DJI Osmo Mobile 6 -gimbaali
DJI Osmo Mobile 6 -gimbaali
DJI Osmo Mobile 6 -gimbaali
DJI Osmo Mobile 6 -gimbaali

DJI Osmo Mobile 6 -gimbaali

Tehokas kolmella moottorilla käyvä DJI Osmo Mobile 6 -gimbaali on tarkoitettu vakauttamaan älypuhelimellasi kuvattuja videoita ja valokuvia. Sisältää monia luovia kuvaustiloja ja on mahdollista yhdistää monipuoliseen DJI Mimo -sovellukseen.
Toimi nopeasti, tuotetta jäljellä rajoitetusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut139,00 €

DJI Osmo Mobile 6 -gimbaali

Yleinen kuvaus

  • Kolme tehokasta moottoria
  • Vakauttaa kuvan ammattitasoisesti
  • DJI Mimo -sovelluksella lisäominaisuuksia
  • Lukuisia luovia kuvaustiloja

DJI Osmo Mobile 6 Gimbaali on ammattitason kuvanvakaaja, joka mahdollistaa sujuvan ja ammattimaisen videokuvaamisen älypuhelimellasi. Gimbaali on suunniteltu siten, että se pitää älypuhelimesi vakaana ja tasapainossa liikkeen aikana, jolloin lopputuloksena on laadukkaita ja sulavia videoita. Kuvanvakaaja käynnistyy automaattisesti sen auki taitettaessa ja teet sillä kuvaamisesta entistä dynaamisempaa ottamalla käyttöön sisäänrakennetun jatkotangon.

Laite on suunniteltu erityisesti valokuvaus- ja videokuvausalan ammattilaisille, mutta se on helppo käyttää myös aloittelijoille. DJI Mimo -sovelluksen avulla kuvaamisen lisäksi voit editoida ja jakaa materiaaliasi kätevästi.

Gimbaali on yhteensopiva useiden eri älypuhelinmallien kanssa ja sillä on useita käteviä ominaisuuksia, kuten ActiveTrack, joka seuraa liikkuvaa kohdetta automaattisesti, sekä lukuisat luovat kuvaustilat, kuten Panorama, Timelapse, Hyperlapse ja Slow Motion.

Kolmella tehokkaalla moottorilla toimiva DJI Osmo Mobile 6 Gimbaali on kevyt ja helppo kuljettaa mukana, joten se sopii erinomaisesti matkalle tai ulkoiluun. Gimbaalin akku kestää jopa 6 tuntia, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että akku loppuisi kesken kuvauksen.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

CP,OS,00000213,01

Akku

1000 mAh

Toiminta-aika

6 tuntia

Latausaika

Noin 1,5 tuntia

Mitat ja paino

Käytössä 276 x 111,1 x 99 mm

Taitettuna 189 x 84,5 x 44 mm

309 g

Paketin sisältö

DJI OM 6 (Akku sisäänrakennettu)

Magneettinen puhelinkiinnike

Kolmijalka

Latauskaapeli

Säilytyspussi

Yhteensopivuus

Yhteensopivien puhelimien leveys: 67 - 84 mm

Yhteensopivien puhelimien paksuus: 6,9 - 10 mm

Yhteensopivien puhelimien paino: 230 +/- 60 g

Takuu

24kk