JBL Charge Essential 2 -langaton kaiutin musta
JBL Charge Essential 2 -langaton kaiutin musta
JBL Charge Essential 2 -langaton kaiutin musta
JBL Charge Essential 2 -langaton kaiutin musta

JBL Charge Essential 2 -langaton kaiutin

JBL Charge Essential 2 -langaton kaiutin kulkee kätevästi mukanasi missä ikinä liikutkin. Huippulaadukasta ja bassorikasta ääntä toistavassa kaiuttimessa on jopa 20 tunnin toistoaika.
Tilapäisesti loppu, toimitetaan jälkitoimituksena

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut80,00 €

JBL Charge Essential 2 -langaton kaiutin

Yleinen kuvaus

  • Huippulaadukas JBL Original Pro Sound -ääni
  • Jopa 20 tunnin toistoaika
  • IPX7-luokitus

JBL Charge Essential 2 -langaton kaiutin on täydellinen kumppani musiikin ystävälle, joka haluaa nauttia suosikkikappaleistaan missä tahansa. Olitpa sitten kotona, puistossa, rannalla tai retkellä, Charge Essential 2 luo tunnelman ja jakaa musiikkisi kaikkien kuultavaksi.

Charge Essential 2 on suunniteltu tarjoamaan huipputasoista äänenlaatua ja kätevyyttä yhdessä paketissa. Tämä langaton Bluetooth-kaiutin tarjoaa voimakasta ääntä ja syvää bassoa, jotka tekevät jokaisesta kappaleesta elämyksen. Kaiuttimessa on ovaalielementti, erillinen diskanttielementti ja kaksi JBL:n passiivisäteilijää, jotka lisäävät potkua bassotoistoon. Optimoitu kaiutinelementti antaa suuremman äänenvoimakkuuden.

Kaiuttimessa on sisäänrakennettu akku, joka tarjoaa pitkän käyttöajan yhdellä latauksella. Sinun ei tarvitse huolehtia akun tyhjenemisestä kesken musiikin kuuntelun – voit nauttia jopa 20 tunnin jatkuvasta toistosta. Lisäksi kaiuttimen USB-portin ansiosta voit ladata älylaitteitasi suoraan kaiuttimesta, jolloin pidät puhelimesi tai tablettisi käyttövalmiina missä tahansa oletkin.

JBL Charge Essential 2 on suunniteltu kestämään ja siinä on IPX7-vedenkestävyys, joten voit huoletta käyttää sitä ulkona erilaisissa sääolosuhteissa. Sen kompakti koko ja kestävä rakenne tekevät siitä helpon ottaa mukaan mihin tahansa seikkailuun.

Oletko kuluttaja? Tilaa tästä JBL Charge Essential 2 -langaton kaiutin

Tekniset tiedot

Tuotekoodit

JBLCHARGEES2 Musta

Lähtöteho

Lähtöteho (W) 40

Dynaaminen taajuusvaste

60 Hz - 20k Hz

Muuta

IPX7 -vedenkestävyysluokitus

Pakkauksen sisältö

JBL Charge Essential 2

USB-C-kaapeli

Turvallisuustiedote

Pikaopas

Takuukortti

Mitat ja paino (L x K x S)

22.0 cm x 9.60 cm x 9.34 cm

0.93 kg

Takuu

24 kk