iRobot Roomba j7 -robotti-imuri
iRobot Roomba j7 -robotti-imuri
iRobot Roomba j7 -robotti-imuri
iRobot Roomba j7 -robotti-imuri

iRobot Roomba j7 -robotti-imuri

iRobot Roomba j7 -robotti-imuri on suunniteltu menestymään ainutlaatuisissa olosuhteissa. PrecisionVision-navigoinnin avulla se pystyy mukauttamaan reittinsä tarpeen mukaan ja oppii tuntemaan siivousalueensa. Mahdollista huomaamaton siivous ohjelmoimalla imuri toimimaan silloin, kun et ole itse paikalla.
Tuotetta varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut644,00 €

iRobot Roomba j7 -robotti-imuri

Yleinen kuvaus

  • PrecisionVision-navigointi
  • Jopa 75 minuutin käyttöaika
  • Kolmivaiheinen siivousjärjestelmä
  • iRobot HOME -sovellus, ääniohjaus

iRobot Roomba j7 -robotti-imuri on fiksu tapa pitää eri tilat puhtaana. iRobot Home -sovelluksella määrität robotin aloittamaan imuroinnin mihin aikaan tahansa, ja voit huoletta antaa siivouksen tapahtua olessasi muualla. Se käyttää liikkumiseen PrecisionVision-navigointia ja siivoaa kätevästi kaikki ylimääräiset murut vaikeistakin paikoista, kuten pöytien alta ja pienistä nurkista. Imuri tunnistaa ja kiertää vastaantulevat esteet, kuten huonekalut, johdot ja lattialle pudonneet esineet. Mikäli se havaitsee esteen, se lähettää kuvan sovelluksen kautta, ja pysyt aina ajan tasalla kotisi siivouksesta.

Roomba j7 -robotti-imurissa on huipputehokas kolmivaiheinen siivousjärjestelmä 10-kertaisella imuteholla, joka siistii kätevästi lattialistat ja korokkeet. Siinä on nurkat siistivä reunanpuhdistusharja ja eri pinnoille sopiva harjapari, joka toimii erilaisten lattiatyyppien mukaisesti, eikä sotkeudu karvoihin. iRobot Genius -älyteknologian avulla imuri oppii tunnistamaan kotisi perinpohjin, ja pystyy mukauttamaan toimintaansa ympäristön vaatimalla tavalla.

Oletko kuluttaja? Tilaa tästä iRobot Roomba j7 -robotti-imuri

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

j715840

Tuki

Android- ja iOS

Akku

Käyttöaika 75min + automaattinen välilataus

Suodatus

Pölypussiton

Suodatin: Hepa

Ominaisuudet

Siivousalueen rajaus virtuaaliseinällä

Siivousalueen rajaus sovelluksella

Ohjelmoitava aikataulu

Mitat ja paino

33,8 x 33,9 x 8,7 cm 3.4 kg

Takuu

24 kk