HP Color LaserJet Pro MFP 4302fdw -monitoimitulostin väri/laser
HP Color LaserJet Pro MFP 4302fdw -monitoimitulostin väri/laser
HP Color LaserJet Pro MFP 4302fdw -monitoimitulostin väri/laser

HP Color LaserJet Pro MFP 4302fdw -monitoimitulostin

HP Color LaserJet Pro MFP 4302fdw on monipuolinen värimonitoimitulostin, joka tarjoaa korkealaatuista tulostusta, skannausta, kopiointia ja faksausta. Sen langaton ja pikayhteysmahdollisuudet sekä automaattinen kaksipuolinen tulostus tekevät siitä tehokkaan ratkaisun kiireiseen toimistoympäristöön.
Tuotetta varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut508,00 €

HP Color LaserJet Pro MFP 4302fdw -monitoimitulostin

Yleinen kuvaus

  • Erinomaisen nopea väritulostus ja helppokäyttöiset hallintatyökalut
  • Kompakti muotoilu sopii erinomaisesti yritystiimeille
  • Tuki jopa kymmenelle käyttäjälle samanaikaisesti
  • Luotettava Wi-Fi-yhteys, joka minimoi keskeytykset
  • Ammattimainen tulostuslaatu, jossa värit ovat todenmukaisia ja yksityiskohdat teräviä

HP Color LaserJet Pro MFP 4302fdw -monitoimitulostin tarjoaa erittäin nopean väritulostuksen ja helppokäyttöiset hallintatyökalut. Tämä kompakti ja korkean suorituskyvyn monitoimilaite on suunniteltu erityisesti yritystiimeille, tukien jopa kymmentä käyttäjää samanaikaisesti.

Tehosta yrityksen työtiimin työnkulkua HP Color LaserJet Pron erittäin nopealla tulostusnopeudella. Tämä monitoimitulostin täyttää odotukset, kun tulostimelta vaaditaan paljon, ja sen avulla voit pysyä tehokkaana kiireisissä työympäristöissä.

Itsepalautuva Wi-Fi-yhteys varmistaa, että pysyt aina verkossa ilman keskeytyksiä. Älykäs Wi-Fi-yhteys etsii jatkuvasti parasta yhteyttä, mikä varmistaa vakaan ja luotettavan yhteyden, joka on välttämätön modernissa työympäristössä.

HP Color LaserJet Pro MFP 4302fdw sisältää helppokäyttöisiä pikavalintoja, jotka tekevät yleisistä tehtävistä yksinkertaisia. Työntekijät voivat suorittaa tehtäviä yhdellä kosketuksella, mikä säästää aikaa ja lisää tuottavuutta. Lisäksi laite tarjoaa ammattimaisen tulostuslaadun, jossa värit ovat todenmukaisia ja yksityiskohdat teräviä jokaisella tulosteella. Lisäominaisuuksina ovat HP Web Jetadminin keskitetty hallinta ja Smart Admin -toiminnot, jotka lisäävät turvatasoa PIN-koodin ja turvatulostuksen avulla.

Rekisteröi laitteelle 3 vuoden lisäturva osoitteessa hp.fi/lisaturva

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

5HH64F#B19

Tulostustekniikka

Laser - yksivärinen

Tulostusnopeus A4: Jopa 29 sivua minuutissa

Käyttömäärät

kk (enintään): 750 - 4000 sivua

Toiminnot

Faksi

Kopiokone

Skanneri

Tulostin

Näyttö

4,3 tuumaa

Kosketusnäyttö

Liitännät

Bluetooth LE, Gigabit LAN, USB, USB 2.0, USB 2.0 -isäntä, Wi-Fi(ac)

1 x Gigabit LAN - RJ-45, 1 x modeemi - RJ-11, 1 x USB - 4 nastan USB- A, 1 x USB 2.0 - 4 pin USB Type B, 1 x USB 2.0 -isäntä - 4 nastan USB- A

Tuetut ohjelmistot

Android, Chrome OS, iOS, Linux, macOS 10.15, macOS 12 Monterey, macOS Big Sur, MS Windows 7, UNIX, Windows 10, Windows 11

Mitat ja paino

42.1 cm x 43.5 cm x 38.4 cm

20.4 kg

Takuu

12 kk