet ja portit on suljettu ja linssisuojus kiristetty. Pitkien vedenalaisten kuvausten aikana on suositeltavaa käyttää DJI:n kameralle tarkoitettua sukelluskoteloa (Waterproof case). Kestävät Gorilla Glass -lasista valmistetut näytöt, sekä kestävä runko.

Oletko kuluttaja? Tilaa tästä DJI Osmo Action 3 Standard Combo

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

CP.OS.00000220.01

Kamera ja kuvaus

Formaatti: RAW, JPEG/JPG

Formaatti (video): MP4 (AVC/H.264)

Suurin resoluutio: 4000x3000

Suurin resoluutio (video): 4096×3072 (4K)

Kenno: CMOS

Näyttö

2.25 tuumaa

Mitat ja paino

70,5 x 44,2 x 32,8 mm

Paino: 145 g

Akku

1770 mAh

Li-polymer

Ominaisuudet

Kuvanvakain

Minimi ISO: 100 ISO

Maksimi ISO: 12800 ISO

Pakkauksessa

Osmo Action 3, Osmo Action 3 Extreme -akku, Osmo Action 3 Horizontal-Vertical -suojakehys, 2x Osmo Action 3 kuminen linssisuoja, Osmo Action 3 Quick-Release Adapter Mount, Osmo litteä liimapohja, Osmo lukitusruuvi, Type-C - Type-C PD -kaapeli, 2x DJI Logotarra, Pikakäyttöopas, Vastuuvapauslauseke, Takuukortti

Takuu

24 kk