DJI Ronin-SC -gimbaali
DJI Ronin-SC -gimbaali
DJI Ronin-SC -gimbaali

DJI Ronin-SC -gimbaali

DJI Ronin-SC -gimbaali avaa mahdollisuuksia monenlaiseen kuvaamiseen. Vauhdikkaimmissakin tilanteissa kuva pysyy vakaana ja tasaisena. Vain reilun kilon painoinen gimbaali on helppo käsitellä ja kuljettaa mukana.
Toimi nopeasti, tuotetta jäljellä rajoitetusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut290,00 €

DJI Ronin-SC -gimbaali

Yleinen kuvaus

  • Kuvausgimbaali järjestelmäkameralle
  • Kevyt - paino vain 1,1 kg
  • Akunkesto jopa 11 tuntia

DJI Ronin-SC -gimbaali avaa mahdollisuuksia monenlaiseen kuvaamiseen. Vauhdikkaimmissakin tilanteissa kuva pysyy vakaana ja tasaisena. Magnesium- ja alumiinirakenteet sekä lujat komposiittimateriaalit tarjoavat vankan suorituskyvyn vain reilun kilon painoisessa kompaktissa paketissa.

Ronin-SC tukee laajaa valikoimaa kameroita ja linssejä. ActiveTrack-tekniikan avulla kameran yläpuolelle asennettu älypuhelin, Ronin-sovellus ja Ronin-SC toimivat yhdessä saumattomasti. Ronin-SC:n kantokyky on max. 2 kg.

Ronin-SC on helppo kasata ja näppärä kuljettaa mukana.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

CP.RN.00000040.01

Kannatteltavan kameran paino

max. 2 kg

Mitat taitettuna

220 x 200 x 75 mm

Mitat avattuna

370 x 165 x 150 mm

Paino

1,1 kg

Liitännät

Bluetooth 5.0, USB Type-C

Akunkesto

11 tuntia

Pakkauksen sisältö

Ronin-SC -gimbaali, pikakiinnityslevy, BG18-kahva, Multi-Camera Control -kaapeli Sonyn kameroille (Multi-USB), Multi-Camera Control -kaapeli kameroille Panasonic GH5/GH5S/, Nikon, Z6/Z7/SONY (Type-C), Multi-Camera Control -adapteri (Type-C - Micro USB), kameran nostaja, puhelinpidike, pidennetty kahva, USB-C -latauskaapeli, objektiivituki, Allen Wrench/ruuvit, säilityslaatikko