SumUp Solo -maksupääte ja tulostin
SumUp Solo -maksupääte ja tulostin
SumUp Solo -maksupääte ja tulostin
SumUp Solo -maksupääte ja tulostin
SumUp Solo -maksupääte ja tulostin

SumUp Solo -maksupääte ja tulostin

SumUp Solo -maksupääte ja tulostin on kätevä työkalu maksujen veloittamiseen liiketilassa tai tien päällä. Kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä maksutyypit hyväksyvä laite toimii mobiilidatalla tai WiFi -yhteydellä.
Reilusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut112,00 €

SumUp Solo -maksupääte ja tulostin

Yleinen kuvaus

  • Käytä liiketiloissa tai kuljeta mukana
  • Intuitiivinen kosketusnäyttö
  • Yhdellä latauksella jopa 800 kuitin tulostus
  • Vastaanota siru-, PIN- ja lähimaksuja

Huom! Oikeudellisista syistä on varmistettava, että jokainen SumUpia käyttävä on juuri se henkilö, joka hän kertoo olevansa. Henkilöllisyyden todentaminen on nopeaa ja helppoa ja poistaa 5 000 euron varmennusrajan.

Rajoittamattomalla mobiilidatalla ja WiFi-yhteydellä varusteltu SumUp Solo -maksupääte ja kuittitulostin mahdollistaa maksujen hyväksymisen missä tahansa. Voit veloittaa maksuja liiketiloissa tai tien päällä.

Laite hyväksyy kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä maksutyypit, kuten sirukortin, lähimaksun sekä Google Pay- ja Apple Pay -maksut. Langattomasti toimivalla maksupäätteellä tarkastelet myyntihistoriaasi, teet hyvityksiä ja vastaanotat tippejä. Maksuton data-analytiikka ja raportit helpottavat liiketoimintasi kasvattamisessa.

Aina online-tilassa olevalla maksupäätteellä tulostat yhdellä latauksella jopa 800 kuittia. Käyttämällä tulostinta virtalähteenä pidennät laitteen akunkestoa entisestään. Sisäänrakennetulla SIM-kortilla tai WiFi-yhteydellä olet aina valmis veloittamaan maksuja rajattoman datan kanssa vailla tarvetta älypuhelimelle.

Solo -kortinlukijassa on automaattiset ohjelmistopäivitykset, joiden avulla varmistat, että pystyt ottamaan maksuja vastaan koska tahansa. Mukana tuleva latausasema tuo joustavuutta ja sinun ei tarvitse huolehtia varauksesta, vaan voit pitää laitteen aina kytkettynä asemaan. Mukana myös micro-USB-latausjohto. Laitteessa ei ole kuukausimaksua ja maksat vain 1,49% välityspalkkion jokaisesta vastaanotetusta maksusta.

Elisa ei ole vastuussa välityspalkkioiden muutoksista. 

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

816620101

Maksutavat

Siru- ja PIN-maksut sekä lähimaksut

Visa

Mastercard

American Express

Google Pay

Apple Pay

SIM -kortti

Toimitetaan mukana, rajaton käyttö

Akku ja lataus

Latausasema pitää varauksen aina täysissä

USB-C -latausjohto

Yhteydet

Älylaitteeseen: Bluetooth, SumUp -sovellus

Älylaitteesta: WiFi tai mobiilidata

Takuu

24 kk