HP Zbook Create G7
HP Zbook Create G7

HP Zbook Create G7

Zbook Create G7 yhdistää tehokkuuden ja tuottavuuden. Tässä HP kannettavassa on potkua tuotteliaille luoville ammattilaisille, vaativammatkin mallinnukset, renderöinnit ja raskaiden sovelluksien ajo sujuu vaivatta.

HP Zbook Create G7 - Sisältää tuottavuutta ja tehokkuutta

Yleinen kuvaus

  • 15 tuuman heijastamaton Full HD IPS -näyttö
  • 32 GB RAM, 512SSD -tallennustila
  • Suorituskykyiset Intel Core i7 ja Nvidia RTX 2070
  • 3 vuoden On-site-takuu korjaa laiteviat omissa toimitiloissasi

Zbook Create G7 yhdistää tehokkuuden ja tuottavuuden. Tässä HP kannettavassa on potkua tuotteliaille luoville ammattilaisille, vaativammatkin mallinnukset, renderöinnit ja raskaiden sovelluksien ajo sujuu vaivatta. Laitteen pitkäkestoinen akku suoriutuu vaativammastakin työpäivästä, kesto jopa 14 tuntia. Akun varaus nollasta 50 % latautuu jopa 30 minuutissa. Zbook Create G7 on HP:n pienin 15 tuuman kannettava, läppärin näyttö on lähes reunukseton sekä moderni ja tyylikäs alumiinirunko kestää käyttöä.

HP:n Zbook on nappivalinta yrityskäyttöön. Tehokas kone kulkee helposti mukana ja 10. sukupolven Intel Core i7 -suoritin ja Nvidian huippulaadukas RTX2070 -näytönohjain sekä Windows 10 Pro tuovat takuuvarmaa tehoa työskentelyyn. Sisäänrakennettujen tietoturva- ja yksityisyysominaisuuksien avulla tietosi ja työsi pysyvät takuuvarmasti turvassa.

HP Z Turbo -asema nopeaan tallennukseen - Voit työskennellä rajoituksetta paikasta riippumatta PCIe-tallennusaseman avulla. Se on jopa kuusi kertaa nopeampi kuin SATA SSD -asema ja jopa 21 kertaa nopeampi kuin perinteinen kiintolevyasema.

HP:n erinomaiset tietosuojaominaisuudet pitävät tietosi turvassa, ja tietokoneesi saa lisäsuojausta automaattisilla päivityksillä ja suojaustarkistuksilla. 5. sukupolven HP Sure Start palauttaa BIOSin automaattisesti haittaohjelmilta, piilohallintaohjelmilta ja vioittumisilta. Laitteessa Windows Hello -tuki.

Laitteella on kolmen vuoden takuu, joka sisältää 3 vuoden takuun osille, työlle ja korjauksille asiakkaan omissa tiloissa. Saat huoltopalvelun omissa toimitiloissasi seuraavana arkipäivänä.

Tekniset tiedot

Tuote

HP Zbook Create G7

Tuotekoodi

1J3R0EA#AK8

Näyttö

15,6 tuuman heijastamaton FHD IPS -näyttö, 400 cd/m², vähävirtainen, 72 % NTSC-väriavaruudesta (1920 × 1080) 

Näytönohjain

NVIDIA GeForce RTX 2070 ja Max-Q Design (GDDR6-erillismuisti 8 Gt) 

Prosessori

Intel Core i7-10750H (peruskellotaajuus 2,6 GHz, suurin kellotaajuus 5,0 GHz Intel Turbo Boost -tekniikalla, L3-välimuisti 12 Mt, 6 ydintä)

Muisti ja tallennus

32 GB DDR4-3200 SDRAM -muisti (2 x 16 Gt)

512 Gt:n PCIe NVMe TLC SED -SSD-asema 

Muuta

Trusted Platform Module (TPM 2.0) Security Chip, sormenjälkien lukija, muistikortinlukija, HP DuraKeys, Power On Authentication, HP Fast Charge, Pre-boot Authentication, Master Boot Record Security, Microsoft Security Defender, MIL-STD-810H-testattu

Takuu

36 kk On-site-takuu

Liitännät

1x virtaliitin

1x Mini DisplayPort 1.4 -liitäntä

2x SuperSpeed USB Type-C -liitäntää – tiedonsiirtonopeus 10 Gb/s

1x kuuloke-mikrofoniyhdistelmäliitäntä

1x SuperSpeed USB Type-A -liitäntä – tiedonsiirtonopeus 5 Gb/s (lataava)

Näppäimistö

HP Premium Quiet -näppäimistö – roiskesuojattu, täysikokoinen ja taustavalaistu näppäimistö, jossa on ohjelmoitava näppäin

Audio

Bang & Olufsen -äänentoisto, stereokaiuttimet (2 diskantti- ja 2 bassokaiutinta), HP World Facing dual array -digitaalimikrofonit, toimintonäppäimet äänenvoimakkuuden säätöä varten, mikrofoni/kuulokeyhdistelmäliitäntä, HD-ääni 150 Hz Bass Roll Off -toiminnolla

Kamera

HD 720p, IR-kamera

Yhteydet

802.11a/b/g/n/ac/ax, Bluetooth 5.1, Langaton ohjain Intel Wi-Fi 6 AX 201

Ominaisuudet: Dual stream (2x2), CNVi

Akku

HP litiumionipolymeeriakku, 6 kennoa (83 Wh) käyttöaika jopa 14 tuntia

Mitat ja paino

(PxSxK) 35.4 cm x 23.46 cm x 1.79 cm

n 1.9 kg

Käyttöjärjestelmä

Win 10 Pro 64