Garmin Fenix 6 Solar
Garmin Fenix 6 Solar

Garmin Fenix 6 Solar

Garmin Fenix 6 Solar -kellossa yhdistyvät kuntoilu- ja ulkoilukellojemme parhaat puolet GPS-monilajikelloksi, joka lisää nopeatahtiseen elämääsi huippumuotoilua ja tehoa. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kehys, ja sen lämmön-, iskun- ja vedenkestävyys on Yhdysvaltain sotilasstandardin mukainen.

Garmin Fenix 6 Solar - kuntoilu- ja ulkoilukellojen parhaat puolet

Yleinen kuvaus

  • Rannesykemittaus ja pulssioksimetri
  • Navigoi käyttämällä useaa GNSS-satelliittia ja ulkoiluantureita
  • Puhelimesi viestit, hälytykset ja ilmoitukset suoraan ranteeseesi
  • Aurinkolatauksella saat akkuun virtaa jopa 14 päiväksi tai pidemmäksikin aikaa!

Garmin Fenix 6 Solar -kellossa yhdistyvät kuntoilu- ja ulkoilukellojemme parhaat puolet GPS-monilajikelloksi, joka lisää nopeatahtiseen elämääsi huippumuotoilua ja tehoa. Kellossa on aina käytössä oleva 1,3-tuumainen näyttö, joka on 18 % suurempi kuin aiemmissa Fenix-malleissa. Siinä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu kehys, ja sen lämmön-, iskun- ja vedenkestävyys on Yhdysvaltain sotilasstandardin mukainen.

Optimoi kehon energisyys toimintaan tai lepoon mittaamalla sykevaihtelua, stressiä, unta ja muita tietoja. Voit ladata mukautettuja kellotauluja, lisätä tietokenttiä ja hankkia sovelluksia ja widgettejä Connect IQ -kaupasta. Saat sähköpostit, tekstiviestit ja hälytykset suoraan kelloon, kun se on pariliitetty yhteensopivaan laitteeseen.

Sisällä akunkesto on enintään 9 päivää ja ulkona jopa 10,5 päivää, kun käytät aurinkolatausta älykellotilassa. GPS-tilassa virta riittää sisällä 25 tunniksi tai ulkona 28 tunniksi käytettäessä aurinkolatausta.

Tarkastele edistyneitä harjoittelutietoja, jotka sisältävät esimerkiksi juoksun dynamiikkatietoja, lämpötilan ja korkeuden perusteella mukautetun maksimaalisen hapenottokyvyn ja palautumisohjauksen. Voit käyttää esiladattuja suoritusprofiileja esimerkiksi polkujuoksuun, uintiin, juoksuun, pyöräilyyn, patikointiin, soutuun, murtomaahiihtoon ja lasketteluun sekä golfiin.

Käyttämällä useaa maailmanlaajuista satelliittijärjestelmää (GPS, GLONASS ja Galileo) paikannus sujuu myös haastavammissa ympäristöissä kuin pelkän GPS-järjestelmän avulla. Jos tunnet olosi turvattomaksi tai kellosi havaitsee tapahtuman, hätätilanne- ja tapahtumantunnistustoiminnot lähettävät sijaintisi hätäyhteyshenkilöillesi.

Edistyksellinen optinen sykemittaustekniikka mittaa kuntoilusuoritustesi intensiivisyyttä ja sykevaihtelua stressitasopisteiden laskemista varten. Se seuraa sykettä myös veden alla ilman sykevyötä.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

010-02410-00

Näyttö

1,3 tuumaa, 260 x 260 pikseliä

Corning Gorilla Glass DX -lasi

Auringonpaisteessa luettava, transflektiivinen MIP (memory-in-pixel)

Paino

80 g (vain kotelo: 57 g)

Toiminnot

Rannesykeanturi, rannesykeseuranta veden alla, Pulse Ox -anturi, älykkäät ilmoitukset, lämpömittari, ABC-anturit, ClimbPro -toiminto, monisatelliittituki(GPS, GLONASS, Galileo), urheilusovellukset, edistykselliset suoritustiedot, virrankulutuksen hallinta, turvallisuus- ja seurantaominaisuudet, Body Battery -energiatason seuranta, PacePro -toiminto (Vain Garmin Connectista), Topo- ja laskettelukartat, golfkenttäkartat, harjoitustavoitteet, aktiivisuusseuranta, puhelinilmoitukset, lajiprofiilit

Akku

Normaalitila: enintään 14 päivää

GPS-tila: enintään 36 tuntia

Muuta

Vesitiiviys 10 ATM

QuickFit -kelloranneke 22 mm sisältyy pakkaukseen

Muisti/historia 64 Mb