Elisa Esiasennuspalvelu
Elisa Esiasennuspalvelu

Elisa Esiasennuspalvelu

Huom! Esiasennuspalvelu on tilattavissa vain jos esiasennustoimenpiteet on ennalta sovittu.
Reilusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut15,00 €

Esiasennuspalvelu – helposti käyttövalmiina loppukäyttäjälle

Esiasennuspalvelu on tilattavissa vain jos esiasennustoimenpiteet on ennalta sovittu.

Esiasennus on palvelu, jonka avulla yritys saa tilaamansa laitteet helposti käyttövalmiina loppukäyttäjälle. Palvelun avulla laitteisiin voidaan aktivoida valmiiksi yrityksen valitsemat sovellukset, sähköpostitili sekä muita yrityskäytössä tärkeitä ominaisuuksia.

Lisäämällä tämän tuotteen matkapuhelimen, tabletin tai reitittimen yhteyteen Elisa yhteysyökumppaneineen pystyy hoitamaan ennalta sovitut esiasennukset kuntoon. Esiasennuspalvelu tilataan aina samalla tilauksella kun esiasennettavaksi halutut laitteet. Esimerkiksi jos haluat 20 puhelinta esiasennettuna, on sinun tilattava 20 esiasennustuotetta.

Miten esiasennuspalvelun saa käyttöön?

Ennen ensimmäisen esiasennettavan laitteen tilaamista, ole yhteydessä Elisan yritysasiakaspalveluun tai vastuumyyjääsi. Palvelun sisällöstä on aina sovittava ennen ensimmäistä tilauskertaa.

Esiasennuspalvelun sisältö ja hinnoittelu

Palvelun sisältö on sovittavissa tapauskohtaisesti. Tyypillisesti palvelussa asennetaan laitteisiin yrityksen valitsemat sovellukset ja asetukset. Esiasennuspalvelun perushinta on 15 €. Hinnoittelu on sidonnainen tekemisen määrään. Palvelun hinta sovitaan aina esiasennuksen sisällön määrittelyn yhteydessä. Hintaan ei sisälly esimerkiksi mahdolliset sovellusten lisensseistä aiheutuvat kulut.