DJI Ronin-SC -gimbaali
DJI Ronin-SC -gimbaali
DJI Ronin-SC -gimbaali

DJI Ronin-SC -gimbaali

DJI Ronin-SC -gimbaali avaa mahdollisuuksia monenlaiseen kuvaamiseen. Vauhdikkaimmissakin tilanteissa kuva pysyy vakaana ja tasaisena. Vain reilun kilon painoinen gimbaali on helppo käsitellä ja kuljettaa mukana.
DJI Ronin-SC -gimbaali
  • DJI Ronin-SC -gimbaali
Toimi nopeasti, tuotetta jäljellä rajoitetusti verkkokaupan varastossa
Yhteensä (alv 0%)
Kertamaksut290,00 €

DJI Ronin-SC -gimbaali

Yleinen kuvaus

  • Kuvausgimbaali järjestelmäkameralle
  • Kevyt - paino vain 1,1 kg
  • Akunkesto jopa 11 tuntia
DJI Ronin-SC -gimbaali avaa mahdollisuuksia monenlaiseen kuvaamiseen. Vauhdikkaimmissakin tilanteissa kuva pysyy vakaana ja tasaisena. Magnesium- ja alumiinirakenteet sekä lujat komposiittimateriaalit tarjoavat vankan suorituskyvyn vain reilun kilon painoisessa kompaktissa paketissa.

Ronin-SC tukee laajaa valikoimaa kameroita ja linssejä. ActiveTrack-tekniikan avulla kameran yläpuolelle asennettu älypuhelin, Ronin-sovellus ja Ronin-SC toimivat yhdessä saumattomasti. Ronin-SC:n kantokyky on max. 2 kg.

Ronin-SC on helppo kasata ja näppärä kuljettaa mukana.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

CP.RN.00000040.01

Kannatteltavan kameran paino

max. 2 kg

Mitat taitettuna

220 x 200 x 75 mm

Mitat avattuna

370 x 165 x 150 mm

Paino

1,1 kg

Liitännät

Bluetooth 5.0, USB Type-C

Akunkesto

11 tuntia

Pakkauksen sisältö

Ronin-SC -gimbaali, pikakiinnityslevy, BG18-kahva, Multi-Camera Control -kaapeli Sonyn kameroille (Multi-USB), Multi-Camera Control -kaapeli kameroille Panasonic GH5/GH5S/, Nikon, Z6/Z7/SONY (Type-C), Multi-Camera Control -adapteri (Type-C - Micro USB), kameran nostaja, puhelinpidike, pidennetty kahva, USB-C -latauskaapeli, objektiivituki, Allen Wrench/ruuvit, säilityslaatikko