E-Way E3530 -sähköpotkulauta
E-Way E3530 -sähköpotkulauta
E-Way E3530 -sähköpotkulauta
E-Way E3530 -sähköpotkulauta
E-Way E3530 -sähköpotkulauta

E-Way E3530 -sähköpotkulauta

E-Way E3530 -sähköpotkulaudalla kuljet kätevästi lyhyitä ja keskipitkiä matkoja. Laudan toimintamatka on jopa 30 km ja sen runko ja renkaat on molemmat valmistettu erittäin kestävistä materiaaleista. Kevyen painonsa ja kompaktisti taittuvan runkonsa ansiosta potkulauta kulkee kätevästi mukanasi.
Tilapäisesti loppu, toimitetaan jälkitoimituksena

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut362,00 €

E-Way E3530 -sähköpotkulauta - Kätevä kulkupeli työmatkoille

Yleinen kuvaus

  • Jopa 30 km toimintamatka
  • Kätevä ja selkeä AI-LED -näyttö
  • Kestävät Honeycomb-renkaat
  • Kaksi eri jarrutusjärjestelmää
  • Helppo säilyttää ja kuljettaa mukana

Huom! Kyseessä on suoratoimituslaite, joten emme voi taata toimitusta heti seuraavalle arkipäivälle.

Kätevällä ja kompaktin kokoisella E-Way E-3530 sähköpotkulaudalla kuljet helposti ja nopeasti niin lyhyitä kuin keskipitkiä matkoja maksimikantaman ollessa jopa 30 km. E-Way E-3530 malli on varustettu tehokkaalla hiiliharjattomalla moottorilla, jonka hetkellinen huipputeho on yli 700W. Potkulaudan akun täyteen lataaminen kestää vain n. 4-5 tuntia, joten odotusaika on miellyttävän lyhyt.

Kestävästä valetusta alumiinista valmistettu E-Way E-3530 on kevyt, mutta erittäin vahvarakenteinen. Se painaa vain n. 13 kiloa, joka helpottaa sen kuljettamista mukana ja kokoontaitettavan rungon ansiosta se vie myös hyvin vähän tilaa. Laudan rungossa on erillinen lukitusrengas, jonka läpi U- tai vaijerilukon läpivienti onnistuu helposti. Kaikissa E-Way potkulaudoissa on latauspistoke sijoitettuna näytön yhteyteen, joka estää sitä likaantumasta.

Kookkaan AI-LED näytön avulla näet selkeästi kaiken tarvitsemasi tiedon, kuten nopeuden ja akun varaustilan. Näyttö on muista malleista poiketen suunnattu viistosti, jolloin sen näkee helpommin nopealla vilkaisulla. Nopeuden säätimen yhteydessä olevan valitsimen avulla on helppo säätää eri ajotiloja ja etuvalon toimintaa.

E-Way E-3530 -mallissa käytetään Honeycomb-renkaita, joissa ei ole helposti rikkoutuvaa sisäkumia. Uusien tehokkaampien valojen ja lisättyjen heijastimien avulla näet ja näyt myös pimeällä.

E-Way:ssa on kaksi erillistä jarrutusjärjestelmää, jotka molemmat aktivoituvat jarrukytkintä puristaessa. Tehokas levyjarru taka-akselilla toimii pääasiallisena jarruna, mutta sitä tehostaa moottorissa oleva aktiivinen moottorinjarru, joka samalla kerää talteen jarrutuksesta syntynyttä energiaa ja varastoi sitä takaisin akkuihin. Näin saadaan virtaa talteen myös ajon aikana. Vahvan jarrutusjärjestelmän ansiosta sähköpotkulauta pysähtyy erittäin tehokkaasti. Taka-akselilla olevaa levyjarrun tehokkuutta pystyy myös helposti itse säätämään, jolloin siitä saa käyttäjälleen sopivan.

E-Way:n ilmoittaman toimintamatkan maksimiarvojen laskennassa on käytetty seuraavia arvoja: kuljettajan paino 65 kg, nopeus 15 km/h, tasainen tie, ei tuulen vastusta ja täydeksi ladatulla akulla. Jos tarvitset mahdollisimman pitkää toimintamatkaa, on hyvä säätää maksiminopeudeksi 15 km/h, ladata akku täyteen sisätiloissa ennen liikkeelle lähtöä, jotta akku olisi huoneenlämpöinen ja valita mahdollisimman tasainen reitti määränpäähän.

Kaikkien sähköpotkulautojen toimintamatkaan vaikuttavat monet eri asiat ja toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta maksimiarvosta. Varsinkin kylmä sää, kuljettajan paino, ajonopeus, tuulen nopeus, kuljettajan ajotapa sekä valittu ajoprofiili ja/tai tieprofiili voivat vaikuttaa oleellisesti toimintamatkan muuttumiseen ilmoitetusta maksimiarvosta.

E-Way E-3530 on yhteensopiva E-Way mobiiliapplikaation (Android / IOS**) kanssa, jonka avulla useimpia laitteen ominaisuuksia pystyy säätelemään. Applikaatiolla voit esimerkiksi hallita eri ajomoodeja, joilla määritetään potkulaudan mm. kiihtyvyyttä ja käytössä olevaa tehoa. Lisäksi näet kaiken datan sähköpotkulaudan käytöstä ja käyttöhistoriasta.

Oletko kuluttaja? Tilaa tästä E-Way E3530 -sähköpotkulauta

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

601440

Moottori

Nimellisteho 350 wattia

Maksimiteho 700 wattia

Toimintamatka

Jopa 30 km yhdellä latauksella

Näyttö

AI-LED

Maks.nousu

20 %

Jarrut

Edessä E-ABS energian talteenotolla

Takana levyjarru

Paino

13 kg

Mitat

108 x 43 x 115 cm (ajokunnossa)

108 x 43 x 48 cm (kokoontaitettuna)

Yhteensopiva E-Way sovelluksen kanssa

Kyllä

Suojaus

IP54

Renkaat

Puhkeamattomat Honeycomb-renkaat

Latausaika

4-5 tuntia

Käyttäjän maksimipaino

125 kg

Takuu

24 kk