Emporia Active 4G Musta
Emporia Active 4G Musta

Emporia Active 4G

Emporia Active 4G on helppokäyttöinen matkapuhelin, jossa on suurikokoine näyttö ja selkeästi erottuvat fyysiset painikkeet. Puhelimen selkäpuolella on turvaa ja mielenrauhaa tuova hätäpainike.
Reilusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kuukausimaksut3,92 €

Emporia Active 4G - Helppo ja selkeä käyttää

Yleinen kuvaus

  • Helppokäyttöinen älypuhelin
  • 2 MP kamera
  • Hätäpainike
  • Bluetooth
  • Mukana lataustelakka
  • Kuulolaiteyhteensopiva

Emporia Active 4G on matkapuhelin, jossa on erityisesti panostettu helppokäyttöisyyteen ja selkeyteen. Puhelimen käyttö ja toiminnot on helppo ja nopeaa oppia, joka tekee siitä erinomaisen valinnan esimerkiksi senioreille.

Puhelimen näyttö on suurikokoinen, sekä sen näppäimet ovat kookkaita ja selkeästi erottuvia fyysisiä painikkeita. Kahden megapikselin kameralla kuvaaminen ja kuvien lähettäminen onnistuu näppärästi. Bluetooth-yhteyden avulla puhelimen voi langattomasti yhdistää muihin laitteisiin, kuten esimerkiksi handsfree-kuulokemikrofoniin.

Käteen tukevasti istuvan ja luistamattoman muotoilun ansiosta puhelimen käyttökokemus on miellyttävä. Mukana tuleva lataustelakka on kätevä sekä puhelimen lataukseen että säilytykseen.

Puhelimen selkäpuolen hätäpainike tuo turvaa ja mielenrauhaa käyttäjälleen. Hätäyhteyshenkilöitä voi laitteeseen määrittää jopa viisi kappaletta. Hätänapin painaminen aktivoi varoitusäänen, jonka lähellä olevat ihmiset voivat helposti havaita. Hätäpainikkeen painaminen soittaa myös hätäyhteyshenkilölle, jotta hätänapin painaja saisi mahdollisimman nopeasti apua. Pakkauksessa on mukana myös takakansi ilman hätäpuhelupainiketta.

Tarvitsetko liittymän puhelimellesi? Tilaa yritysliittymä

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

V50-LTE_003

Näyttö

2.31 tuumaa (320x240 pikseliä)

Muisti

4 GB tallennustilaa

0.5 GB RAM

Käyttöjärjestelmä

Android

Akku

Kesto valmiustilassa 15 päivää

Yhteydet ja liitännät

Bluetooth 4.0

Kuulokeliitäntä

USB-C

SIM-kortti

Nano-SIM

Pakkaus

Emporia Active 4G -matkapuhelin

Vaihtoehtoinen takakansi ilman hätäpuhelupainiketta

Akku

Kuulokkeet

Latausteline

USB-C-kaapeli virtapistokkeella

Käyttöohje

Mitat

13 x 59 x 120 mm

96 g

Valmistajan takuu

24 kk