Honor Band 7 -ranneke
Honor Band 7 -ranneke

Honor Band 7 -ranneke

Honor Band 7 -aktiivisuusrannekkeessa on kätevästi 11 ennaltamääriteltyä ja 85 vapaamuotoista urheilutilavaihtoehtoa. Voit myös seurata hyvinvointiasi lukuisilla erilaisilla hyödyllisillä mittareilla.

Honor Band 7 -aktiivisuusranneke

Yleinen kuvaus

  • Jopa 14 päivän akunkesto
  • Kevyt ja helppokäyttöinen
  • Selkeä ja kirkas näyttö
  • Monipuolisia hyvinvoinnin mittareita
  • 11 ennaltamääriteltyä ja 85 vapaamuotoista urheilutilaa

Huom! Kyseessä on suoratoimituslaite, joten emme voi taata toimitusta heti seuraavalle arkipäivälle.

Honor Band 7 aktiivisuusranneke on edistyksellinen ja monipuolinen kumppani jokapäiväisessä aktiivisuuden seurannassa. Ranneke sisältää 11 ennaltamääriteltyä ja 85 vapaamuotoista urheilutilavaihtoehtoa, jotka reaaliajassa tallentavat kaikki saavutuksesi ja tuloksesi. Ranneke on suunniteltu erityisesti aktiiviseen elämäntyyliin sopivaksi, ja sen ominaisuudet auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi terveellisemmän elämän saavuttamiseksi.

Aktiivisuusrakkene mittaa aktiivisesti ympärivuorokautista sykettasi lähettäen samalla proaktiivisia hälytyksiä havaitessaan leposykkeen laskevan liian matalaksi tai nousevan liian korkealle. Honor Band 7 myös värisemällä ilmoittaa happisaturaation ollessa matalalla.

Jopa 14 päivän akunkestolla varusteltu ranneke sisältää magneettisen pikalatauksen, jonka ansiosta et joudu viettämään pitkiä aikoja ilman rannekettasi. Saat aina ilmoituksen uusista viesteistä, puheluista, sääennusteesta ja muista muistutuksista, joten Band 7 avulla pysyt aina ajan tasalla. Muita hyödynnettäviä ominaisuuksia ovat mm. musiikin ohjaus, kaukolaukaisin ja puhelimen paikannus.

Laitteen väritys on toteutettu metalliväritekstuuriprosessilla, joka antaa sille huipputasoisen ja tyylikkään ulkomuodon. Voit valita useiden trendikkäiden kellotauluvaihtoehtojen välillä, jolloin saat persoonallisuutesi parhaiten esiin.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

5502AAMQ 5502AAMN 5502AAML

Näyttö

1,47" AMOLED-kosketusnäyttö

194 x 368

Mitat ja paino

43 x 25,4 x 11,45 mm

29 g rannekkeen kanssa

Ominaisuudet

Veren happipitoisuus

Sykkeenseuranta

Hengitysharjoitukset

Unenseuranta

Naisten terveys

Askeleet

Kalorit

Matalan -ja korkean sykkeen hälytykset

Bluetooth

Bluetooth 5.0

Akku

180 mAh

Akunkesto jopa 14 päivää

Latausaika 65 min

Urheilutilat

96 tilaa

Vedenkestävyysluokitus

5 ATM

Yhteensopivuus

Android 9.0 ja iOS 11.0 tai uudemmat

Valmistajan takuu

24 kk