iRobot Roomba i5 -robotti-imuri
iRobot Roomba i5 -robotti-imuri

iRobot Roomba i5 -robotti-imuri

iRobot Roomba i5 on huippuälykäs ja edistyksellisellä navigoinnilla varusteltu tarkkaa jälkeä tekevä robotti-imuri. Roomba i5 sopii erinomaisesti lemmikkitalouksiin, sillä se imee tehokkaasti karvat vaikeistakin paikoista. Laite on yhdistettävissä iRobot Home -mobiilisovellukseen, sekä siinä on mahdollisuus ääniohjaukseen.

iRobot Roomba i5 -robotti-imuri

Yleinen kuvaus

  • Edistyksellinen navigointi
  • Ihanteellinen lemmikkitalouksiin
  • Toimii mobiilisovelluksella
  • Ääniohjaus-tuki
  • Muistaa siivousrutiinisi
  • Puhdistaa tasaisissa riveissä

iRobot Roomba i5 -robotti-imurin edistyksellinen navigointi ja korkeatasoinen älykkyys ovat vertaansa vailla. Robotti-imuri kykenee kartoittamaan kotisi täysin ja antaa sinun päättää huoneet, jotka haluat milloinkin siivottavan. Huippuälynsä avulla se myös muistaa siivousrutiinisi ja osaa automaattisesti ehdottaa sinulle sopivia siivousaikatauluja.

Imurin 10-kertaiselle voimaimulla ja kolmivaiheisella siivousjärjestelmällä vaikeimmatkin sotkut saa puhdistettua. Roomba i5 osaa itsenäisesti käyttää eri pinnoille sopivaa kumiharjaparia. Imprint-linkkiteknologia voi lisäksi pyytää Braava jet m6 -robottimoppia moppaamaan imuroinnin päätteeksi.

Laitteen edistyksellinen navigointikyky ja reaktiivinen anturiteknologia auttavat robottia välttämään jumiin joutumisen, ja Dirt Detect -tunnistimet auttavat sitä siivoamaan paikoissa, jotka kaipaavat puhdistusta eniten.

Roomba i5 -robotti-imuri palaa latausasemaan akun hiipuessa ja jatkaa latauksen jälkeen siitä, mihin se jäi. Tämän älykkään ominaisuuden ansiosta siivousurakka ei koskaan jää kesken. iRobot Genius -teknologia taas mahdollistaa sen, että voit määrittää robotin aloittamaan imuroinnin poistuessasi kotoa ja lopettamaan palatessasi, jolloin imuri ei pyöri jaloissasi.

Robotti-imuri tukee Amazon Alexa -virtuaaliavustajaa, eli voit halutessasi ohjata kaikkia imurin toimintoja vain puheen avulla.

iRobot Home -sovellus ja ääniavustaja antavat sinulle täyden hallinnan tehokkaasta robotti-imuristasi.

Oletko kuluttaja? Tilaa tästä iRobot Roomba i7 -robotti-imuri

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

i515240

Ominaisuudet

Android- ja iOS-tuki

Automaattinen lataus

Automaattinen tyhjennys

Pölysäiliön tilavuus 0,389L

Kulmien puhdistus

Sotkeutumisen estävät anturit

Siivoa esineiden mukaan

Porrassensori

Sensorit lian rekisteröintiä varten

Eri pinnoille sopiva kumiharjapari

Ääniohjauksen kieli

Englanti

Tanska

Ruotsi

Norja

Pakkauksen sisältö

Roomba i5 -robotti-imuri

Home Base -latausasema

Virtajohto

1 vaihtosuodatin

Mitat

Nettokorkeus 93 mm

Nettoleveys 340 mm

Nettosyvyys 342 mm