Garmin Instinct 2S Solar -GPS-älykello Tummanharmaa
Garmin Instinct 2S Solar -GPS-älykello Tummanharmaa
Garmin Instinct 2S Solar -GPS-älykello Tummanharmaa
Garmin Instinct 2S Solar -GPS-älykello Tummanharmaa

Garmin Instinct 2S Solar -GPS-älykello

Poikkeuksellisen kestävää tekoa oleva GPS-älykello, jonka akunkesto on vertaansa vailla. Sisältää lukuisia hyvinvoinnin- ja aktiivisuuden tueksi tarkoitettuja sovelluksia ja mittareita. Yhdistämällä kellon älypuhelimeesi saat siitä entistä enemmän irti.
Tuotetta varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut378,00 €

Garmin Instinct 2S Solar -GPS-älykello

Yleinen kuvaus

  • Jopa 51 vuorokauden akunkesto
  • Äärimmäisen kestävä
  • Hyödyntää useita sateliittijärjestelmiä
  • Runsaasti erilaisia urheilusovelluksia ja hyvinvoinnin mittareita

Garmin Instinct 2S Solar -GPS-älykello on suunniteltu kestämään. Se on vesitiivis jopa 100 metriin, kestää korkeita lämpötiloja ja koviakin iskuja. Sen kestävyyttä on lisäämässä kuituvahvisteinen polymeerikotelo ja kemiallisesti vahvistettu Gorilla-lasi-näyttö.

Kello hyödyntää useaa GNSS-järjestelmää. Useaa eri sateliittijärjestelmää käyttämällä jäljitys onnistuu paremmin ja haastavimmissakin ympäristöissä kuin pelkällä GPS:llä. ABC-anturit, kuten korkeusmittari, ilmanpainemittari ja kolmiakselinen sähköinen kompassi auttavat sinua navigoimaan reittiäsi entistäkin paremmin. Kätevä Trackback-reititys on toiminto, jonka avulla voit navigoida samaa reittiä takaisin lähtöpisteeseen.

Älykkäät ilmoitukset, kuten sähköposti- ja tekstiviesteistä sekä hälytyksistä voi asettaa tulemaan suoraan laitteeseesi. Connect IQ -sovelluksella voit ladata mukautettuja kellotauluja, lisäätietokenttiä, sovelluksia ja widgetejä. Puhelimen pariliittäminen älykelloon mahdollistaa reaaliaikaisen sijaintisi jakamisen esimerkiksi turvallisuussyistä. Garmin Pay-ominaisuudella on mahdollista käyttää lähimaksua vain älykelloasi käyttäen. Garmin Connect-sovellusta käyttämällä saat kaikki hyvinvointi- ja kuntotietosi samasta paikasta. Sovelluksessa on myös aktiivinen verkkoyhteisö, jossa käyttäjät voivat pitää yhteyttä, osallistua kilpailuihin ja jakaa toisilleen sisältöjä.

GPS-älykellon urheilusovellukset ovat vertaansa vailla. Useita lajia käsittävät sisäiset suoritusprofiilit antavat puhtia esimerkiksi juoksuun, pyöräilyyn, uintiin, voimaharjoitteluun, golfiin ja joogaan. Muita urheilusovelluksia ovat mm. HIIT-suoritusprofiili, maksimi hapenottokykymittari, maastopyöräilyn dynamiikka, palautumisajan seuranta ja päivittäiset harjoitusehdotukset. Näet päivän ohjelman helposti kalenterinäkymästä, kun kelloon pariliitetty yhteensopiva älypuhelin.

Voit seurata GPS-kellon avulla monia hyvinvoinnin elementtejä. Laite on varustettu esimerkiksi rannesykemittarilla, stressin seurantamittarilla, unenseurannalla, energiaseurannalla, pulssioksimetrillä, kuntoikä-toiminnolla, tehominuutit-mittarilla ja kuukautisten seurannalla. Kellossa on uskomattoman pitkäkestoinen akku. Aurinkolatauksella akunkesto on mahdollisesti jopa rajaton, kun käytössä on akunsäästötila. Älykellotilassa käyttöaika latausten välissä yltää jopa 51 vuorokauteen. Virranhallinnalla voit itse myös vaikuttaa akunkeston pituuteen.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

010-02564-00 Tummanharmaa

010-02564-01 Vaaleanharmaa

010-02564-02 Vihreä

Mitat

Kotelo: 40 x 40 x 13,3 mm

Sopii ranteisiin, joiden ympärysmitta on 112–180 mm

Näyttö: Mukautettu, kahden ikkunan muotoilu, 20 x 20 mm (0,79 x 0,79″)

Näyttö

Mustavalkoinen, auringonpaisteessakin luettava, transflektiivinen MIP (memory-in-pixel)

156 x 156 kuvapistettä (aktiivinen alue)

Kestoluokitus

10 ATM, Vesitiivis 100 metrin syvyyteen saakka ja myös lämmön-ja iskunkestävä

Paino

43 g

Anturit

Rannesykemittari

Barometrinen korkeusmittari

Kompassi

Lämpömittari

Kiihtyvyysmittari

Pulssioksimetrin akklimatisaatio

Paikannus

GPS, GLONASS, Galileo

Akku

Akunkesto jopa rajaton (akunsäästötila)

Akunkesto jopa 51 päivää (älykellotilassa)

Takuu

24 kk