HP Reverb G2 Virtual Reality Headset -virtuaalilasit
HP Reverb G2 Virtual Reality Headset -virtuaalilasit

HP Reverb G2 Virtual Reality Headset -virtuaalilasit

Joustava materiaali, suurikokoiset pehmusteet ja linssit, joita voi säätää silmien välimatkan mukaan, mahdollistavat istuvuuden sopivuuden jokaiselle käyttäjälle kasvojen koosta ja muodosta riippumatta.

HP Reverb G2 Virtual Reality Headset -virtuaalilasit

Yleinen kuvaus

  • Resoluutio 2160 x 2160 @ 90hz
  • 114 asteen näkökenttä
  • Kaksi liikkeenohjainta

Tinkimättömät VR-lasit. Realistinen kuvamaailma. Immersiivinen äänimaailma. Ylivertainen seuranta ja suorituskyky. Yhteistyössä Valven ja Microsoftin kanssa kehitetyt mullistavat VR-lasimme tekevät kokemuksesta entistä immersiivisemmän. Ergonomisesti suunniteltu käyttömukavuutta varten. Optimoitu yhteensopivuutta varten.

Valven tuottamilla, alan johtavilla linsseillä ja kaiuttimilla varustetut HMD-lasimme tarjoavat korkean resoluution ja täysin immersiivisen tilaäänen. 2160 x 2160 LCD-paneelien pikselit tuottavat täsmälleen saman värin (ei mura-vääristymää), joten erotat enemmän yksityiskohtia kuin koskaan ennen. Varmista mukavuus pitkään käytettäessä. Joustava materiaali, suurikokoiset pehmusteet ja linssit, joita voi säätää silmien välimatkan mukaan, mahdollistavat istuvuuden sopivuuden jokaiselle käyttäjälle kasvojen koosta ja muodosta riippumatta.

VR-laseissa on neljä sisäänrakennettua kameraa eikä niiden käyttöön tarvita ulkoisia antureita, joten nyt voit seurata enemmän liikettä. Entistä pienemmät ja ergonomiset ohjaimemme tuntuvat nyt luonnollisemmilta ja miellyttävimmiltä kädessä.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

1N0T5AA#ABB

Tarkkuus silmää kohden

2160 x 2160

Näkökenttä

114 astetta

Takuu

12 kk

Liitännät

DisplayPort

Ominaisuudet

Mikrofoni, 4 kameraa, säädettävä pääpanta

Sisältyvät lisävarusteet

2 liikkeenohjainta

Myyntipaketissa

HP VR -lasit, 6 metrin kaapeli pöytä- ja kannettaviin tietokoneisiin,

2 liikeohjainta, 1 DisplayPort–mini-DisplayPort-sovitin, USB-C–A-sovitin, 1 virtalähde. Määritysohje