Elisa eFaxElisa eFax
Elisa eFax

Sähköpostifaksi on moderni ratkaisu faksiliikenteeseen

Elisa eFax tekee faksiliikenteen hallinnasta helppoa ja sujuvaa. Et tarvitse enää faksilaitetta tai lankapuhelinliittymää, sillä kaikki toimii sähköpostin välityksellä ja vanhalla tutulla faksinumerollasi. 

Luonnollisesti saat halutessasi myös uuden numeron. Säästä rahaa ja hallinnoi faksejasi missä ikinä liikutkaan. Yhteys sähköpostiin riittää.

ELISA eFAX -PALVELUN ETUJA

  1. Hallinnoi fakseja missä vain
  2. Et tarvitse enää faksilaitetta
  3. Halvemmat käyttökulut

Pyydä tarjous

Lähetä ja vastaanota fakseja missä tahansa

Lähetä ja vastaanota fakseja missä tahansa

Elisa eFaxilla lähetät ja vastaanotat fakseja sähköpostisi kautta. Liikenteen hallinta käy kätevästi jopa matkapuhelimella.

Voit lähettää sähköpostiliitteenä olevan pdf-tiedoston perinteiseen faksilaitteeseen. Sinulle lähetetyt faksit saapuvat vastaavasti pdf-muotoisina sähköpostiisi.

Kätevä ja kustannustehokas palvelu

Kätevä ja kustannustehokas

Elisa eFax -palvelulla voit säästää faksiliikenteen kokonaiskustannuksissa jopa 50 prosenttia perinteiseen faksiin verrattuna. Faksilaitteiden ja analogisten yhteyksien poistuminen vähentää kuluja merkittävästi.

Elisa eFax on laitteisto-, yhteys- ja ohjelmistoriippumaton palvelu, joka on erittäin helppo ottaa käyttöön. Vanha tuttu numero säilyy ja faksien hallinnointi onnistuu kaikkialla missä on pääsy internettiin. Ota meihin yhteyttä, niin siirretään faksiliikenteesi tähän päivään.

Siirrä faksisi tähän päivään!

Pyydä tarjous